Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΧΙ

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Σας ευχαριστώ απο βάθους καρδιάς που δεν επιτρέψατε σήμερα στο στράτευμα να εξευτελιστεί παρελαύνοντας μπροστά από τους προδοτες που ξεπουλάνε την Ελλάδα...


Η "οργή" του Κάρολου (που τίποτε άλλο δεν τον εξόργισε από όλα όσα γίνονται εκτός από το ότι του χαλάσαμε τις τυμπανοκρουσίες), και η "καταδίκη" του "Δημάρχου της γενετειρας του Κεμάλ" (που η μόνη "χούντα της μειοψηφίας" που βλέπει στη χώρα μας προέρχεται από όσους διαμαρτύρονται για αυτά που συμβαίνουν ), δεν μπορούν να επισκιάσουν το τεράστιας σημασίας πολιτικό γεγονός.

Σήμερα ο λαός της Θεσσαλονικης έγραψε ιστορία. 

Το σημερινό μήνυμα προς τους προδότες είναι σαφές και παρά τις προσπάθειες από τους δημοσιογραφίσκους και τους υπόλοιπους τηλέ-γλύφτες να το παρουσιάσουν σαν αντίδραση "λίγων" και να το καπελώσουν σαν δραση του "σύριζα" κανείς πια δε θα μπορέσει να ισχυριστεί ότι όλα τα αντισυνταγματικά και παράνομα που υπέγραψαν και υπογράφουν οι προδότες έχουν τη νομιμοποίηση του Ελληνικού λαού.


ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Παπούλια είσαι η ντροπή της χώρας …Είσαι συνένοχος, είσαι προδότης.
    Η σημαντικότητα της θέσεως του Προέδρου είναι μεγάλη, γιατί είναι ο μόνος παράγοντας, ο οποίος μπορεί να "σπάσει" τη διαπλοκή της εκτελεστικής εξουσίας με αυτήν της νομοθετικής. Είναι σημαντικός ο ρόλος του, γιατί απλούστατα η υπογραφή τού Προέδρου είναι η "τελευταία" υπογραφή ...Είναι η τελευταία υπογραφή προτού ένα νομοσχέδιο της Βουλής γίνει νόμος του κράτους και επιβληθεί στους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου