Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Μια συνέντευξη στην οποία, ακούγονται πράγματα που δεν επιτρέπεται να ειπωθούν από τα ΜΜΕ στα οποία όπως μας είπε δεν τον καλούν πλέον....
Ο Πάνος Καμμένος βουλευτής της ΝΔ, μας δίνει την πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη και πρώτη για το 2011 όπου, μιλάει για όλους και για όλα. Πετρέλαια, Siemens, Τουρκία, Καστελόριζο, Μνημόνιο, Κερδοσκόπους, Ντόρα Μπακογιάννη, Λέσχη Bilderberg, Blogs, Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Ακόμα και για απειλές που δέχεται...

Μια συνέντευξη αφιερωμένη σε όλα τα ιστολόγια.







anti-ntp.blogspot.com

18 σχόλια:

  1. Εμένα γιατί δεν με πείθει ο Καμμένος ; Γιατί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι πολυ απλα δεν σου αρεσουν οι αληθειες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ... ΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ... ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε μια μηχανη ειναι απαραιτητες οι βαλβιδες ασφαλειας και αυτη τη στιγμη πρεπει να υπάρξουν μερικες ο Καμμενος μια από αυτες. Να ξερετε οτι ολοι οι πολιτικοι φοβουνται αυτη τη στιγμη τον κοσμο και κρυβονται πρεπει καποιος να καθησυχασει τον λαο που εχει οργιστει Οι φωνες του καμμενο και μερικων αλλων βοηθουν να μη γινει μακελειο στη Βουλη από τον εξαγρωμενο και καταπιεσμενο κοσμο γιατι το πληθος πρεπει να ελεγχεται Ετσι πρεπει το κοινο αισθημα να ικανοποιειται με φρασεις και δρασεις μερικων εκπροσωπων της Κομματοκρατιας επιλεγονται παντα τα λιγοτερα καμμενα χαρτρια για να καουν Δεν δυναται να βγει ο Σαμαρας και η Ντορα να μιλησει.
    Δεν πιστευω κενενα από ολους οσους δεν παραιτηθηκαν μετα την ψηφιση του Μνημονιου εν απουσία του λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΕΝΕ... ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ... ΝΑΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέει μεγάλες αλήθειες ππου δυστυχώς δεν πρόκειται να τις ακούσουμε από τα ΜΜΕ αλλά μόνο από το διαδίκτυο που δεν έχει πρόσβαση ο πολύς κόσμος, ο απλός λαός που καθημερινά στενάζει από τα βάρη του μνημονίου που παράνομα μας επέβαλαν. Είναι όμως και πολλοί που ενημερώνονται από τα blogs και που διαχέουν τις αναλύσεις και τα γεγονότα στον απλό κόσμο.. Σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις πολιτικές λείαν συντόμως με την συμμετοχή του κόσμου, μαζικά και δυναμικά.. Ας είμαστε όλοι μας έτοιμοι γιατί ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί θα κληθούμε από το δικό του μετερίζι ο καθένας να παίξει τον ανάλογο ρόλο..Χρειάζεται θάρρος και δύναμη από όλους και θα τα καταφέρουμε να βγούμε από το τέλμα που μα έχουν βάλει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός θυμίζει Λιάνα Κανέλλη στο πιο δεξιό .
    Πολύ κο κο κο και αυγό τίποτα !!
    Όλο βγαίνει και καταγγέλλει . Μα για να καταγγέλεις σε ψηφίσαμε ή για να κάνεις κάτι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aυτο με το κοκο μου άρεσε ιδιαιτερα
    Ο Καμμενος και οι ομοιοι του μοιαζουν σαν τον παρατηρητη σε ανθρωποκτονια που αρχιζει να καλει σε βοηθεια, μολις καταλαβει οτι το εγκλημα εγινε αντιληπτο από τον κοσμο και κινδυνευει να κατηγορηθει ως συνενοχος σε αυτο, ακριβως επειδη το παρακολουθησε ολο και μονο μετα την ολοκληρωση του αδικηματος φωναζει Πιαστε το φονια.
    Το εγκλημα κατα της χωρας μας δεν εγινε από ενα η δυο μονο. Υπαρχουν πολλοι συνενοχοι και τα δυο κομματα εξουσιας με τους βουλευτες τους και δη αυτους που πηραν ειδηση τι συμβαινει και αρκεστηκαν στις τηλεοπτικες κορωνες τυπου καμμενου , ευθυνονται στο συνολο τους και κανενας βουλευτης που δεν απραιτηθηκε οταν επρεπε δεν εξαιρειται
    Ο καμμενος συνεχιζει να καταγγελει και να μην παρατειται αν και μας κανει γνωστο οτι ειμαστε κατακτημενη χωρα εδω και καιρο. Γιατι δεν αφηνει την βουλευτικη του αποζημιωση και τελος ο Καμμενος που βοηθησε στο να γινει καμενη γη η χωρα μου θα παραιτηθει από τη συνταξη του αφου δεν αντεδρασε οταν κοπηκαν λογω ΔΝΤ οι συνταξεις των φτωχων συμπατριωτων του;
    οχι φιλοι μου δεν θα παραιτηθει από τα δικα του κεκτημενα ενω βλεπει τα κεκτημενα των φτωχψων να χανονται και μαζι καθε ευκαιρια για επιβιωση τους Αν καμενος παραιτηθει από ολα τα προνομια που ελαβε ολα αυτα τα ετη ως επαγγελματιας της πολιτικης και μενα από τα δυο φαυλα κομματα που αμς εοδηγησαν στο ΔΝΤ τοτε θα τον πιστεψω κι εγω και θα τον ψηφισω με χιλια Αλλα δεν εχουν ουτε σταλα περηφανιας τετοια οντα. Γι αυτο κλειστε τ αυτια σας στις σειρηνες της εξουσιας, βαλτε βουλοκερι για να παψουν να σας ενοχλουν οι κορωνες οι φαλτσες των φαυλων πολιτικων.
    Αυτος φνωαζει για να μπορει ανετα να πηγαινει στις ταβερνες να γλιτωσει το λιντσαρισμα τυπου Χατζηδακη για αυτο φωναζει το πλασμα οχι γιατι μας αγαπησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει δίκιο ο Δον Κιχώτης. Τόσα χρόνια μας παίζουν χρησιμοποιώντας κόμματα δεκανίκια για να μην τους φεύγει ο κόσμος. Θυμηθείτε .... ΠΟΛΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ακόμα και αυτό του Μάνου που δε θυμάμαι καν το όνομα.
    Θέλουμε πλέον πράξεις. Καλές οι καταγγελίες και τα λόγια προς αφύπνιση, αλλά όσοι έχουμε ήδη αφυπνιστεί θέλουμε πράξεις και αποδείξεις.

    Και γω έχω ενδοιασμούς για τον Καμένο, όπως και για τον Κουικ γνωρίζοντας που ήταν ταγμένοι όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης δεν γνωρίζω τι μέρος του λόγου είναι το Κόντρα TV, σε ποιον ανήκει, κλπ κλπ.

    Παρ' ότι είναι το μόνο κανάλι που έχει δώσει αποκαλύψεις ως τώρα, κρατάω επιφυλάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανωνυμε 10:35
    Χρονια τωρα μας κυβερνουν με την τηλεοραση Φθασαμε να το αισθανομαστε και να μην μπορουμε να ξεφυγουμε σαν τους εξαρτημενους.Η τηλεοπτικη δημοκρατια ειναι ορος συμφυτος με την κομματοκρατια Τα λελει ο Τσομσκυ τελεταυταια τα διαβαζουμε Τα ειπε ο Μπουρντιε το 1993.
    Εχουν καταλαβει οι κυβερνητες μας οτι ξυπνησαν τα χαπατα και τρεχουν αμεσως να αντικαταστησουν τα φθαρμενα ρουλεμαν με καινουργια γιατι αλλιως παει το οχημα
    Μας κανουν γνωστα αυτα που ολοι μας λιγο η πολυ εχουμε σε κλειστο φιλικο κυκλο αναφερει και ανακυκλωσει Εγω εκ της θεσεως μου ξερω περισσοτερα. Ο Καμμενος δεν ειπε κατι που δεν ήξερα ο Κουικ το ιδιο Μυστικο που το ξερουν δυο το ξερουν ολοι.
    Η τηλεροραση δεν θα μπορεσει ποτε να πει αληθειες και τουτο διοτι οπως ορθα επισημενετε καποιος παντα πλουσιος ισχυρος θα ειναι από πισω. Δεν μπορουν αλλιως να συντηρηθουν.
    Ξερουν πολυ καλα οτι για να οργανωθουμε εμεις που ξυπνησαμε θα πρεπει καταρχην να ξοδευτουμε για να συσπηρωθουμε σε μια γνωστη μορφη που θα κανει δυνατη και τη διαδωση των ιδεων και την υλοποιηση δρασεων. Αυτο θα γινει αργα η γρηγορα και τρεχουν να προλαβουν γιατι ξερουν πολυ καλα οτι ειμαστε σκορπιοι ακομα.Εχουν διαβασει οτι σχετικο με την οργανωση και τον ελεγχο των μαζων. Ετσι θα πρεπει να διαλεξουμε τη μορφη της εκπροσωπησης μας Θα οργανωθουμε σε κομμα θα οργανωθουμε σε συλλογο κλπ Δημιουργουν λοιπον τις οποιες προυποθεσεις απορροφησης και εξουδετερωσης μας με τετοιες φωνες του παλαιου και φθαρμενου συστηματος που τις παρουσιαζουν ως αντισταισακες κι αυτο γιατι οι τυποι αυτοι εχουν παλα εμπιερια σ αυτο που λεγεται χεριαγωγηση μαζων και ειναι αναγνωρισιμα προσωπα Ετσι ο ζαλισμενος από το λιθαργο πολιτης που αγουροξυπνα από αυτο θα πεσει παλι στις αγκαλες τους Θελει. Οπως μερικα μπλογκ μεσα στο διαδικτυο αρχισαν με πιασαρικους τιτλους να ζητουν στηριξη από τον κοσμο για να ανρτουν ομως τα αρθρα τους ολοι αυτοι οι πλαιοκομματικοι Ο κοσμος να στηριξει για να αναρτα η Ντορα το ΛΑΟΣ το ΚΚΕ ολοι μαζι. Αυτο ονομαστηκε ανεξαρτητη φωνη του πολιτη Ετσι μαζευουν και χρηματα οπως καποτε διναμε για την Αφρικη ή για την Αιτη Ο σκοπος της αφυπνισης του πολιτη ειναι ευγενης ομως πως μας ζητανε να πληρωνουμε για να μας καπελωνουν παλι οι ιδιοι και οι ιδιοι Ετσι λοιπον σαν τα μανιταρια θα φυτρωνουν οι αρρσωστοι σποροι των παρασιτων της παλαιοκομματικης μουχλας και θα προσβαλουν και θα μολυνουν τα πνευμονια μας και παλι
    Επισης κατι συμαντικοτερο φοβουντε την ανελεγκτη εκρηξη οργης και φτιαχνουν με τα παλικοαναλα και τους Καμμενους αρον αρον βαλβιδες ασφαλειας γαιτι το θελουν το κεφαλι τους στη θεση τους και οι πολιτκοι και οι δημοσιογραφοι καθοσν χωρα χωρις κυβερνηση μπορει να υπαρξει και να διοικηθει χωρα ομως χωρις τηλεοραση δεν μπορει να κυβερνηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οπότε ποια είναι η λύση? Υπομονή ώσπου να ξυπνήσουν όλοι? Προχθές έκανα κάποιες κουβέντες με 30χρονους φίλους και συνεργάτες και διαπίστωσα ότι είναι λυπηρό που και αυτή η γεννιά είναι κομματικοποιημένη, που ακόμα κοιμάται, που πιστεύει ότι σε 10 χρόνια θα ανακάμψουμε, που απλά αποδέχεται τη μοίρα του σκλάβου.

    Πόσα χρόνια πρέπει να περιμένουμε ακόμα? Μήπως είναι αργά μετά?

    ΛΥΣΕΙΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τεσσερεις ανθρωποι καναμε το ιδιο προχθες ενας εκπαιδευτικος απογοητευμενος ειπε "Δεν γινεται τιποτα εχει ακομα πιο κατω να παμε για να ξυπνησουμε αφου δουλευουν ακομα τα μπουζουκτσιδικα" Μια αλλη διαπιστωσε οτι στην Αθηνα η ταβερνα κοντα στη Δροσια που πηγε με την παρεα ηταν γεματη ασφυκτικα και αναρωτιοταν μηπως ονειρευτηκε το ΔΝΤ
    Λυσεις ψανχω κι εγω με το φαναρι σαν Διογενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια 1η λύση θα ήταν να σταματήσουμε να ψηφίζουμε από συνήθεια, ή να σταματήσουμε να ψηφίζουμε το λιγότερο κακό. Αν δε γίνεται νοθεία στις καταμετρήσεις θα ακουγεται μια δυνατή φωνή διαμαρτυρίας. Η ψήφος θα πρέπει να γίνει πάλι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του ελεύθερου πολίτη, και ΟΧΙ τυπική διαδικασία, ή τζόγος.

    Όσον αφορά τις πιο ενεργές κινητοποιήσεις, αυτό θέλει πολύ κουβέντα διότι πλέον η απαξίωση της διαμαρτυρίας είναι τεράστια αφού τα ΜΜΕ έπλασαν στα μάτια των υπολοίπων ένα κόσμο FLAT, όπου αληθινοί συνδικαλιστές, παιδιά, οικογενειάρχες, άνθρωποι της τρίτης ηλικίας κλπ. δείχνονται ως κακοποιοί, αλήτες, ληστές, κουκουλοφόροι, τρομοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φαντάζομαι μία μπουλντόζα, την οποία κινούν ανθρωπάκια σαν κι εμένα, η οποία έρχεται να μας ισοπεδώσει το σπίτι. Τι πρέπει να κάνουμε;

    1. Να σταματήσουμε τη μπουλντόζα. Επειδή ο εχθρός (κατα τη γνώμη μου το εβραιομασωνικό τραπεζικό καρτέλ) ελέγχει έμεσα ή άμεσα την πολιτική, τα ΜΜΕ, τις τηλεπικοινωνίες, ξέρει που βρισκόμαστε ανα πάσα στιγμή, τι λέμε, ποιοί είναι οι φίλοι μας, ποια είναι τα ενδιαφέροντα μας, οι θρησκευτικές μας πεποιθήσεις, τα πολιτικά μας πιστεύω, οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις, τύφλα να χουν οι φάκελοι της χούντας, που το περισσότερο που έγραφαν ήταν το πολιτικό φρόνημα του παππού σου. Εναν τόσο πανίσχυρο εχθρό, διαθέτοντας τόσο κακό υλικό όσο ο υπονομευμένος λαός, το πολεμάς μόνο με πολιτική ανυπακοή : http://sindonistis.blogspot.com

    2. Να φροντίσουμε να μην ξαναέρθει, όχι προτείνοντας έναν ~ισμό που να μας υπαγορεύει τη συμπεριφορά, αλλά δημιουργώντας μία πλατφόρμα δημοκρατικής συμμετοχής στις αποφάσεις με ταυτόχρονο αυστηρό έλεγχο της διαφθοράς : http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/12/blog-post_03.html

    3. Μέχρι να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά ανθρώπων με παιδεία βασισμένη στο τρίπτυχο: γνώση, αγάπη, σεβασμός.

    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/09/blog-post_4921.html

    και

    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html


    Να μια πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο τρόπος υλοποίησης, είναι από κάτω προς τα πάνω ΜΟΝΟ.

    Ομάδες, σπίθες ή ότι άλλο θέλετε. Οργανωθείτε.

    Σε αυτό συμφωνώ με το Θεοδωράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Eχθες συζητησα μ ενα γνωστο μου προσωπο που δουλεύει σε μια ευαισθητη υπηρεσια που εχει σχεση και με τον ελεγχο του διαδικτυου. Το πρωτο πραγμα που μου ειπε ειναι οτι οποιος μπαινει στο διαδικτυο ελεγχεται. Δεν υπαρχει τιποτε κυρυφο στο διαδικτυο ετσι οτι λεμε οτι παρουσιαζουμε για τον εαυτο μας μπαινει αυτοματα από αυτους που το παρακολουθουν και δεν ειναι απαραιτητα το κρατος, σε τραπεζες δεδομενων και χρησιμοποιεται σε ποικιλες αναλυσεις που ξεκινουν από την πωληση προιοντων μεχρι την προεξοφληση των αποτελεσματων των εκλογων και την προωθηση αχυρανθρπων κυβερνητων. Για μενα το διαδικτυο ηταν διαφυγη αρχικα, σημερα βλεπω οτι πρεπει να κλεισω αρκετα τη στροφιγκα και να μην δινω αυτα που καποτε αλογιστα εδινα. Βεβαια κι αυτο με την τεχνολογια που ισχυει ειναι ουτοπικο Ετσι ακομα κι αν οργανωθουμε και μπουμε σε μια ταξη εμεις οι ευαισθητοποιημενοι θα υπαρξει αμεσος κινδυνος ελεγχου και διαβρωσης αν δεν ειμαστε μονιμα σε εγρηγορση Ο κυριος με τον οποιο μιλησα ειχε φυσικα υπο οψη του το Facebook και τα μπλογκς
    Συμφωνω με τον θαλαμοφυλακα να οργανωθουμε ομως να βγουμε από τα δικτυα τους στα οποια κυκλοφορουν τα τοξικα αποβλητα τους που επιτηδες εριξαν για να μολυνουν τις σκεψεις και τις δρασεις μας. Η δραση θα ειναι εξανθρωπισμενη και συνειδητη, προσωπο με προσωπο με την συμπολιτη μας και εκτος ΜΜΕ και διαδικτυου. Το διαδικτυο μπορει να γινει μεσον ως ενα σημειο οπως τωρα από εκει κει περα ομως εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ....

    ΑΠΟ ΕΡΓΑ;;;

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΙΧΕ Ο κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ;

    ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ; Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

    ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ... ΤΑ ΒΟΛΕΥΤΑΚΙΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου