Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΜΕΡΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ.

Ο Νικολά Μακιαβέλι έζησε το 1500 μ.Χ. Πέρασε όλη του την ζωή δίπλα σε ηγεμόνες της εποχής του, σαν ακόλουθος και σαν σύμβουλος, ήταν βαθύς γνώστης των νόμων της εξουσίας.  Εγραψε πάρα πολλά έργα και δυστυχώς το όνομα του έχει συνδεθεί στο μυαλό των ανθρώπων με κάτι σκοτεινό και κακό λόγω της λάσπης με την οποία το σκέπασαν.

Είπε λοιπόν ο Μακιαβέλι στο έργο του "συνομωσίες":

"Επειδή οι συνομωσίες  έχουν πολυ επικίνδυνες συνέπειες, τόσο για τους συνομώτες όσο και για τους ιδιώτες, δεν μπορώ παρά να ερευνήσω την φύση τους, αφού είναι προφανες, ότι πολλοί περισσότεροι ηγεμόνες έχασαν τις ζωές τους και τις χώρες τους με αυτόν τον τρόπο, παρά με ανοιχτό πόλεμο, δεδομένου ότι ελάχιστοι κινούν ανοιχτό πόλεμο κατα ηγεμόνα, ενώ ο καθένας μπορεί να συνομωτεί εναντίον του.Δεν υπάρχει εξ' άλλου εγχείρημα στο οποίο να εμπλέκονται ιδιώτες, περισσότερο επικίνδυνο ή βίαιο απ' αυτό, αφού είναι τόσο δύσκολο όσο και ριψοκίνδυνο,σ΄όλα του τα στάδια. Απ΄όπου, βεβαίως, προκύπτει γιαί ενώ τόσες συνομωσίες επιχειρηθηκαν, ελάχιστες είχαν την επιθυμητή έκβαση..."

Αγαπητοί διαφημιστές που φτιάξατε το εμετικό αυτό βίντεο - τραγούδι.

Συμμετέχετε στον πόλεμο που διεξάγει ο εχθρός (το εβραιοσιωνιστικό τραπεζικό καρτέλ) εναντίον της Ελλάδας. Ο ρόλος σας είναι καθοριστικός. Και είστε με τον εχθρό. Νομίζετε ότι έτσι θα σώσετε τα τομάρια σας. Δεν καταλαβαίνετε βεβαίως ότι πρώτα από όλους προδίδετε τον εαυτό σας. Και ότι ακόμα και εαν μας νικήσει τελικά ο εχθρός, εσείς ιδιωτικά δε θα βγείτε οφελημένοι...

Υπάρχουν λοιπόν αγαπητοί μου διαφημιστές, δύο περιπτώσεις. Η μία περίπτωση είναι η συνομωσία που εξυφαίνει ο εχθρός να έχει επιτυχή έκβαση και να καταφέρετε να φέρετε το σκοτάδι στην Ελλάδα και την ανθρωπότητα. Επειδή κανείς δεν αγαπάει τους δειλούς και τους προδότες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο εχθρός, μόλις του κάνετε τη δουλειά, στην καλύτερη περίπτωση θα σας αφήσει να ζείσετε για να τον υπηρετείτε. Θα πάρετε ότι σας αξίζει.

Η άλλη περίπτωση είναι να αποτύχετε. Να ξεσηκωθούμε και να σας νικήσουμε. Και εσάς και τον εχθρό. Τότε αγαπητοί μου προδότες διαφημιστές, να είστε σίγουροι, ότι όταν θα στήνονται κρεμάλες στην πλατεία συντάγματος, και στην Αριστοτέλους, θα ψάχνουμε για εσάς.

Σύμφωνα με το Μακιαβέλι, οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας.





Τα λέμε στο Σύνταγμα.











ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου