Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΜΕ, Η ΓΣΕΕ, Η ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ

Ενωτική πορεία διαμαρτυρίας Κυριακή 30 Οκτώβρη

Την Κυριακή 30 Οκτώβρη στις 2:30 μμ απο την πλατεία Αγ.Νικολάου στη Νίκαια θα ξεκινήσει ακόμα μια πορεία ενότητας. Εχουν προηγηθεί δύο ακόμα πορείες . Μια απο Πειραιά στο Σύνταγμα και μία απο τον Μαραθώνα στο Σύνταγμα. Σκοπός να αφυπνίσουμε τους συμπολιτες μας και να τους δώσουμε μια ευκαιρία να ενωθούν μαζί μας ενάντια στην αυθαιρεσία και αδιαλλαξία της κυβέρνησης. Σε όλη τη διαδρομή καλούμε τους συμπατριώτες μας να ενωθούν μαζί μας και να....
καταλήξουμε ολοι μαζι στη πλατεία Συντάγματος και να κορυφώσουμε εκεί τη διαμαρτυρία μας. Επισης θεωρούμε σημαντικό να γνωριστούμε και να οργανωθούμε καλύτερα για συντονισμένες δράσεις.

Σημεία σύνάντησης :
1. Πλατεία Κρήνης ( Δημοκρατίας) στη Νίκαια στις 3:00 μμ περίπου
2. Πλατεία Ελευθερίας στο Κορυδαλλό στις 3:30 μμ περιπου
3. Πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω στις 4:30 μμ περίπου
4. Πλατεία Ομονοίας στις 5:30 μμ περίπου
Τερματισμός στη Πλατεία Συντάγματος κατά τις 06:00  και κορύφωση της πορείας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.


http://mazigiatinellada.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου