Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ...

...να τους πείτε ότι είναι κότες.

Κότες πτηνοτροφείου.





Αμα σας ρωτήσουν γιατί, να τους πείτε ότι στη Θεσσαλονίκη, οι μόνοι που κατέβηκαν στο δρόμο να δείξουν στον πρωθυπουργό τη δυσαρέσκεια τους, ήταν οι ταξιτζήδες (από όλη την Ελλάδα), οι Ηρακλειδείς, ο Λευκός πύργος και τα αριστερά κόμματα.

Οι μεν λευκοπυργιώτες, με την καταπληκτική τους συνέλευση, είχαν αποφασίσει να καλέσουν τον κόσμο στις 15:30 στο λευκό πύργο (για να αποκλείσουν το Τζέφρυ). Στις 19:00, είχαν κουραστεί όλοι τόσο που πήγαν σπίτια τους.

Οι Ηρακλειδείς, για να αναδείξουν το φλέγον θέμα του υποβιβασμού του Ηρακλή, έκαψαν έναν κάδο, πέταξαν μερικές φωτοβολίδες και πήγαν ικανοποιημένοι σπίτια τους.

Οι ταξιτζήδες, έφαγαν μερικά χημικά, αλλά δε μάσησαν. Συνέχισαν τον αγώνα τους, προειδοποίησαν το Τζέφρυ ότι δε θα τους πάρει τις άδειες, (τίποτε άλλο δεν τους απασχολεί) και έφυγαν ήσυχοι ότι η απειλή τους θα πιάσει τόπο.

Οι φοιτητές καμιά 5.000, έκαναν παρέλαση μπροστά από την κάτω πύλη και έφυγαν ικανοποιημένοι να πιουν κανένα κρασάκι και να παίξουν με τις κιθάρες τους.

Οι κουκουέδες, ακολουθούμενοι από τους επαναστάτες του σύριζα και του ανταρσία, παρέλασαν και αυτοί μπροστά από την πύλη καθ' οδόν για τις καφετέρειες της Αριστοτέλους.

Τι κι αν φωνάζαμε με τη ντουντούκα "που πάτε ρε παιδιά;" ή "ποιος σας έβγαλε βόλτα ρε παιδιά;". Απτόητοι αυτοί συνέχισαν τη μεγαλειώδη παρέλαση προς τις καφετέρειες.

Στο τέλος μείναμε καμιά τριακοσαριά απλοί πολίτες, που μην έχοντας τι άλλο να κάνουμε, πιάσαμε με τη ντουντούκα τη συζήτηση με τα ματ.

Σας ενημερώνω ότι δεσμεύτηκα εκ μέρους του Ελληνικού λαού ότι αν οι ματατζήδες αλλάξουν στρατόπεδο και αντί να προστατεύουν τη χουντική κυβέρνηση προστατεύουν το λαό, όταν θα πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας θα ορίσουμε τον κατώτερο μισθό αστυνομικού στα 1.800 ευρώ επι δέκα τέσσερις μισθούς. (Δεν φάνηκε να τους συγκινεί η προσφορά μας).

Μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων, πήραμε το δρόμο για το σπίτι...

Στις ειδήσεις, είδα μεγαλόπνοους τίτλους ειδήσεων για τα "εκτεταμένα επεισόδια" και τις "μάχες στην έκθεση" που έδωσαν - προφανώς κάποιοι άλλοι - αόρατοι σε εμένα - διαδηλωτές.

Τις κότες, δε χρειάζεται να τις δείρεις. Τους λες απλώς ότι θα φέρεις 5.000 μπάτσους από την Αθήνα, ότι θα βάλεις ελεύθερους σκοπευτές στα κτίρια και ότι θα τους καταβρέξεις με κανόνι, και αυτό αρκεί.

Οι κότες θα κάτσουν σπίτι.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

10 σχόλια:

  1. Το πράγμα ήταν πουλημένο.... Όταν το ΠΑΜΕ ,Το Συριζα,Η Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά κατάφερε να φτάσει στην ΧΑΝΘ διαπιστώσαμε πόσο πρόβατα είναι.... Κάνανε μια βουβή πορεία ,μια παρέλαση, κοινώς γυμναστική.Καμία διαμαρτυρία. Τους φωνάζαμε να σταματήσουν εκεί και να ενωθούν μαζί μας και μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους,τους λέγαμε ότι το Βελλίδειο είναι εδώ και όχι στο Συντριβάνη και αυτοί συνεχίζαν να προχωρούν,να κάνουν την βόλτα τους ,χιλιάδες κόσμου ένα τεράστιο ποτάμι ..... ΠΟΥ ΠΗΓΑΊΝΑΝΕ; πΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΎΣΑΝΕ ΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΤΟΥΣ .Κρίμα γιατί το ίδιο κάνανε και οι φοιτητές.Ο απλός κόσμος ήταν εκεί και τους καλούσε να σταματήσουν αλλά αυτοί συνεχίζανε..... Προφανώς βιαζόντουσαν να πάνε στην συναυλία τους.... ΚΡΙΜΑ.... ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΗΡΥΞΑΝ! ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εισαι πολυ λιγος! κοτα εισαι και φαινεσαι! συχαμενε! ας πηγαινες εσυ ρε ηλιθιε να κανεις οτι ηθελες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ. Η ΠΟΛΗ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ. ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΗΚΑΝ, ΑΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΙΤΙΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ... ΚΟΤΕΣ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ? ΕΣΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΜΑΓΚΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ? Η' ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?... ΤΕΛΟΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε θαλαμοφύλακα δικτατορίες σαν του γαπ δεν πέφτουν με πορείες ουτε των 10000 ουτε των 100000 ουτε και με κατσαρόλες, κουτάλες και τραλαλά. Αν είναι κάτι που ξέρουν να κάνουν καλά οι πράσινοι ναζί είναι να κρατούν την εξουσία και να συντηρούν το καθεστώς. Μετά τα γεγόνοτα του Ιουνίου ο κόσμος φοβήθηκε διότι οι πραιτωριανοι ένστολοι και μη (ελληνες και πιθανόν ξένοι) κάναν καλά την δουλεία τους.
    Αν το θέτετε έτσι χθές στο σύνταγμα γιατί είχε μονο 300
    Μην ξεχνάς επίσης οτι τα συνδικάτα τα οποία έπρεπε να είναι η αιχμή του δοράτος της αντίδρασης όλο αυτόν το καιρό το μόνο που καναν ήταν να έχουν συνέπεια στην δουλικότητα και την υποταγή
    Η Ελληνική κοινωνία έχει εθιστεί σαν τον Μιθρίδάτη στο δηλήτηριο που άρχισε να του δίνει το μεταπολιτευτικό καθεστώς και η λαική αντίδραση καθίσταται άπίστευτα δύσκολη. Για αυτό λοιπόν λες μεγαλοστομίες και να χαμε να λέγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι καλά που ήσουν εσύ και είχαμε αυτά τα αποτελέσματα σήμερα στην συνέντευξη τύπου του ΓΑΠ.Μας έσωσες..!Άσε μας ρε φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε φίλε μας λες βλακείες το ξέρεις????
    Ακούς πολύ τηλεόραση μου φαίνεται...μόνο ταξιτζήδες και οπαδοί του Ηρακλή λέει...

    5 ώρες συγκρούσεων και εσύ αναφέρεις μόνο 2 ομάδες,έλεος εισαι...

    και δε βλέπω να μιλάς για την προδοσία της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ και των εξωκοινοβουλευτικών της Αριστεράς που κάνανε βόλτα...

    Δε βλέπω να μιλάς για εστίες στγκρούσεων ως το πρωί

    τα λέμε ξανά βρε κόκορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επειδή δεν έχω μονάδες στο κινητό
    και οι κότες δεν είναι σπίτι,
    θα πρότεινα να τους το μεταφέρεις
    ο ίδιος αυτοπροσώπως
    στο ίδιο το κοτέτσι-ναό-τούμπα,
    όπου Θα 'ναι όλαι αι κόται μαζί.
    ωστόσο σπαταλάς τον χρόνο σου
    με την κοτοπαρατήρηση,
    ενώ θα μπορούσες να πιάσεις απο
    την αρχή συζήτηση με το
    αντικείμενο του πόθου.
    εκ μέρους του ελληνικού κοτολαού:
    δόσε κάτι παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ ανωνυμε 8:10 μ.μ.

    Δε μιλάμε προφανώς για να πάμε να σπάσουμε τα μαγαζιά του κόσμου και να κάψουμε. Αυτά δεν τα θεωρώ καν αγώνα. Τα θεωρώ άσκοπη σπατάλη νεανικής ενέργειας.

    Ο χαρακτηρισμός κότες, έχει να κάνει με τους αγαπητούς μας φίλους, συμπολίτες, συναδέλφους, γνωστούς που δεν ήτανε στο δρόμο. Που ενω αντιλαμβάνονται ότι οι πολιτικοί μας φτύνουν στο πρόσωπο και μας προσβάλλουν και αυτό τους πειράζει, αλλά δεν κάνουν τίποτα... Γιατί δεν κατέβηκαν να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους; Γιατί έκατσαν στα σπίτια τους;

    Δεν αρθρογραφώ μόνο. Ούτε σχολιάζω μόνο. Κάνω και πράγματα. Είμαι και στο δρόμο. Μαζί με άλλους. Που αγωνιζόμαστε. Και προσπαθούμε κάθε μέρα να ξυπνήσουμε κάποιον περισσότερο, να τον πείσουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε μαζί.

    Και όταν δω τους φίλους μου και μου πουν "άκουσες πως μίλησε στην έκθεση ο Τζέφρυ; σαν να ήταν πρωθυπουργός της πιο αναπτυσσόμενης χώρας στον κόσμο. Σαν να....." Θα τους πώ ότι είναι κότες καταπρόσωπο.

    Κότες.

    Πτηνοτροφείου.

    Και δε θα τους αρέσει.

    Αλλά κάποιος πρέπει να τους το πει.

    Αν δεν είναι κότες, την επόμενη φορά θα είναι στο δρόμο κι αυτοί.

    Αν είναι, θα θυμώσουν. Απλώς.

    Λυπάμαι που το λέω, αλλά δε με ενδιαφέρει πια αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έκανα εκατοντάδες χιλιόμετρα.

    Έφτασα στις 6:00 μμ.
    Πρωτοαντίκρισα ένα ισχυρό μπλοκ του ΠΑΜΕ στην είσοδο του λιμανιού.
    Οργανωμένο, με πολύ κόσμο !

    Στο λευκό πύργο ήταν οι αγανακτισμένοι.
    Εικαστικά δρώμενα, τυμπανιστές από το Σύνταγμα (?) χαρά μεγάλη !

    Πεταχτήκαμε μέχρι την ΔΕΘ συντεταγμένοι.
    Πέφταν μερικά CS ληγμένα αλλά και φρέσκο πράγμα.
    Τα Μ.Α.Τ. κολεγιόπαιδα !
    Ευγενικοί, ήρεμοι, κύριοι !
    Μπροστά μερικοί πιτσιρικάδες, πετούσαν μπουκάλια και προκαλούσαν τους μπάτσους.
    Αν έκαναν ντου θα μας τσαλαπατούσαν.

    ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ.

    Ήρθαν. Τους είδαμε, και απήλθαν !!!

    Κάθισαν μερικοί και ο κόσμος ήταν πολύς αλλά χωρίς παλμό.

    Μία ντουντούκα μια κουδούνα και μερικά εμπνευσμένα συνθήματα.

    Μέχρι αργά το βράδυ που ανέλαβαν οι έμμισθοι μπαχαλάκηδες, όλα ήταν under control.

    Οι αγανακτισμένοι έκαναν αυτό που δήλωσαν ότι θα κάνουν - διαδήλωσαν ειρηνικά (μόνο που έτσι τους κλ@νουμε τ' @ρχίδι@ )-, και τα ΜΑΤ, μας κοιτούσαν.

    Κάπου όμως έπρεπε να δικαιολογήσουν τις 5000 ή 7000 αστυνομικούς.
    Έπρεπε επίσης να δώσουν και τροφή, στους μεγαλοδημοσιοκάφρους των Αθηνών.

    Έτσι ξεκίνησε το ψιλομπάχαλο.

    Οι Θεσσαλονικιοί πάντως ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ.
    Κάθισαν στον καναπέ τους και περίμεναν όπως η κυρία του παραπάνω σχολίου μαρία μπουχέσα ή κάπως έτσι, να βγάλουν άλλοι το φίδι από την τρύπα για τα κωλόπαιδά της.

    Αλλά τι να περιμένεις από μία πόλη που έβγαζε ολόκληρες τετραετίες για δήμαρχο και περιφερειάρχη τον ΖΟΡΡΟ !

    Κρίμα !
    Έζησα χρόνια στην Θεσσαλονίκη και την αγάπησα βαθιά.

    Τότε η Θεσσαλονίκη είχε τα πιο ντόμπρα παλληκάρια και κοπελιές που γνώρισα.

    ΚΏΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ.
    ΜΗΤΣΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ.
    ΜΙΧΆΛΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ.
    ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ.
    ΑΝΤΩΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ.
    ΒΑΣΩ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ

    Οι παραπάνω είναι φίλοι μου και τους εκτιμώ !
    Γι' αυτό μπαίνω στον κόπο να τους το απευθύνω.

    Μη σας ακούσω να γκρινιάζετε για την έκτακτη εισφορά για το κάθε κεραμίδι που έχετε πάνω απ' το κεφάλι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου