Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ



Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, η πατρίδα μας τελεί υπό κατοχή και η αποδείξεις βρίσκονται στις 2 παρακάτω αναρτήσεις που αλιεύσαμε από έγκυρες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.


Η πρώτη προέρχεται από το ONALERT

Το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με το οποίο θα αφαιρεθούν αρμοδιότητες από την ελληνική κυβέρνηση και θα δοθούν σε ομάδα δράσης υπό τον Horst Reichenbach, μπορεί να .... σοκάρει, αλλά επί της ουσίας έχει ήδη αρχίσει να τίθεται σε εφαρμογή, υπό την ανοχή της κυβέρνησης!
Δεν είναι αλήθεια ότι στο ΥΕΘΑ για παράδειγμα, όλα τα οικονομικά θέματα και πιθανόν σε λίγο όχι μόνο αυτά τίθενται υπ΄ όψιν στελέχους τεχνοκράτη της τρόϊκας, ιταλικής καταγωγής;

Το οποίο στέλεχος μάλιστα έχει κάνει σημαντικές παρατηρήσεις για τους προϋπολογισμούς του υπουργείου, τους οποίους είχε παραουσιάσει ο Ε.Βενιζέλος και ακολουθεί ο Π.Μπεγλίτης.

Συνεπώς αυτά που διαρρέουν ευρωπαϊκές πηγές στο Reuters έχουν αρχίσει εν μέρει να εφαρμόζονται.

Τι λέει το Reuters

''Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου. Εάν είχαμε ενδείξεις υπεύθυνης διαχείρισης όπως συνέβη στην Ιρλανδία, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αυτό όμως, λείπει στην Ελλάδα. Είναι σαφής η στήριξη για μεγαλύτερη εποπτεία στην Ελλάδα. Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό’’, φέρεται να έχει δηλώσει κορυφαία πηγή στo Reuters!

Πως σχεδιάζουν να μας καταλάβουν.

Η πρόταση που έχει ως τώρα προκριθεί, και δημοσιεύεται στο Euro2day, είναι να ενισχυθεί με εκατοντάδες ξενόφερτους τεχνοκράτες η ομάδα δράσης της Κομισιόν που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Μεταξύ των σεναρίων είναι και η δημιουργία ενός μόνιμου σώματος που θα εδρεύει στην Αθήνα και θα συνεχίζει τη δουλειά της τρόικας.

Η δεύτερη προέρχεται από το Defencenet

Επιβεβαιώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ την εγκατάσταση μόνιμης ευρωπαϊκής κυβέρνησης στην Αθήνα με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες, όπως είχε μεταδώσει το μεσημέρι το πρακτορείο Reuters.

Μιλώντας σε στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού, ανακοίνωσε την πρόθεση σχηματισμού μόνιμης κυβέρνησης της τρόικας στην Αθήνα, η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο των δημοσιονομικών και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Η κυβέρνηση αυτή δεν θα είναι μόνη της: Θα μεταφερθεί και μόνιμο τμήμα της Eurogendfor, δήθεν για συνεργασία με τα Σώματα Ασφαλείας, πρακτικά για να αποτελεί την δύναμη προστασίας, αφού δεν έχουν εμπιστοσύνη στα εγχώρια σώματα ασφαλείας. Και πληροφορίες από απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνουν ότι όντως, είχε έρθει μία αντιπροσωπεία του, μαζί με την κύρια δύναμη που κατευθύνθηκε στο Κόσοβο!

Επίτροποι με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες θα αναλάβουν τον έλεγχο των υπουργείων.

Αυτά ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας που γίνονται, δυστυχώς, πραγματικότητα. Ή μάλλον θα γίνουν πραγματικότητα, αν εξακολουθήσουμε να επαιτούμε και να λέμε "ναι" σε ό,τι μας ζητάνε.

Παράλληλα, η Γερμανίδα καγκελάριος σημείωσε ότι περιμένει ότι θα υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο ευρωζώνης για παραπομπή των χωρών που δεν τηρούν τους όρους για χαλιναγώγηση των ελλειμμάτων τους, στο ευρωδικαστήριο.

ΣΧΟΛΙΟ

Ηρθε πλέον η ώρα να πραξουμε αυτό που μας υποχρεώνει το σύνταγμά μας, ο πατριωτισμός μας και η ηθική μας. Να απελευθερώσουμε την πατρίδα από τις ξένες κατοχικές δυνάμεις και του προδότες συνεργάτες τους...

Το οφείλουμε στα παιδιά μας

http://koukfamily.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Όταν μια κυβέρνηση είναι πουλημένη και άχρηστη την ΑΛΛΑΖΕΙΣ δεν φέρνεις τους ..γραβατάκηδες των κολέγίων , τα βούτηρα που είναι ακόμη πιο ανίκανα να σε κυβερνήσουν ... Πατριώτες ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα, είναι εντελώς απάνθρωπο... Θα βάλουνε τροϊκανούς σε ελληνικά Υπουργεία? Δεν τους λυπάται κανείς αυτούς τους ανθρώπους? Μετά τον πρώτο μήνα θα αρχίσουν να πηδάνε από τα παράθυρα με αυτά που θα έχουν αντικρύσει.

    Αντί να το ράψετε όλοι και να καταλάβετε ότι πρώτα από όλα η σημερινή μας κατάντια είναι αμιγώς ελληνικό δημοσιονομικό δημιούργημα, ψάχνετε ακόμη πως να ρίξετε τις ευθύνες στους κακούς ξένους που διέπρατταν το στιγνό έγκλημα να... μας ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ!!!

    Ναι, αυτοί θα μας πάρουν ό,τι λάφηρο προλάβουν. Τουλάχιστον εμείς να πάρουμε το μάθημα. Γιατί αν είναι να συνεχίσουμε να κουβαλάμε τα μυαλά που δημιούργησαν το μεταπολιτευτικό μας χάλι, τότε καλύτερα να μην φύγουν ποτέ οι ύπατοι αρμοστές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου