Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑΡΧΗ ΜΑΥΡΟΥΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

Αγαπητά μου πρόβατα.

Σας μιλάω για να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου στη φάρμα μας. Τον τελευταίο καιρό τα γουρούνια, που βρωμίζουν ολόκληρη τη φάρμα, δεν σέβονται τίποτα και καταστρατηγούν όλους τους κανόνες των ζώων.


Πρέπει να παραδεχθούμε ότι τα γουρούνια είναι έξυπνα ζώα. Σίγουρα τα έχετε ακούσει να μιλούν, με εκείνη την πειθώ απέναντι στην οποία κανένα πρόβατο δεν μπορεί να αντισταθεί. Σίγουρα τα έχετε δει να κάνουν αξιοθαύμαστα κόλπα. Κόλπα που δεν τα περιμένεις από τα γουρούνια. Από τους σκύλους, ναι. Από τις γάτες, ναι. Αλλά από τα γουρούνια; όχι. Ισως αυτό να είναι το μεγάλο μυστικό των γουρουνιών. Οτι δεν φαίνονται αλλά είναι έξυπνα.

Σας υπενθυμίζω ότι εμείς τα πρόβατα και τα άλλα ζώα, δεχθήκαμε να κάνουμε τη χειρονακτική δουλειά των γουρουνιών και να τους επιτρέπουμε να μην ασχολούνται με χειρονακτικές εργασίες, αλλά αντίθετα να σκέφτονται με το μυαλό τους για το καλό του μαντριού και της φάρμας.

Τα γουρούνια όμως νομίζω ότι έπαψαν να ενδιαφέρονται για το καλό του μαντριού και της φάρμας και ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα τρώνε και θα αποθηκεύουνε λίπος για τους δύσκολους καιρούς. Και δε διστάζουν πουθενά. Σίγουρα έχετε δει γουρούνι να τρώει και είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει πολλές ιστορίες για πεινασμένα γουρούνια που έφαγαν ζωντανά πρόβατα.

Τα γουρούνια λοιπόν που κανονίζουν τις μερίδες μας και μας δίνουν όλο και λιγότερο σανό, τρώνε πλουσιοπάροχα. Σα γουρουνια. Και τα βάλαμε να μας φυλάνε το φαγητό...

Για σκεφτείτε το...

Βάλαμε τα γουρούνια να μας φυλάνε το φαγητό... κι αυτά τρώνε... και εμείς πεινάμε....

Δεν είναι όμως μόνο τα γουρούνια που λυμαίνονται τα φαγητό. Είναι και τα σκυλιά.... Παναγιά μου τα σκυλιά..... και τα άλλα ζώα που ήρθαν στη φάρμα από έξω. Οι παπαγάλοι και οι καρακάξες γεμίζουν τη φάρμα με στριγκλιές που μαζί με τη βρώμα τρομάζει τα πρόβατα.

Κανένα πρόβατο δεν μπορεί να πλησιάσει το φαγητό λόγω φόβου και μπόχας.... Και απαιτούν να τους ξεβρωμίζουμε κι όλας.... Για μια μπαλίτσα σανό....

Ζώα χωρίς ήθος κανονίζουν τις μερίδες μας. Αλλάζουν τους κανόνες στη φάρμα όπως τους συμφέρει κάθε φορά και φυσικά πάντα κρατάνε για τον εαυτό τους το καλύτερο.

Αυτή η κατάσταση αγαπητά πρόβατα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Τα γουρούνια έχουν βρωμίσει το χοιροστάσιο τόσο πολύ, που είναι άθλος το καθάρισμα τους.Ο δικός μας άθλος.

Το καλό είναι ότι τα γουρούνια δεν έχουν δει εξαγριωμένα πρόβατα. Χα χα. Αυτό είναι το δικό μας μυστικό.Μόλις βγει μέσα μας ο προαιώνιος λύκος, τα γουρούνια και τα σκυλιά θα πάθουν πλάκα. Και να σκοτώσουμε όλες τις καρακάξες και τους παπαγάλους.

Μετά θα κανονίσουμε τη βρωμιά.

Προτείνω να βρούμε το ποτάμι, να εκτρέψουμε τη ροή του, και να καθαρίσουμε τη φάρμα. Και επειδή τα σημερινά γουρούνια δε μπορούμε να τα εμπιστευτούμε όσο κι αν μας υποσχεθούν ότι θα είναι καθαρά, νομίζω είναι καλύτερα να τα σφάξουμε. Να πουλήσουμε το κρέας τους και να αγοράσουμε άλλα γουρούνια, που θα τα πληροφορήσουμε ότι αν αρχίζουν και λερώσουν, θα σφάζονται.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

1 σχόλιο:

 1. Αγαπητά μου πρόβατα (=συμπολίτες)

  Σας μιλάω για να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου στη φάρμα μας (=χώρα μας).
  Τον τελευταίο καιρό τα γουρούνια (=πολιτικοί), που βρωμίζουν ολόκληρη τη φάρμα, δεν σέβονται τίποτα και καταστρατηγούν όλους τους κανόνες των ζώων (=εθνικό συμφέρον, κανόνες λειτουργίας πολιτεύματος, δημόσιο συμφέρον, δικαιώματα πολιτών κλπ.).

  Πρέπει να παραδεχθούμε ότι τα γουρούνια (=πολιτικοί) είναι έξυπνα ζώα.
  Σίγουρα τα έχετε ακούσει να μιλούν, με εκείνη την πειθώ απέναντι στην οποία κανένα πρόβατο (=πολίτης) δεν μπορεί να αντισταθεί. Σίγουρα τα έχετε δει να κάνουν αξιοθαύμαστα κόλπα. Κόλπα που δεν τα περιμένεις από τα γουρούνια.

  Από τους σκύλους (= πιστούς υπηρέτες του συστήματος, γραφειοκράτες, δημοσιοκάφρους, μπάτσους κλπ) , ναι.
  Από τις γάτες (=καπιταλιστές, εργολάβους δημοσίων έργων, προμηθευτές δημοσίου και νοσοκομείων, μεταπράτες κλπ) , ναι.
  Αλλά από τα γουρούνια; όχι.
  Ισως αυτό να είναι το μεγάλο μυστικό των γουρουνιών(=πολιτικών) . Οτι δεν φαίνονται αλλά είναι έξυπνα !

  Σας υπενθυμίζω ότι εμείς τα πρόβατα (=πολίτες) και τα άλλα ζώα, δεχθήκαμε να κάνουμε τη χειρονακτική δουλειά των γουρουνιών και να τους επιτρέπουμε να μην ασχολούνται με χειρονακτικές εργασίες, αλλά αντίθετα να σκέφτονται με το μυαλό τους για το καλό του μαντριού και της φάρμας.

  Τα γουρούνια (=πολιτικοί) όμως νομίζω ότι έπαψαν να ενδιαφέρονται για το καλό του μαντριού και της φάρμας και ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα τρώνε και θα αποθηκεύουνε λίπος για τους δύσκολους καιρούς.
  Και δε διστάζουν πουθενά. Σίγουρα έχετε δει γουρούνι να τρώει και είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει πολλές ιστορίες για πεινασμένα γουρούνια που έφαγαν ζωντανά πρόβατα.

  Τα γουρούνια (=πολιτικοί) λοιπόν που κανονίζουν τις μερίδες μας και μας δίνουν όλο και λιγότερο σανό, τρώνε πλουσιοπάροχα. Σα γουρουνια.
  Και τα βάλαμε να μας φυλάνε το φαγητό ...

  Για σκεφτείτε το ...

  Βάλαμε τα γουρούνια (=πολιτικούς) να μας φυλάνε το φαγητό ... κι αυτά τρώνε ... και εμείς πεινάμε ...

  Δεν είναι όμως μόνο τα γουρούνια (=πολιτικοί) που λυμαίνονται τα φαγητό.
  Είναι και τα σκυλιά και οι γάτες ...
  Και τα άλλα ζώα που ήρθαν στη φάρμα από έξω, οι παπαγάλοι (=ευρωδιαχειριστές, ΔΝΤ, οικονομικοί σύμβουλοι) και οι καρακάξες (=αλλοδαποί, λαθρομετανάστες) γεμίζουν τη φάρμα με στριγκλιές που μαζί με τη βρώμα τους τρομάζει τα πρόβατα.

  Κανένα πρόβατο δεν μπορεί να πλησιάσει το φαγητό λόγω φόβου και μπόχας ... Και απαιτούν να τους ξεβρωμίζουμε κι όλας ... Για μια μπαλίτσα σανό ...

  Ζώα χωρίς ήθος (=πολιτικοί, ευρωδιαχειριστές, ΔΝΤ) κανονίζουν τις μερίδες μας. Αλλάζουν τους κανόνες στη φάρμα όπως τους συμφέρει κάθε φορά και φυσικά πάντα κρατάνε για τον εαυτό τους το καλύτερο.

  Αυτή η κατάσταση αγαπητά πρόβατα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

  Τα γουρούνια (=πολιτικοί) έχουν βρωμίσει το χοιροστάσιο (=πολιτικό σύστημα) τόσο πολύ, που είναι άθλος το καθάρισμα τους. Ο δικός μας άθλος.

  Το καλό είναι ότι τα γουρούνια (=πολιτικοί) δεν έχουν δει εξαγριωμένα πρόβατα. Χα χα. Αυτό είναι το δικό μας μυστικό. Μόλις βγει μέσα μας ο προαιώνιος λύκος (=προαιώνιος Έλληνας), τα γουρούνια και τα σκυλιά θα πάθουν πλάκα.

  Πρώτα θα κανονίσουμε τη βρωμιά. Προτείνω να βρούμε το ποτάμι (=θάρρος, αξιοπρέπεια, θυμό, αγωνιστικότητα, οργάνωση), να εκτρέψουμε τη ροή του (="επαναστατήσουμε"), και να καθαρίσουμε τη φάρμα (=χώρα).

  Μετά να σκοτώσουμε όλες τις καρακάξες και τους παπαγάλους.

  Και επειδή τα σημερινά γουρούνια (=πολιτικοί) δε μπορούμε να τα εμπιστευτούμε όσο κι αν μας υποσχεθούν ότι θα είναι καθαρά, νομίζω είναι καλύτερα να τα σφάξουμε.
  Να πουλήσουμε το κρέας τους και να αγοράσουμε άλλα γουρούνια ...
  που θα τα πληροφορήσουμε ότι αν αρχίζουν και λερώσουν, θα σφάζονται !

  Ελεύθερη παράφραση: Αλέξανδρος Τριανταφυλλούδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου