Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ (;)

Έκανα το λάθος να ανοίξω τηλεόραση και να δω ειδήσεις. Κάθε φορά που ακούω, η βλέπω τα νέα μέτρα, είμαι έτοιμος να σκοτώσω άνθρωπο. Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή δεν μιλάμε, είμαστε όλοι μας χαχόλοι η δούλοι. Αν τα πάρω στο κρανίο όμως και βγω στον δρόμο και αρχίζω και  θερίζω, τότε  τι θα είμαι ;;; Ο μακελάρης της Νορβηγίας ;; Τρομοκράτης ;;; Ανισσόροπος ;; Ανθέλληνας ;; Ψυχασθενής;; και δεν ξέρω...
πόσα ακόμα παραδείγματα  μπορώ να πω. Κάποιοι που πήραν εξουσία  χωρίς να την αξίζουν, νομίζουν ότι έχουν το δίκιο με το μέρος τους,  αλλά  πιστεύουν πως έχουν και  το αλάνθαστο του Πάπα. Δυστυχώς το δόγμα Κίσινγκερ έγινε πράξη. Γίναμε Αμερικανάκια και τρώμε ότι μας σερβίρουν. Όχι όλοι όμως. Αρκετοί  Έλληνες  γνωρίζουν  τι ακριβώς συμβαίνει  αλλά δεν παίρνουν θέση, ο καθένας  για  τους δικούς  του λόγους. Διάβαζα, πριν λίγο  ότι η Λάρισα έχει  περισσότερες Porsche  Cayenne  από ότι η Ν. Υόρκη και το Λονδίνο. Αυτό  είναι που μας έφαγε. Η περηφάνια και ο  ψευτοεγωισμός. Ο Γείτονας να πεθαίνει και τι στον κόσμο. Ήρθε όμως η ώρα  κάποιοι  να πληρώσουν  για όλο αυτό  το χάος και την μιζέρια που έφεραν και φέρνουν  στην Ελλάδα. Κάποιοι  τυχάρπαστοι  πολιτικοί, προσπαθούν  να εξοντώσουν  τον μισό και  πλέον  πληθυσμό  της Ελλάδος. Αρκετοί  ηλικιωμένοι και εξαθλιωμένοι  Έλληνες  αρχίζουν  και πεθαίνουν  χωρίς  να φταίνε. Και το ερώτημα  τώρα  είναι, ποιος θα πεθάνει  πρώτος ;;
ΕΓΩ ;; Άνεργος, περίπου δέκα μήνες, τριγυρίζω από εδώ και από κει κάνοντας  κάποια μεροκάματα. Τα λίγα  λεφτά  που παίρνω, πρέπει  να πληρώσω Εφορία, και  λογαριασμούς. Άντε και βρήκα δουλειά, υπάρχει περίπτωση να πάρω πάνω από 500 ευρώ ;;; Άντε  πλήρωσε ενοίκιο, φαί, βενζίνες. Χάχα…το άλλο με τον Τοτο ;; το ξέρετε;; σαν κι εμένα  περίπου τρία  εκατομμύρια  ΕΛΛΗΝΕΣ…
Ο Βενιζέλος ;;  Αυτός ο συνταγματολόγος, που κατά παράβαση του Συντάγματος  αλλά και των νόμων που ο ίδιος  είχε συντάξει  κάποτε, παραβιάζει  όλα τα δικαιώματα  και τις ελευθερίες των Ελλήνων ;; Είναι η δεν είναι αυτή την στιγμή ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και ο νούμερο  ένα υπεύθυνος  για ότι  συμβαίνει. Ήθελε  τόσο  πολύ να κυβερνήσει  αυτή την  χώρα, που δεν σκέπτεται, ότι μπορεί  ξαφνικά  να δει τα ραδίκια ανάποδα  με αυτά που κάνει.
Ο Παπακωνσταντίνου ;; που σαν άλλος Πόντιος  Πιλάτος, αφού  μας έβαλε  στο ΔΝΤ και μας είπε  ψέματα, δυο ολόκληρα  χρόνια, τώρα  το παίζει  παρθένα ;; Νομίζει  ότι θα την γλυτώσει, αλλά  όταν έρθει  η ώρα της κρίσης, θα είναι από τους πρώτους  στην λίστα  της κρεμάλας.
Ο απλός συνταξιούχος ;; που μένει σε μεγάλες  αστικές  πόλεις και δεν του φτάνει  η σύνταξη,  ούτε για το ενοίκιο που μένει ;; και δεν θα μιλήσω  για ιατρική  περίθαλψη, μεταφορά, διατροφή  αλλά και για την ασφάλεια  της  ζωής  του, αφού ΟΛΟΙ μας ξέρουμε  τι γίνεται  στις μεγάλες  πόλεις. Όσοι είναι πάνω από 65, είναι με το ένα πόδι  στον τάφο. Μια ολόκληρη  ζωή σκληρής και επίπονης δουλειάς, με ιδανικά και αξίες και δυο κωλόπαιδα  πολιτικοί  του τα αφαιρούν.
Ο άνεργος  πατέρας ;;  τι φαγητό και διαβίωση θα προσφέρει  στα παιδιά  του ;; πόσο  θα αντέξει  τον εξευτελισμό, την αδικία  και την πείνα. Οι Έλληνες  έχουν  ήθος  και  υπερηφάνεια  για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και κάποιοι  τους στέλνουν  στον τάφο. Ως πότε ;;
Οι Δημοσιογράφοι ;; Όλα τα μεγάλα  ονόματα, ήξεραν  εδώ και χρόνια τι έρχεται, αλλά  έκαναν  περιουσίες ολόκληρες από την σιωπή τους. Και τώρα  το παίζουν  ανίδεοι  και πατριώτες, μόνο και μόνο  για να γλυτώσουν  το ξύλο και το κρέμασμα. Αλλά και στις μικρές  τοπικές κοινωνίες, υπάρχουν  δημοσιογραφίσκοι, που κλείνουν το στόμα  τους μπροστά  στα σκάνδαλα  και στις κλεψιές που έκαναν ‘’φιλαράκια ‘’ τους. Ίσως εδώ η ευθύνη να είναι μεγαλύτερη. Περιουσίες  ολόκληρες παίχτηκαν  με την σιωπή των αμνών.
Ο Γιωργάκης ;; Αυτός  έκανε σωστά  την δουλειά  για την οποία  η Αμερικανική  Κυβέρνηση τον πληρώνει. Ότι  και να λένε μερικοί, αυτόν δεν τον πειράζει  κανείς. Τριάντα  χιλιάδες  Αμερικανοί  πράκτορες  στην Ελλάδα, τον φυλάνε παρά  πολύ καλά. Αλλά  ξεχνάνε ότι ο πολυμήχανος Οδυσσέας, ήταν  Ελληνικής  καταγωγής και όποια  πέτρα  και να σηκώσεις,  από κάτω  υπάρχει ένας  Έλληνας. Και ο Έλληνας  παραμελεί, αλλά δεν ξεχνά.
Υπάρχουν  πολιτικοί, όπως ο Σημίτης, ο Παπαντωνίου, ο Τσοχατζόπουλος, η Διαμαντοπούλου, ο Ρέππας, ο Λαλιώτης, ο Καραμανλής, ο Βουλγαράκης, ο Καρατζαφέρης, η Παπαρρήγα, ο Αλογοσκούφης, ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, και αρκετοί  ακόμα  που ήξεραν, αλλά  και προώθησαν σχέδια  εξόντωσης των Ελλήνων. Δεν μένουν στο απυρόβλητο  ούτε υπάρχει  ενδοιασμός  για το μέλλον τους. Είναι  άμεσα  υπεύθυνοι  για ότι συμβαίνει  στην Ελλάδα, είτε  με τις αποφάσεις  τους, είτε με την συνεργασία  τους και την σιωπή τους.
Έλληνες  αστυνομικοί  ;; Σε λίγο  καιρό, ο λαός, θέλει  δεν θέλει, θα αναγκαστεί  να βγει στους δρόμους, όχι πια ειρηνικά  όπως τώρα, αλλά με άγριες  διαθέσεις. Δεν είμαστε  ανεγκέφαλοι, όπως οι Λίβυοι  η οι
Υπόλοιποι  Αραβικοί  λαοί  που ξεσηκώνονται. Αν χρειαστεί να καταλάβουμε  ένα κτίριο η την Βουλή, το κάνουμε σε χρόνο μηδέν. Οι απλοί  Έλληνες αστυνομικοί, δεν φταίνε σε τίποτα  να πληρώσουν  το μάρμαρο, αφού κι αυτοί  έχουν τα ίδια, ίσως και περισσότερα προβλήματα,  με εμάς. Αλλά  η ηγεσία της ΕΛΑΣ  τι λέει  για το καπέλωμα  που τρώει, από ξένους  Διοικητές και Αξιωματούχους  άλλων κρατών ;; Είναι η δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ όσοι  υπηρετούν  στα σώματα ασφαλείας ;;
Όσο για τον Τρισε, τον Σισε, τον Ραιχενμπαχ η τον Ραικαρντ, ποσώς με ενδιαφέρει. Δεν ήξεραν, δεν ρώτησαν ;; Εδώ είναι Βαλκάνια, εδώ είναι ΕΛΛΑΣ, εμείς  θα σε βαράμε και συ δεν θα μιλάς. Αλλά  τα αμερικανάκια έκαναν  αυτό που κάνουν  πάντα. Όπως στην Γιουγκοσλαβία, στην Λιβύη, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν. Βάζουν  άλλους να διαλύσουν μια χώρα και αυτοί  κερδίζουν  στο τέλος. Οπότε  μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αργά η γρήγορα ΟΛΟΙ μας θα ακολουθήσουμε τον δρόμο για τα σκοτεινά μονοπάτια. Το θέμα είναι θα το κάνουμε με τιμή, όπως κάνουν  πάντα οι Έλληνες η σαν τους λιγοψυχείς και ανθέλληνες πολιτικούς  θα το βάλουμε  στα πόδια ;;Λύσεις  υπάρχουν και είναι βιώσιμες. Αυτό όμως προϋποθέτει,  αυτό που λέμε  αρκετοί  από εμάς. ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΠΟΤΕ  ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ. Μην αφήσετε τα κοράκια και τις ύαινες να δημιουργήσουν ρήγματα στην συνοχή και την Ενότητα  των Ελλήνων. Δεν αντέχει  η χώρα ακόμα έναν Εμφύλιο. Αν είναι να πεθάνει  κάποιος  πρώτος, ας είναι αυτοί  που μας οδήγησαν  εδώ και όχι αυτοί  που είναι απλώς  πιόνια  στην σκακιέρα. Πείτε  ένα τεράστιο ΟΧΙ και ακολουθείστε την καρδιά  σας και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή σας.
Εύχομαι  τα καλύτερα για όλους, αλλά μην αμελείτε  τον γείτονα, τον φίλο, τον συγγενή. Κανένας  Έλληνας  δεν πρέπει  να υποφέρει. Βοηθήστε  όσο μπορείτε. Ζούμε σε εποχή οικονομικού πολέμου και για να ζήσει  κάποιος  ανήμπορος  Συνέλληνας, πρέπει να βοηθηθεί. Αλληλεγγύη είναι αυτό που μας λείπει, για να επιβιώσουμε και για να μην  πεθάνουμε  πρώτοι.


Ανάρτηση του Ομηρου Ελευθεριαδη στο facebook.

1 σχόλιο:

 1. ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κα ηι προσκληση του Πρωθυπουργου της ΡΩΣΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ στον αδελφο μας Στρατηγο Καταδρομεων ΒΙΤΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟ
  by Πατριωτικό Μέτωπο on Wednesday, October 26, 2011 at 10:23am
  Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ειναι Κινημα-Κομμα πλατειας που δημιουργηθηκε απο τον Ελληνικο λαο,οχι πολιτες σκετο Ελληνες πολιτες,στις Πλατειες ανα την Επικρατεια,βασιζομενο και εχοντας μαλιστα ετοιμο το Νεο Συνταγμα Αμεσης Δημοκρατιας οπου οι παντες ολοι οι κρατικοι αξιωματουχοι ανακαλουντε εφοσον το ζητησουμε με απλουστατες διαδηκασιες.
  Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ το εχουμε στησει κατα τα Προτυπα του Πατριωτικου Κινηματος Αργεντινης,εχουμε χιλιαδες μελη ,και 120 πυρηνες ανα την Επικρατεια.
  Χθες εγινε συναντηση του αδελφου μας και Προεδρου μας Στρατηγου Καταδρομεων ΒΙΤΑΛΗ με τον Πρωθυπουργο και μελλοντικο Προεδρο της Ρωσιας ΒΛΑΔΗΜΙΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ στο Κρεμλινο.!!
  Θα γινει ενημερωση αργοτερα για τα διαμειφθεντα στο www pamet.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου