Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...

Ο Τζορτζ Σόρος αναλαμβάνει τη βιομηχανία τροφίμων στις ΗΠΑ!
Ο Σόρος διαθέτει αξιόλογο μερίδιο στην Gavilon Grain, η οποία είναι πλέον η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία δημητριακών στη στις ΗΠΑ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
George Soros, ο διεθνής άντρας της μιζέριας αγαπητός στη διοίκηση Ομπάμα και στους κύκλους των φιλελεύθερων σε όλο τον κόσμο, έχει πλέον τα οικονομικά και πολιτικά μέσα για να ξεκινήσει την ενοποίηση των αγορών και τη ναυτιλία των γεωργικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο...


Γιατί αυτό να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα;

Όταν υπάρχουν λιγότερες επιχειρήσεις που παρέχουν ένα προϊόν, οι εν λόγω εταιρείες είναι σε θέση να καθορίσουν την τιμή που βασίζεται στην απληστία και τις πράξεις χειραγώγησης, αντί της προσφοράς και της ζήτησης. - Θα μπορούσαμε και ξέροντας τι έχει κάνει o Τζορτζ Σόρος και σε άλλες οικονομίες στον κόσμο – να Βλέπουμε τις τιμές των τροφίμων να ανεβαίνουν στα ύψη.

Αυτός που ελέγχει τα τρόφιμα - ελέγχει τον κόσμο.

Ο ο Τζορτζ Σόρος είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος που θέλει να καταστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες , Και την Ελλάδα.

Η επιχείρηση Gavilon Grain δήλωσε ότι θα αγοράσει της Ενώσεις δημητριακών των σιλό του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, δεύτερη εταιρεία αγοράς των αμερικανικών σιτηρών κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Η The PNW είναι η Νο 1 εξαγωγής σίτου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια έκθεση από το Reuters αναφέρει ότι η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το δεύτερο τρίμηνο του 2011. Μετά από αυτό, μπορούμε να περιμένουμε τη βιομηχανία τροφίμων να λειτουργούν με τα ίδια πρότυπα ενεργειακής βιομηχανίας ;. Το πετρέλαιο ελέγχεται από λίγες επιχειρήσεις, οι οποίες υπαγορεύουν τιμές που βασίζονται σε τεχνητή έλεγχο και φανταστικό κερδοσκοπία.

Δείτε τι έκανε ο Φίλος του Παπανδρέου ανά τον κόσμο..

Η Γαλλία επικύρωσε καταδίκη σε κακούργημα για τον Τζορτζ Σόρος για την εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών .!!!!.

Η Ουγγαρία έχει επιβάλει πρόστιμο στον Τζορτζ Σόρος για την "παράνομη χειραγώγηση της αγοράς."

Στην Αγγλία το 1992 ο George Soros έσπασε την Τράπεζα της Αγγλίας.

George Soros προσπάθησε να καταρρεύσει η οικονομία της Ρωσίας, της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης.

Τώρα George Soros έχει κερδίσει πολιτικό και οικονομικό έλεγχο στην Ελλάδα και στην Αμερική.

Ο György Schwartz, ή George Soros, εργάστηκε για έναν από τους μπράβους του Αδόλφου Χίτλερ, όταν οι Ναζί εισέβαλαν στην Ουγγαρία. Στην ηλικία των 14, βοήθησε έναν άνθρωπο στην κλοπή πολύτιμων αντικειμένων από τους συναδέλφους τους Εβραίους. Ο Σόρος έχει επανειλημμένα υποστηρίξει ότι ήταν η «καύτερη περίοδο της ζωής του." !!!!!

Κλοπή από τους ανθρώπους τη δική του ράτσας από του Εβραίους !!!.

Αυτό η «καλύτερη περίοδο της ζωής μου " στοίχησε στην Ουγγαρία τον θάνατο περίπου μισό εκατομμυρίων ανθρώπων . Ωστόσο, ο Σόρος δεν έχει δείξει ποτέ την παραμικρή ένδειξη μεταμέλειας. Εάν δεν μπορεί να δείξει μεταμέλεια για την υποβοήθηση των ανδρών που εκμηδένισαν την κοινότητά του, ο Παπανδρέου και εσείς πραγματικά τι αναμένετε ότι λυπάται για την κατάσταση που περιέπεσε η Χώρα;

O Σόρος εμφανίστηκε στις αγορές μετά τον πόλεμο αφού είχε τελειώσει την φοίτηση στο London School of Economics..

Ο Σόρος έκανε το πρώτο δισεκατομμύριο το 1992 από shorting της βρετανικής λίρας στις οικονομικές αποδόσεις, και έγινε γνωστός ως ο άνθρωπος που έσπασε την Τράπεζα της Αγγλίας. Αυτός θησαύρισε πάνω στις πλάτες των σκληρά εργαζόμενων Βρετανών πολιτών που είδαν αμέσως τα σπίτια τους να έχουν υποτιμηθεί και η εξοικονόμηση της ζωής τους να μειώνεται δραστικά, σχεδόν εν μία νυκτί ».

Το 1994, ο Σόρος υποστήριζε ότι η πρώην «Σοβιετική Αυτοκρατορία" ήταν πλέον ο «Αυτοκρατορίας Σορος."

Το 1997 ο Σόρος προσπάθησε να καταστρέψει την οικονομία της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης. Ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας χαρακτήρισε εκείνο το χρόνο τον Σωρός "έναν κακοποιό, και βλάκα». Ένας ακτιβιστής στην Ταϊλάνδη εκείνη την εποχή είπε: «Θεωρούμε ότι ο κ. George Soros είναι ένα είδος Δράκουλα. Αυτός ρουφάει το αίμα από τους ανθρώπους."

Το 1999, η ρωσική οικονομία σχεδόν κατέρρευσε λόγω « τη συμμετοχή Σόρος, και στη συνέχεια ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Τραπεζών την έκρινε,« ως μία από τις μεγαλύτερες κοινωνικές ληστείες στην ιστορία της ανθρωπότητας. "

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ελεύθερη Ζώνη μετά την Γιουγκοσλαβία τη Γεωργία, τη Σερβία, το Λίβανο ,την Ουκρανία τώρα η Τυνησία, η Αίγυπτος, η Ιορδανία , η Υεμένη και θα ακολουθούσουν άλλες, όλες οι χώρες ακολουθούν συστηματικά τα ίδια βήματα λες και τις κατευθύνει ο ίδιος μαέστρος, αλλά και οι εξεγέρσεις των πολιτών έχουν παρόμοια ονόματα – «Γιασεμί», «Κέδρος», «Τουλίπα» κτλ. ¨Μήπως φέρουν την υπογραφή της National Endowment for Democracy που υπάγεται στις υπηρεσίες ασφάλειας της Αμερικής, και της «Ανοιχτής Κοινωνίας» (Open Society Foundation) του κ. Σόρος;

Ακολουθούν το πρότυπο της «Πορτοκαλί επανάστασης» με στόχο να προκαλέσουν χάος. Με τη δημιουργία χάους σε μια χώρα καταρρέει η οικονομία, εξαφανίζεται η συμμετοχή του κράτους στην οικονομική ζωή, ιδιωτικοποιούνται οι δημόσιες επιχειρήσεις και τρέχει το ΔΝΤ για να τη σώσει…..

Στόχος όλων αυτών που εμπνεύστηκαν τη θεωρία του οικονομικού χάους είναι να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο οι προσκείμενες στη Δύση ηγεσίες, η ελίτ που βρίσκεται δίπλα τους και οι λαοί να πεθάνουν από την πείνα.

Η Πρώην υπουργός εξωτερικών κ. Ράις ,αυτή με τις περιβόητες καρφίτσες στο πέτο δήλωσε το 2005: «Θα αλλάξουν τα σύνορα 22 χωρών από το Μαρόκο μέχρι την Υεμένη». Αυτό σημαίνει ότι οι χώρες της περιοχής θα τεμαχιστούν σε μικρά κρατίδια που θα εξαρτώνται και θα ελέγχονται πλήρως από το παγκόσμιο κεφάλαιο. Τα εθνικά κράτη θα αποτελούν μακριά ανάμνηση….

Ο ρόλος Soros είναι η ενίσχυση η ιδεολογίας της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων , προωθώντας παράλληλα το δικό του οικονομικό έλεγχο . Είναι άνθρωπος χωρίς συνείδηση οποίος λειτουργεί με απόλυτο αμοραλισμό.

Δηλαδή δεν υπολογίζει ηθικούς φραγμούς μπροστά στην προσωπική κοινωνική άνοδο και οικονομική επιτυχία.

Με αυτόν το άνθρωπο συναναστρέφεται ο Πορτοφολάς πρωθυπουργός της Ελλάδος ... Είμαι πεπεισμένος οτι μαζί με τον Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία της Ελλάδος...

Θα δείτε οτι ο πορτοφολάς tzefry για αυτή την εξυπηρέτηση που παρείχε στον κολλητό του θα έχει πολύ αναβαθμισμένο ρόλο στην Νέα Τάξη πραγμάτων αφού δεν θα ζει στο Βλαχοχώρι Ελλάς που θα είναι Βιλαέτι των Κερδοσκόπων!!!!

Από το Νυχτερινό επισκέπτη.

5 σχόλια:

  1. ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ, ΜΙΑ ΑΦΕΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ,ΟΙ ...ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ,ΤΗΝ ΞΕΡΩ, ΑΠΛΑ , ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ.....-ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου φαινεται τσαντιστηκε ο χριστος τοτε που πεθανε και ειπε να γυρισει πισω και να τα γ...σει ολα... το ονομα αυτου George Soros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεννηθεις το 1930, αναρωτιεμαι αν η διαδοχη κατασταση θα εξακολουθει να μας βασανιζει αποτελεσματικα...γιατι καποια στιγμη, οι καλοι θεοι θα τον παρουνε απ'τον ματαιο τουτο κοσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα,

    δείτε μια ανάλυση εδώ για το πετρέλαιο που οδηγεί τις τιμές των τροφίμων και τις εξεγέρσεις. Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον:

    http://center24.blogspot.com/2011/04/blog-post_11.html#axzz1J8aAKdl1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα καλα , οι ...πέτρες τι κάνουν ; Γιατί δεν έχουν σηκωθεί μόνες τους να τους βαράνε που ήρθε εδώ , στη Ελλάδα , επίσημα , να μιλήσει με τον ¨πρωθυπουργό¨ ( μόνο σε εισαγωγικά γράφονται όλοι οι ¨τίτλοι¨ τους ,αφού και προσωρινοί είναι και παράνομοι ! ) χωρίς έστω μια πολύ-πολύ μικρή φλεβίτσα ντροπή για αυτές τουλ.! ( τις πέτρες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου