Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Την "άνανδρη επίθεση εναντίον πρώην υπουργού καταδίκασε σύσσωμο μεγάλο μέρος των Ελλήνων ιστολόγων. Οι περισσότεροι συμφώνησαν στο ότι δεν έπρεπε να συμβεί μια τέτοια ενέργεια, στο ότι δεν είναι αυτός ο τρόπος να διαμαρτύρονται οι πολίτες, στο ότι η βία δεν οδηγεί πουθενά και στο ότι η εικόνα αυτή δεν τιμά τη χώρα μας.
Συμφωνώ ότι τα ΜΜΕ εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός για να βαφτίσουν τους διαδηλωτές αναρχικούς φασαριατζήδες. Συμφωνώ με το ότι το γεγονός θα οδηγήσει κατά πάσα πιθανότητα στο διπλασιασμό των αστυνομικών που θα έχουν ως καθήκον να φυλάνε τα δημόσια πρόσωπα.


Συμφωνώ όμως και με το γεγονός ότι ο εν λόγω κύριος, ανήκει στο σημερινό πολιτικό κατεστημένο. Στην ομάδα των ανθρώπων που συμμετέχει και βοηθάει (αν όχι οργανώνει) την επίθεση κατά του Ελληνικού λαού. Που υποστηρίζει το μνημόνιο. Που όταν ανέλαβε εξουσία παρέμεινε καταστροφικά άπραγη, Στην ομάδα που έχασε διαπραγματευτικά χαρτιά στην εξωτερική πολιτική χωρίς αντάλλαγμα. Στην ομάδα που υπέγραψε ηλίθιες αποφάσεις, που διόρισε υμέτερους. Η συμμετοχή σύσωμου του σημερινού πολιτικού κατεστημένου στην προδοσία είναι πολύ μεγάλη. Για τους ανθρώπους αυτούς, το "συμφέρον του λαού" είναι ένα διαφημιστικό μότο που πρέπει να θυμούνται να αναφέρουν κάθε φορά που μιλάνε δημόσια. Ιδεολόγοι σήμερα είναι ελάχιστοι. Αντίθετα οι συμφεροντολόγοι συνεχώς αυξάνουν. Για τους περισσότερους, (η ανάρτηση δεν αφορά προσωπικά κάποιον πολιτικό, αλλά συμπεριλαμβάνει τους πολιτικούς που ανέχονται ενώ ο λαός τους έχει εκλέξει να προασπίζουν τα συμφέροντά του), το συμφέρον του λαού μεταφράζεται σε πολλά ευρώ, βίλες, χλιδή και δύναμη.

Τέτοιοι άνθρωποι είναι εχθροί του λαού. Και όταν βλέπω το πρόσωπο του σημερινού πολιτικού κατεστημένου - της ολιγαρχίας - να ματώνει, χαίρομαι.

Δεν ξέρω τι περίμεναν οι αγαπητοί ιστολόγοι. Να τηρείται το πρωτόκολλο; Οι άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους, καταστρέφονται οι δουλειές τους, κόποι ετών και πρέπει να αντιδράσουν σύμφωνα με τους κανόνες; Να πάνε που; Να δικαιωθούν; Σε ποιο δικαστήριο; Πότε; Πόσα λεφτά χρειάζονται; Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, που βλέπουν τη ζωή τους να υποβαθμίζεται, που αντιμετωπίζουν την πλήρη αδιαφορία του κράτους, των συμπολιτών τους, όλων.

Αν όλα αυτά συνέβαιναν γιατί υπήρξε πραγματική ύφεση και κάποιοι άνθρωποι έχαναν τις δουλειές τους σε μια χώρα που είχε δουλειές να ξανακάνεις και να ξαναξεκινήσεις, θα ήταν κοινωνικά αποδεκτό. Όταν όμως όλο αυτό συμβαίνει επειδή η συμμορία της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας αναγκάζει μέσω της (κεντρικής) Τράπεζας της Ελλάδος τις Ελληνικές τράπεζες να μην διοχετεύουν χρήματα στην αγορά την ίδια στιγμή που αφαιρούν τεράστια ποσά από την αγορά εισπράττοντας δάνεια και τόκους σε συνδυασμό με τη φοβέρα από τα ΜΜΕ, τότε

Ο Έλληνας πολίτης δικαιούται να υποψιάζεται ότι προδόθηκε από όλους. Ολόκληρο το σημερινό πολιτικό κατεστημένο, συμπεριλαμβανομένων των πασοκ, νδ, κκε, λαος, οικολόγοι είναι προδότες. Ολόκληρο το κατεστημένο των ΜΜΕ είναι προδότες. Οι τράπεζες είναι οι εχθροί. Όλοι οι παραπάνω κύριοι θα πρέπει να σκεφτούν καλά πριν ενεργήσουν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Τα πράγματα δεν είναι απλά.


Λίγο αιματάκι στη μύτη μπορεί να κάνει κάποιους πολιτικούς να σκεφτούν δεύτερη φορά πριν υπογράψουν έντυπα προδοσίας της Ελληνικής περιουσίας και του Ελληνικού λαού. Τα ζώα, μόνο τη βία καταλαβαίνουνε.


Όταν ο Ελληνικός λαός ξυπνήσει, για όσους αποδειχθεί ότι πρόδωσαν την Ελλάδα, θα στηθούν κρεμάλες στο σύνταγμα. Μην αγχώνεστε για την κατάσταση του προσώπου τους. Βαράτε στο ψαχνό.  Όσοι πρόδωσαν την Ελλάδα , θα φοράνε κουκούλες.

Αποδείχθηκε στην πράξη ότι με τα χέρια δεν γίνεται η δουλειά σωστά. Δυστυχώς κανείς τους δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Ίσως πρέπει ο λαός να δοκιμάσει τις πέτρες. Το προτείνει και ο Τζέφρι. Α! αυτό να το αναγνωρίσουμε. Είναι πρωτοπόρος σε αυτά. Πολύ μπροστά.


ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

3 σχόλια:

  1. Οσοι λενε οτι δεν ειναι τροπος αυτος (οι πετρες) για να αλλάξουν τα πραγματα κανουν λαθος γιατι:

    Οι πολιτικοι φερονται αντισυνατγματικα, αναποτελεσματικα, προδοτικα και ανηθικα, ψηφισαν τον νομο περι ευθυνης υπουργων, οι δικαστικοι δεν τους φυλακιζουν, τα μμε τους καλυπτουν.ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,Κ Α Ι Χ Ω Ρ Ι Σ Ν Α Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. Αυτο αρκει να δικαιολογησει και να καλυψει ηθικα το πεταγμα της πετρας.

    Οσοι μιλανε για διαδικασιες απονομης δικαιοσυνης, προφανως δεν νιωθουν, δεν καταλαβαινουν, η και εχουν συμφερον να βλεπουν οτι
    1.κατι ειναι σαπιο και λαθος, σε βαθμο εθνικης προδοσιας και
    2 δεν διορθωνεται για πολλα χρονια

    Δεν βλεπουν δηλαδη οτι το συστημα ειναι σαπιο και συντηρειται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕς ΤΟΥ.

    Μερικες πετρες ή και αλλα αντικειμενα σε αρκετα κεφαλια, και για μεγαλο χρονικο διαστημα θα μπορεσει να κανει αυτο που θα εκανε ενα -10% ψηφων στο εκλογικο αποτελεσμα. Επειδη το συτημα ειναι σαπιο, και οι ψηφοφοροι ντοπαρισμενοι στην μετριοτητα, η πετρα ειναι αυτη που θα υποκαταστησει το εκλογικο σωμα εν ωρα καλπης, αποτελεσματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποδεικνύεται ότι η καλύτερη κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ από αυτή την χώρα είναι η επανάσταση της 21 - 4 - 1967.
    Το αποδεικνύουν και τα οικονομικά στοιχεία.
    Η επί 35 χρόνια προπαγάνδα των δήθεν εθνοπατέρων και εθνοσωτήρων δεν μπορεί πια να ξεγελάσει την μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού, αυτούς που σκέπτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου