Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΑΝΗΛΕΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ

Δεχόμαστε συστηματικά email απο Ελληνες, κυρίως γονείς παιδιών οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ελληνική τηλεόραση, ιδιωτική και κρατική, διότι δεν υπάρχει κατάλληλη εκπομπή για να παρακολουθήσουν τα Ελληνόπουλα.

Ολες οι εκπομπές και σχεδόν όλο το 24ωρο και σαν να έχουν συνεννοηθεί όλα τα κανάλια είναι υπερ της προώθησης της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

Είναι σαν να θέλουν να μας πείσουν με νύχια και με δόντια ότι πρέπει να δεχθούμε σαν τετελεσμένο γεγονός την ύπαρξη των λαθρομεταναστών και διατυμπανίζουν συνεχώς οτι αυτοί θα μείνουν για πάντα εδώ.

Το πλέον εξοργιστικό είναι οτι αυτά συμβαίνουν στην κρατική τηλεόραση με χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου.

Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να μην πληρώνουμε τις εισφορές μας προς την κρατική τηλεόραση. Πιστεύουμε οτι αν το προωθήσουν όλα τα blog μαζί, το κίνημα θα έχει επιτυχία όπως έχει επιτυχία και το κίνημα «STOP ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ».

Ζητάμε όποιος γνωρίζε με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό, ας μας το στείλει να το δημοσιεύσουμε.
Για τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους, οτιδήποτε είναι υπέρ των λαθρομεταναστών είναι είδηση. Ετσι και γρατσουνιστεί ένας μετανάστης, το δείχνουν όλα τα κανάλια.

Το βίντεο όμως του David Duke που περιγράφει το πόλεμο ενάντια στα Χριστούγεννα, δεν αποτελεί είδηση και δεν το προβάλλουν. Κάθε καλόπιστος λοιπόν Ελληνας καταλαβαίνει οτι αυτά τα κανάλια δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Εχουν προδώσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Δεν είναι δυνατόν σε παγκόσμιο επίπεδο να δέχεται τέτοια επίθεση η Χριστιανοσύνη, να δολοφονούνται Χριστιανοί γιατί πιστεύουν στο Χριστό και τα ελληνικά κανάλια να μην προβάλλουν τίποτα απο όλα αυτά!

Δείτε και το σχετικό βίντεο απο την εκπομπή στην ΕΡΤY.Γ: Κάποιοι λένε ότι η κυρία που κάνει την εκπομπή παίρνει 800 ευρώ ανα εκπομπή και όχι τα 20.000 που στοιχίζει η εκπομπή. Το πρόβλημα είναι ότι πληρώνεται από το δημόσιο χρήμα που όλοι οι Έλληνες αναγκαστικά πληρώνουν στην ΕΡΤ για να μας πείσει ότι πρέπει να γίνει πολυπολιτισμική η κοινωνία μας...


Σκεφτείτε το: Πληρώνουμε για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι πρέπει να χάσουμε την ταυτότητά μας δεχόμενοι την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό μέσα στο σπίτι μας...

Από την αντιπληροφόρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου