Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Δεν έχω κάτι εναντίον των Εβραίων. Ίσα ίσα, που τους θαυμάζω για τον οργανωμένο τρόπο με τον οποίο προωθούν τα συμφέροντά τους. Ούτε σατανιστές τους θεωρώ, ούτε καλύτερους ή χειρότερους από τους υπόλοιπους λαούς. Κάνουν ότι θα έκανε οποιοσδήποτε λαός. (ή άνθρωπος σε προσωπικό επίπεδο) Διασφαλίζουν τα συμφέροντα τους.Όμως τα συμφέροντα των Εβραίων, είναι αντίθετα με τα δικά μας συμφέροντα. Ιστορικά, όλοι οι λαοί που ευημερούσαν σε υπερθετικό βαθμό, ευημερούσαν εις βάρος άλλων λαών. Το ίδιο συνέβη με τους αρχαίους Έλληνες, με τους Ρωμαίους, με τους Βυζαντινούς με τους Μογγόλους, με τους Βενετσιάνους, τους Βρετανούς, τους Ισπανούς, τους Γάλλους. 

Τώρα συμβαίνει με τους Εβραίους.  Και έχουν τέτοια δύναμη, που μπορούν να κατηγορήσουν τους εχθρούς τους για αντισημιτισμό με νόμο (!), ενώ οι ίδιοι σκοτώνουν χωρίς τιμωρία χιλιάδες Παλαιστίνιους. Και η εξουσία τους είναι τόσο σκληρή όσο και όλων των προηγούμενων.

Ο Κάρολος Δαρβίνος στο έργο του "Η καταγωγή του ανθρώπου", εξήγησε την έμφυτη ανάγκη των ανθρώπων να πιστεύουν σε έναν Θεό (ισχύει ήδη από τα προϊστορικά χρόνια)  εξελικτικά, ισχυριζόμενος ότι η πίστη στο Θεό μπορούσε να οδηγήσει μια φυλή σε επιβίωση ή αφανισμό.
Αν π.χ. μια φυλή πίστευε σε έναν Θεό ειρηνικό, που δίδασκε ότι οι άνθρωποι είναι παιδιά της φύσης και ότι είναι όλοι αδέρφια και ότι πρέπει να ζουν τον έρωτα και να εργάζονται τόσο όσο απαιτείται για την επιβίωση τους χωρίς να ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο, ενώ μια γειτονική φυλή πιστεύει ότι είναι η εκλεκτή φυλή ενός Θεού πολεμοχαρή, που ανταμείβει τους πιστούς του πολεμιστές με αιώνια ευημερία και ότι ο Θεός αυτός τους δίνει δύναμη στη μάχη, και η φυλή αυτή πιστεύει ότι οι άλλες φυλές είναι προορισμένες να την υπηρετούν, και έχει εξελίξει όπλα που η γείτονες τους ούτε καν φαντάζονται, το πιο πιθανό είναι ότι σύντομα η δεύτερη φυλή θα εισβάλει στο χωριό της πρώτης, θα σκοτώσει τους άντρες, θα πάρει τα παιδιά και τις γυναίκες σκλάβους και θα κάψει το χωριό της πρώτης φυλής.

Η θρησκεία και η κουλτούρα ενός λαού παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιβίωσή του.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι να κατηγορούμε τους Εβραίους, αλλά να δούμε πως θα αμυνθούμε απέναντι στην κυρίαρχη στρατηγική τους που είναι η εισαγωγή της πολύ- πολιτισμικότητας στα έθνη, η αφαίρεση της εθνικής συνείδησης με σκοπό να γίνουν ένας λαός με εθνική συνείδηση σε έναν κόσμο λαών χωρίς εθνική συνείδηση.

Είναι επιτακτική ανάγκη εμείς (οι άλλοι λαοί) να δούμε πως θα επιβιώσουμε σε έναν κόσμο που αλλάζει. Με κατηγορίες κατά του εχθρού δεν κερδήθηκε κανένας πόλεμος. (Αν δεν το έγραψε ο Σουν Τζου μπορείτε να το χρεώσετε σε εμένα).

Αυτά προς προβληματισμό.

Δείτε και ένα ενδιαφέρον βίντεο για το θέμα.ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

4 σχόλια:

 1. Ετσι ακριβώς είναι τα πραγματα δυστυχως.. Αυτοί προστατευουν τα δολια συμφεροντα τους, εμεις οι Έλληνες τι κανουμε???? που τους εχουμε βαλει και μας κυβερνουν????

  Συγχαρητηρια για το blog, πολύ καλο.Το δικό μου είναι το http://erevna-enimerwsi.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σου Αρετή και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το λοιπόν.Αυτοί σταυρώσανε τον ΧΡΙΣΤΟ και ακόμα περιμένουν να έρθει θα κολλήσουν σε άλλα πιο απλά?Ποτέ δεν τους γούσταρα,από πολύ μικρός κατάλαβα ότι είναι σκάρτη φυλή.Μπολιάσανε τον κόσμο με τις δήθεν "χριστιανικές αρετές" με ένα δόγμα(Χριστιανισμό)το οποίο ούτε κατά διάνοια δεν ενστερνίστηκαν και αυτοί κάνανε και κάνουνε την δουλεία τους.Εμείς έχουμε σαν λαός σαν έθνος κάτι πολύ βασικό.Έχουμε τους αρχαίους μας οι οποίοι μας έχουνε μιλήσει για τα πάντα στην κυριολεξία για τα πάντα.Ότι υπάρχει ένας Θεός,ποίοι είμαστε και από που προερχόμαστε σαν έθνος,πως πρέπει να μιλάμε,να ζούμε,να συμπεριφερόμαστε και μέχρι πως πρέπει να ζούμε και πως όχι.Το λοιπόν,ας αφήσουμε όλα εκείνα τα οποία μας διώχνουν μακριά από τις ρίζες μας και ας φέρουμε "κοντά" μας τους πραγματικούς προγόνους μας.Μόνο τότε θα βρούμε τον δρόμο μας και θα δούμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε.Γι αυτό τον λόγο καταργήσανε τα θρησκευτικά,κάνανε προαιρετικό το μάθημα τις ιστορίας και θα κάνουνε ότι περνάει από το χέρι τους για να ξεχάσουμε την γλώσσα μας,τον πολιτισμό μας,την ιστορία μας.Λοιπόν από το να καθόμαστε και να τους κοιτάμε ας ενωθούμε και ας τους γαμήσουμε.
  Με εκτίμηση ΑΝΔΡΕΑΣ-ΒΟΛΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για να καταλάβει ο αναγνώστης πώς και με Ποιον έμπλεξαν οι Εβραίοι, θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε κάποιες βασικές θεολογικές γνώσεις.

  Οι Εβραίοι ήταν το γυφταριό που συνάντησε ο Κύριος στην έρημο.

  Το γυφταριό, το οποίο καταδίωκαν οι Αιγύπτιοι με κατηγορίες για κλοπές και πορνεία.

  Το γυφταριό, που από τότε επιδίδονταν με πάθος στα "σπορ" τα οποία στη συνέχεια τα έκανε εθνικά του "σπορ".

  Το γυφταριό αυτό ήταν εκείνη τη στιγμή ο πλέον φτωχός λαός του πλανήτη υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες που μπορεί να βρεθεί ένας λαός.
  Ένας λαός με μόνη περιουσία τη βρωμιά του και τις αρρώστιές του και μάλιστα υπό καταδίωξη.

  Όχι μόνον δεν κατείχε "οίκο", αλλά καταδιωκόταν μέσα στην έρημο με την απειλή της γενικής εξολόθρευσης.

  ---------------------------
  fnous- ΕΑΜ β' -MEIONOTIKO ( B ).
  http://www.youtube.com/watch?v=1AkpyLJ9q8s&feature=youtu.be

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟΥΡΓΩΝ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου