Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Οχι ότι ο Τζέφρυ και τα αφεντικά του θα προκηρύξουν εκλογές.... Κατα τη γνώμη μου δεν πρόκειται να το διακινδυνέψουνε να κάνουνε εκλογές αφού μια χαρά μας επιβάλλουν ότι θέλουν χωρίς να αντιδρούμε και χωρίς να δίνει σημασία κανείς.... Δε χρειάζεται πια ούτε το πρόσχημα της δήθεν "δημοκρατίας" να τηρούνε.... Αλλά έστω και για την απίθανη περίπτωση που συμβεί αυτό, οφείλουμε να πολεμήσουμε την ύποπτη προπαγάνδα υπέρ του λευκού που γίνεται διαδικτυακά. Γι αυτό, αναδημοσιεύω email που μου έστειλε ο φίλος KostasL.




Αυτό είναι το κείμενο από το ομαδικό e-mail που έλαβα σήμερα...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ


10 Ιούλιος 2011


ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 51% ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.


ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ. (ΤΟ ΝΟΜΟ)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






Και η απάντησή μου...




Απλή αμάθεια ή σκόπιμη παραπληροφόρηση ?

Τι θέλει το σύστημα από εμάς που είμαστε αγανακτισμένοι και προσπαθούμε ή απλά θέλουμε ν'αλλάξουν πράγματα ?

Ν'απέχουμε ή να μην έχουμε γνώμη...πράγμα που επιτυγχάνεται άριστα ρίχνοντας λευκό...

Το λευκό ψηφοδέλτιο αυτοακυρώνεται και δε μετράει στην καταμέτρηση, και δεν έχει καμμία επίπτωση σε κανέναν παρά μεγαλώνει τα ποσοστά και τις έδρες των βρωμοκομμάτων που νέμονται την εξουσία...Τουλάχιστον στη χώρα μας (η χώρα μας είναι η Ελλάδα, σωστά ?) αυτό ισχύει. Δε γνωρίζω για τη Μαυριτανία ή το Βανουάτου, αλλά εδώ ΔΕΝ ...τέτοιο πράγμα...

Μη με ρωτάτε αν είναι σωστό να αντιμετωπίζονται έτσι τα λευκά ψηφοδέλτια...Απλά σας λέω τι ισχύει και ότι το μήνυμα αυτό είναι λάθος.

Θέλετε νίκη στις εκλογές ? Είμαστε πάνω από το 35% του εκλογικού σώματος...Θα βγάζαμε αυτοδύναμη κυβέρνηση εάν συντονιζόμασταν και υποστηρίζαμε το κόμμα που μοναδική εξαγγελία και πρόγραμμά του θα έχει την αλλαγή του πολιτειακού συστήματος σε Δημοκρατία. Απλή νέτη σκέτη και άμεση... Ο λαός μίλησε κάντε στην άκρη λαμόγια, και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Έτσι απλά ! Απλά και μόνο, με την ενημέρωση και συντονισμό μας που σήμερα είναι πιο εύκολος από ποτέ...

Βέβαια και τα αντίμετρα, η σύγχυση και η παραπληροφόρηση...είναι πιο εύκολα από ποτέ...αλλά το αντιμετωπίζουμε αν θέλουμε να ξεφύγουμε από το να είμαστε παθητικοί δέκτες...

Κι όπως έγραψε και ο παραπληροφορημένος αλλά καλοπροαίρετος, θέλω να πιστεύω, φίλος μας...
ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ. (ΤΟ ΝΟΜΟ)
Κανονικά και με το νόμο βέβαια, αρκεί να γνωρίζουμε το νόμο !


Τα λέμε...

8 σχόλια:

  1. Σωστή η άποψη σου, αλλά πιο μικρό κόμμα σε πείθει ότι είναι τίμιο? ελάχιστοι βουλευτές ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο και είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Συμφωνώ πάντως ότι στις εκλογές πρέπει να βρούμε τρόπο να τους πονέσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο είτε ψηφίσεις λευκό/άκυρο/μικρό κόμμα που δεν μπαίνει βουλή/ή απέχεις. Τα ποσοστά των κομμάτων βγαίνουν στο σύνολο των ψήφων που πάνε σε κόμμα που παίρνει πάνω από 3%.
    Δηλαδή λευκό=αποχή=άκυρο=κόμμα κάτω από 3%.
    Οπότε η λύση για να σπάσεις το σάπιο πολιτικό σύστημα, είναι όλοι εμείς που θέλουμε αλλαγή να συντονιστούμε για να ψηφίσουμε ΕΝΑ και μόνο κόμμα.
    Ποιο θα είναι αυτό όμως; Πώς θα συντονιστούμε; Πώς θα συσπειρωθούμε; Πώς θα γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό αυτό το κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 7:27μμ

    Βρες ένα κομμα μικρό, ψάξε ποιοι είναι οι άνθρωποι που το φτιάξανε, μάθε τι δουλειά κάνουν για να ζήσουν, βρες κάποιους που να εργάζονται και ψήφισέ τους. Θα είναι καλύτεροι από το Τζέφρυ σίγουρα.

    Μπορούν να είναι χειρότεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 7:43μμ,
    Δε χρειαζεται να ψηφίσουμε ένα και μόνο κόμμα.

    Αν το 60% (ισως τώρα και μεγαλύτερο) που προτιμάει τον κανέναν για πρωθυπουργό ψήφιζε δέκα κόμματα, σκέψου οτι θα έμπαιναν στη βουλή ΔΕΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ με ποσοστά μεγαλύτερα από του Καρατζαφέρη. Πολυφωνία. Δημοκρατία αντί για τη σημερινή ολιγαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι θέμα αποτελέσματος. Πες ότι εγώ ψάχνω και βρίσκω τελικά κόμμα το οποίο με αντιπροσωπεύει στο 100% ας πούμε, και το οποίο αποτελείται από άφθαρτους και ενάρετους ανθρώπους. Αν αυτό το κόμμα δεν πάρει πάνω από 3%, τότε θα είναι σαν να έριχνα άκυρο, λευκό ή απείχα. Οπότε ποιο το νόημα;

    Δηλαδή, το να βρω το σωστό κόμμα δεν αρκεί. Πρέπει να είμαι επίσης σίγουρος ότι αυτό το κόμμα θα βγει και στη βουλή. Αλλιώς καλύτερα να μην πάω και καθόλου...το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα στο μυαλό μας ...

    Δεν ξεκινάμε από το 'ΑΝ' (από την Υπόθεση) αλλά από την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα λέει "ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ)".

    Ποσοστά ευθύνης για το σημερινό χάλι θα έδινα τα ακόλουθα

    ΠΑΣΟΚ - 45% ευθύνη
    ΝΔ - 30% ευθύνη
    ΣΥΡΙΖΑ - 10% ευθύνη
    ΚΚΕ - 7% ευθύνη
    ΛΑΟΣ - 5% ευθύνη
    ΛΟΙΠΑ κόμματα που συμμετείχαν στη Βουλή τα τελευταία 35 χρόνια - 3% ευθύνη

    Δεν είμαι οπαδός κανενός κόμματος και προφανώς κάποιοι μπορεί να διαφωνείτε με τα μερίδια ευθύνης, όμως το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗΣ).

    Για τη διακυβέρνηση δεν υπάρχει ΛΙΓΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Υπάρχει απλά ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Για την τιμωρία μπορεί να γίνει μια διάκριση μεταξύ εκτέλεσης και απέλασης. Αλλά αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα.

    Στο δια ταύτα ... είναι λάθος να πάμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε αυτόν που είχε λιγότερη ευθυνη για όσα ζούμε σήμερα. Πρέπει να πάμε με πλήρη πολιτική συνείδηση, και χωρίς ανασφάλεια για το τι μπορεί να προκύψει στο κόμμα που θα ψηφίσουμε. Ακόμα και αν δε δικαιωθούμε, έχει μεγάλη διαφορά να κάνουμε ένα λάθος εν γνώση μας και εκ των προτέρων, παρά μία κίνηση που μπορεί εκ των υστέρων να αποδειχθεί λάθος , ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.

    Αν κάποιοι θέλετε οργάνωση και να ψηφίσουμε ένα συγκεκριμένο κόμμα για να μπει στη Βουλή, προσωπικά το είχα πει και το ξαναλέω πως ιδεολογικά είμαι κοντύτερα στο Δημήτρη Καζάκη. Αν τελικά μετέχει στις εκλογές θα δοκιμάσω αυτό και θα ελπίζω και θα αγωνιστώ να πετύχει.

    Ο ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις επόμενες εκλογές, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ κάποιο κόμμα ,έστω και μικρό, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΑ, και μας δέσει χειροπόδαρα πάλι, γιατί είναι λέει ''δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση''!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: στις επόμενες εκλογές θα εφαρμοστεί ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ -είναι ήδη ψηφισμένο- εκλογικό σύστημα, όπου το πρώτο κόμμα κερδίζει, αν πολλοί ψήφοι πάνε σε μικρά κόμματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ( νόμος Παυλόπουλου)
    π.χ. αν 12% των ψήφων πάνε σε κόμματα που δεν μπαίνουν , το πρώτο κόμμα κάνει κυβέρνηση και με 32% των ψηφων.
    Και, εννοείται, όποιος δεν ψηφίσει, απλά χαρίζει την ψήφο του στο πρώτο κόμμα και τους υπόλοιπους..όπως γινόταν και μέχρι τώρα, και είδατε που φτάσαμε...
    ΓΙ'ΑΥΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!

    Π.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ με το ΛΕΥΚΟ ΕΓΚΥΡΟ απέκτησε το νόημα που πάντα επιθυμούσαν οι ψηφοφόροι του. Το ΛΕΥΚΟ ΕΓΚΥΡΟ όχι μόνο αποδοκιμάζει συνειδητά όλα τα κόμματα για πολλούς και διαφόρους λόγους, αλλά επί πλέον έχει θέσεις και προτάσεις. Το κυριότερο δεν πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων ως ΑΚΥΡΟ.Εκπροσωπεί τις κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών, επιδιώκοντας μία ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΊΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ενημερωρείτε από το site www.leuko.gr.

      Διαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου