Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.  ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ.

Ο Κ. ΜΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ξ  Υ  Π  Ν  Η  Σ  Τ  Ε  ! ! !



Watch live streaming video from 114news at livestream.com

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Μου το έστειλε το blogpress-gr.blogspot.com

23 σχόλια:

  1. Ρε αδέρφια έλεος, μπορούμε να κατεβάσουμε αυτό το βίντεο?????????????
    Ουστ προδότες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το έχει πει ο Σημίτης από το 2008 ότι θα πάμε αναγκαστικά στο ΔΝΤ γιατί κανείς δεν θα μας δανείζει. Ο ΓΑΠ φρόντισε να σιγουρεύσει ότι θα γίνει αυτό (Τιτανικός, ναυάγιο, τραγωδία κτλ κτλ). Έρχονται εκλογές, έστω και δημοτικές. Δώστε στους Γερμανοτσολιάδες το μάθημα που τους χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας προσέχαμε, τώρα περιμένετε μια 3ετία για να φέρουμε στην εξουσία να μας σώσει τον ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΜΑΡΑ...
    Α ρε συχτιρια που θα ακούτε από τα παιδιά σας.
    Μπεεεεεε, πρόβατα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος 25 Σεπτεμβρίου 2010 5:15 μ.μ.

    Αν θες να κατεβάσεις το video βάλε τον mozilla firefox ως browser και κατέβασε κάτι ειδικά plugins/addoons για download από youtube videos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βίντεο δυστυχώς δεν είναι youtube...

    Είναι Livestream...

    Οποιος μπορέσει να το κατεβάσει, να μας δώσει το link... Το βίντεο αυτό είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το ότι μας δουλεύουν όλοι μαζί το βλέπουμε την εναλλακτική δεν βλέπω όμως και αυτό είναι που με φοβίζει περισσότερο! Όλα αυτά τα καταλαβαίνουμε και ευτυχώς που υπάρχει στις μέρες μας το internet και μας ανοίγει τα μάτια μορφώνοντας μας... Τόσα άρθρα τόσα ντοκιμαντέρ τόσα βίντεο τόσες ομολογίες ... τόσοι όροι για το τι γίνετε γύρω μας, οικονομικός πόλεμος , οργανωμένη χρεοκοπία... κτλ κτλ ... μια λύση όμως πουθενά! Δεν θέλω να μας αποθαρρύνω αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ενταξει ολα τα πανω εμεις τι κανουμε?
    καποιος να μας οργανωσει ρε γαμωτο
    και εμεις θα τους λυντσαρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΟΜΕΝΩΣ!!!!!!!! Τι κάνουμε αμέσως;... ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά τα ουστ προδότες και θα τους λυντσάρουμε και δεν ξέρω 'γω τι είναι μάλλον λόγια του αέρα διότι όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξεις τον άνθρωπο που θα σε αντιπροσωπεύσει στην εξουσία, που θα του δώσεις τα δικαιώματα να παίρνει αυτός αποφάσεις για το κράτος και για εσένα τον ίδιο, τότε όλοι θυμόμαστε την άκρη που έχει με τον τάδε ο μπαμπάς και ψηφίζουμε τόσα χρόνια οικογενειακώς, την υπόσχεση που μας είχε δώσει ο τάδε όταν τον γλύφαμε στο πολιτικό του γραφείο, ή, ακόμη χειρότερα, δεν πάμε καν να ψηφίσουμε, θεωρώντας αυτήν την κίνηση την ύψιστη πολιτική πράξη.

    Οι εναλλακτικές (μην σας τρομάξω κιόλας) υπάρχουν, αλλά έτσι όπως έχουμε γαλουχιθει να βλέπουμε κοντόφθαλμα και ισωπεδωτικά τα πράγματα (ήτοι ή το κόμμα της οικογενείας ή από εκεί και πέρα ο βούρκος) ποιός ενδιαφέρεται τώρα για τους τόσους υποψηφίους που είναι σίγουρα όλοι μαύροι.

    ...και γκρινιάζουμε κιόλας! Εύγε Έλλην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν έχεις να προτεινεις κάτι συγκεκριμέν εκτός απο το να ακολουθήσουμε τις εναλλακτικές (που όλοι βλεπουν αλλα κανείς δε μας δείχνει), κάντο.

    Για ποιες εναλλακτικές μιλάς;

    Το ΚΚΕ; Τη Ντόρα; Το λάος;

    Ποιές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έγραψα εδώ για να κάνω προπαγάνδα.

    Εγώ ψηφίζω σύμφωνα με την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μου. Κάποιους ανθρώπους που πραγματικά πιστεύω ότι θα βοηθήσουν αυτόν τον τόπο. Και άμα δεν μου αρέσει κανένα ψηφοδέλτιο ρίχνω άκυρο/λευκό.

    Το τι είναι καμία σημασία δεν έχει για εσένα γιατί είσαι (όπως όλοι μας) άλλος άνθρωπος, άλλη προσωπικότητα, με άλλα πιστεύω. Και να σου το πω, τι νόημα έχει? Γιατί πρέπει να σου το δείξω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πράγματι. Το τι ψηφίζεις, δε με αφορά και ούτε θέλω να μάθω, όσο έχει να κάνει με εσένα και τη συνείδηση σου.

    Πάλι όμως δεν προτείνεις κάτι συγκεκριμένο. Η κατάσταση είναι σημερα αυτή που είναι και θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σημερινό πολιτικό κατεστημενο ευθύνεται για την κατάσταση αυτή.

    Οπότε πρέπει κανείς να πάρει θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πολιτικό κατεστημένο, δεν είναι κάτι απρόσωπο. Δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι οι βουλευτές για να μας διοικήσουν. Εγώ, εσύ, όλοι μας τους ψηφίσαμε. Φυσικά και έχουν ευθύνη για τις πράξεις τους. Την μεγαλύτερη ευθύνη όμως την έχουμε εμείς, που βλέπουμε τι κάνουν, βλέπουμε πως κινούνται τα πράγματα (από την στιγμή πχ που μπαίνεις στο πανεπιστήμιο και αρχίζει η πρώτη προσέγγιση απο τα καλοντημένα γλυφτράκια μέχρι τα απίστευτα σκάνδαλα) και συνεχίζουμε να τους ψηφίζουμε.

    Δηλαδή, όταν ο Έλληνας ζητάει αναξιοκρατία, ρουσφέτι, επιδιώκει πολιτικό σύστημα του φταίει το πολιτικό σύστημα? Τα μαύρα μας τα χάλια φταίνε. Αν είχαμε ίχνος αξιοπρέπειας θα σκύβαμε το κεφάλι και θα λέγαμε "Εμείς οι λακαμάδες φταίμε που τους ψηφίσαμε, όχι αυτοί" . Και δεν θα βγαίναμε να τους κατηγορούμε έχοντας την φωλιά μας λερωμένοι. Δήλαδή είναι κάτι το τρομερό να ακούς από παντού, τους πάντες να δηλώνουν έκληκτοι για τα ρουσφέτια, για την κατάσταση με τους παλιοπολιτικούς σήμερα. Να βγούμε και από πάνω δηλαδή, ούτε κατά διάνοια η λέξη αυτοκριτική, μην κάψουμε και καμία θερμίδα με αυτήν την δύσκολη εγκεφαλική διεργασία...

    Δεν μπορώ να πάρω πιο ξεκάθαρη θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ...ΤΡΙΧΕΣ ! ΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ( ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟ - ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ,ΣΙΓΟΥΡΑ..!) ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ; ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ Η ΤΟΥΛ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ¨ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ¨ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Κ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΛΥΜΕΝΗ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ Κ ΚΑΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΣΥΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ (ΑΚΟΜΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόνο τα Σώματα Ασφαλείας μπορούν να νατρέψουν μια τέτοια διεφθαρμένη και εντεταλμένη Κυβέρνηση αλλά δεν έχουν ούτε τους αρχηγούς ούτε το σθένος να το πράξουν.Οι τύποι έχουν διαπράξει "Εσχάτη Προδοσία" κατά του Ελληνικού Έθνους και κατά των πολιτών αυτής της Χώρας και πρέπει να συλληφθούν όλοι και να εκτελεστούν(και οι 300.
    Αυτό μόνο ο Στρατός μπορεί να το κάνει με τη συνεργασία φυσικά της Ελληνικής Αστυνομίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετά τη δικτατορία υπήρξε η περίφημη δίκη για εθνική προδοσία των συνταγματαρχών. Εμείς που έχουμε τα στοιχεία για εκ ρπομελέτης φόνο του Ελληνικού κράτους και της Ελληνικής ψυχής, πότε περιμένουμε να την κάνουμε; ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Γιατί φοβάστε να το πείτε; Πείτε το παντού, διαδώστε το....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μήπως να οργανωθούμε στη ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη;
    Νομίζω οτι είναι οι μοναδικοί ακομμάτιστοι που νοιάζονται απλά για τη σωτηρία της χώρας...Δεν ξέρω...ρίξτε μια ματιά(εγώ το σκέφτομαι),

    http://www.spitha-kinima.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπερα σας,βλεπω οργη θυμο...ενα θα πω,μην ανησυχειτε ολα εχουν μια νομοτελεια εναν λογο για τον οποιο συμβαινουν,και το τελος θα ειναι τετοιο που κανεις δεν θα μπορει να προβλεψει ουτε να προετοιμασει,κι αν ανθρωποι απεργαζονται ολα οσα τωρα συμβαινουν το συμπαν γνωριζει καλυτερα και οδηγει τα πραγματα εκει που αυτο γνωριζει,γι αυτο χαλαρωστε,να στε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ειναι υπευθυνοι ολοι της Βουλης και αυτοι που το υπεγραψαν καιαυτοι που δεν το υπεγραψαν -να φυγουν ολοι--δεν ξερουν να διαβαζουν -δεν μας προστατευσαν--για πιον λογο ειναι εκει? νοιωθω φοβο, ντροπη και μεγαλη οργη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πώς να εμπιστευτώ πλέον τους πολιτικούς και τον εκάστοτε Πρωθυπουργό της δύσμοιρης πατρίδας μου; Μαζί με το κατάπτυστο μνημόνιο φαίνεται ότι έρχεται και η υποτέλεια της Ελλάδας στους Τούρκους, όταν ήρθε προ λίγων ημερών εδώ στο Πομακοχώρι Δημάριο της Ξάνθης (γιατί ήρθε αλήθεια;) και είπε αυτά τα ανήκουστα: http://alexpolisonline.blogspot.com/2011/02/blog-post_6251.html
    Τελικά, τι κάναμε; Πόσο βαθειά νυχτωμένοι είμαστε που ψηφίσαμε έναν άνθρωπο με αμερικάνικη υπηκοότητα να μας κυβερνήσει;;!! Δε βαρεθήκαμε τους Γλύξμπουργκ και θέλαμε τους Μινέικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δείτε ΟΛΟΙ το ντοκιμαντέρ "Century of the Self" (υπάρχει στο διαδίκτυο με ελληνικούς υπότιτλους). Θα καταλάβετε γιατί ψηφίσαμε όλους αυτούς που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια.

    Δυστυχώς, τα μυνήματα που έχουν βομβαρδίσει τον κόσμο (συνηδειτά και υποσυνείδητα) έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη χειραγώγηση των λαών. Ο μόνος τρόπος να γλυτώσουμε, είναι να κατανοήσουμε το "πώς" μας πλασάρουν αυτά τα μυνήματα και να αποφασίσουμε ότι "δεν τα δεχόμαστε πλέον". Τότε θα ξε-νυχτωθούμε και θα αλλάξουμε το κατεστημένο.

    Σα βασική αρχή πρέπει όλοι να έχουμε την "Ενότητα". Ας απαλλαγούμε από τις απαξιωτικές ταμπέλες κομμάτων, χρωμάτων, φυλής, εργασίας, εμφάνισης κλπ. κλπ. Όπως λέει και ο Στάθης Δρογώσης "πάνω στη γη κάτω απ'τ'αστέρια, όλοι γεννιόμαστε αδέρφια".

    Μην εμπιστεύεστε κανένα πολιτικό των τελευταίων 40 ετών. Είχαν πολύ χρόνο να μας δείξουν τι αξίζουν. Τέλος τα ψέματα και οι υποσχέσεις του κώλου. Τέλος η πίστωση. Δεν αξίζουν άλλη ευκαιρία. Είναι καιρός να έχουμε το πάνω χέρι.

    Ως τώρα τους ψηφίζαμε για να κάνουν κάτι.
    Τώρα να κάνουν κάτι για να πάρουν ψήφο.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. valte ton firefox kai peraste to pros8eto downloadhelper apo tin selida toy firefox kai 8a mporeite na katevasete to video

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου