Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. 300ellines.net

Δελτίο Τύπου της 7/10/2011

Κάλεσμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου

Η ελεύθερη Ελλάδα ζει στην πλατεία Συντάγματος!
Αυτό απέδειξαν οι φίλοι και τα μέλη της πρωτοβουλίας μας που συγκεντρώθηκαν μαζικά μετά από το κάλεσμά μας για το απόγευμα της Κυριακής.
Ακούστηκαν πολλά συνθήματα και  διαβάστηκε κείμενο που καταδίκαζε την ακολουθούμενη αντιλαική και κρυφοφασιστική συμπεριφορά της κυβέρνησης αλλά και υπενθύμιζε τις ευθύνες όλου του πολιτικού συστήματος.
Το κεντρικο πανό της ομάδας μας είχε την φράση ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ.
Οι 300 Έλληνες συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την λαική κυριαρχία μέσω δημοψηφισμάτων αλλά και γενικά ενάντια σε κάθε αντιδημοκρατική συμπεριφορά . Θα βρισκόμαστε καθημερινά στην πλατεία Συντάγματος για τη συλλογή υπογραφών αλλά και την επικοινωνία με μέλη και φίλους. Επίσης θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας στην Αττική αλλά και όπου αλλού υπάρχουν ελεύθεροι Έλληνες με ψυχή.
Περισσότερη ενημέρωση στο www.300ellines.net.



Για τους 300 Ελληνες
Λ.Βασ Αμαλίας και Β.Γεωργίου Αθήνα, Σύνταγμα
Τηλ. 6980 834934
www.300ellines.net

The call of the October 2nd

Free Greece is living at the Constitution square!
That was clearly proven by the friends and the members of our initiative who came massively together after our calling for the Sunday afternoon.
Our initiative members condemned the government for the crypto- fascistic way and also reminded the responsibilities of all political parties .
The center sign had the phrase NO MORE LIES – DEMOCRACY NOW
The 300 Greeks continue our fight for the referendum and in general against all antidemocratic behavior.
We will have permanent presence at the Constitution square for collecting signatures and for communicating with friends and members. Also at any other Greek region wherever are truly free Greeks.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου