Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ !

Επειδή πολλά γράφτηκαν για στρατιώτες που εκπαιδεύονται σε μάχη εντός πόλης, για "ύποπτες" μετακινήσεις μονάδων και άλλα τέτοια που αφήνουν την υπόνοια ότι αν εξεγερθούμε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον Ελληνικό Στρατό, θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα που μου μεταφέρθηκαν:


Προχθές που συναντηθήκαμε με το ανιψάκι μου που είναι οπλίτης πενταετούς θητείας στις διαβιβάσεις, μου περιέγραψε την εκπαίδευση του και μου είπε ότι το ηθικό στο στρατό είναι υψηλό, ότι οι στρατιώτες είναι έτοιμοι και εκπαιδευμένοι, ότι οι αξιωματικοί που τους εκπαιδεύουν τους λένε συνέχεια να είναι υπερήφανοι που είναι Ελληνες, ότι αυτή η όμορφη και πλούσια χώρα τους ανήκει, και ότι ίσως ήρθε η ώρα να την υπερασπιστούν. Το ανίψι μου είπε ότι κανείς στρατιώτης δε νιώθει φόβο. Πέρασαν όλοι με επιτυχία όλες τις ασκήσεις αιχμαλωσίας. (που είναι δύσκολες).

Επίσης μεταξύ των ανθρώπων με τους οποίους ήρθα (μετά από ανταλλαγή email) σε τηλεφωνική επαφή, υπάρχουν και στρατιωτικοί (πενταετούς θητείας και αξιωματικοί) και όλοι μου είπαν πράγματα όπως τα παρακάτω:

"Μη νομίζεις ότι ο λαός θα είναι μόνος του στον αγώνα που έρχεται"
"Φυσικά και ο στρατός είναι με το μέρος του λαού. Ο εχθρός είναι κοινός".
"Καλά τι νομίζεις ότι στο στρατό κοιμόμαστε; Φυσικά και έχουμε καταλάβει τι γίνεται και φυσικά συζητάμε πως θα το αντιμετωπίσουμε".

Μπορεί λοιπόν οι υψηλόβαθμοι επικεφαλείς του στρατού να έχουν γίνει σαν τα μούτρα των πολιτικών μας (που τους διορίζουν), όμως ο Ελληνικός στρατός (από Συνταγματάρχη και κάτω) δεν είναι σαν αυτούς, όσο κι αν προσπαθούν τα γουρούνια και οι παρατρεχάμενοι να μας πείσουν γι αυτό. Φυσικά οι μουμουέδες δείχνουν στο κουτί μόνο τους πολιτικάντηδες αγκαλιά με τους Στρατηγούς και όχι τα παιδιά αυτά που αγαπάνε την Ελλάδα.

Μπορεί οι χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί να μην μπορούν (και καλά κάνουν) λόγω θέσης να μιλήσουν ανοιχτά, αλλά αυτό δε σημαίνει ούτε ότι κοιμούνται, ούτε ότι αδιαφορούν, ούτε ότι θα εκτελέσουν ανθελληνικές εντολές.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Και δε μιλάμε για πραξικοπήματα και παρεμφερείς ανοησίες που με χαρά θα αναπαράγουν πολλοί.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

6 σχόλια:

  1. EIΣΑΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ.....ΑΝΗΣΥΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΑΜΟ.....ΜΙΑ ΣΑΜΙΩΤΗΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥ ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ. ΧΙΟΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ Γ`ΜΑΚ- 3ο ΕΤΕΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας γίνει ολόκληρη η Ελλάδα ενά νέο Αρκάδι!

    Έλληνες αδελφοί μου. Η χώρα μας στενάζει κάτω από την Γερμανική μπότα. Οι ξένοι δυνάστες με βοηθούς τους γαλαζοπράσινους ταγματασφαλίτες της αποφάσισαν πως ο πρέπει να εξοντώσουν τον Ελληνικό λαό κάνοντας τον να λοιμοκτονήσει. Ενας νέος χειμώνας του 42 είναι προ τον πυλών. Τα παιδιά μας διώκονται για μια θέση σε μια εργασία. Η στρατιά των ανέργων μεγαλώνει. Οι άστεγοι πληθαίνουν. Οι τράπεζες με την ευλογία της κατοχικής κυβέρνησης μας παίρνουν τα σπίτια. Τα waffen MAT αντιπαρατάσονται σε ΑΜΕΑ στο σύνταγμα και στους συνταξιούχους. Την γή των πατέρων μας την παρέδωσαν αμαχητί σε εγγύηση στις ξένες δυνάμεις. Η σημαία του Αβέρωφ, τα άρματα του Κολοκοτρώνη, η καρδιά του Μιαούλη στην Παλαιά Βουλή είναι υποθηκές μαζί με τον Παρθενώνα στα χέρια των Ναζί. Ο κυνισμός και ο Αμοραλισμός των δυναστών μας εχει φθάσει στο απροχώρητο!
    Δεν μας έχει μείνει τίποτε άλλο πλέον για να χάσουμε. Και όπως έγινε στο ιστορικό Αρκάδι. Στο Ευρωπαϊκό Μνημείο Ελευθερίας δηλαδή όπως αυτό έχει χαρακτηρισθεί από την Ουνέσκο οι Έλληνες για να μείνουν Έλληνες διάλεξαν! Ελευθερία ή Θάνατο. Και άναψαν τα φυτίλια και ανατινάχθηκαν μαζί με τους δυνάστες τους.
    Ας γίνει κάθε σπίτι και ενα Αρκάδι! Το δέντρο της ελευθερίας ποτίζεται με αίμα. Αν ήρθε η ώρα να πεθάνουμε για να μείνουμε ελεύθεροι ας γίνει!
    "Όποιος συλλογάται ελεύθερα, συλλογάται καλά"! Είχε πεί ο Ρήγας Φεραίος. Ας συλλογισθούμε ελεύθερα αδέλφια μου. Ας συλλογισθούμε σαν Έλληνες. Για έστω και μιας ώρας λευτεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ . ΣΑΣ ΑΝΕΚΑΛΥΨΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΩ. ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ .40 ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΕΛΠΙΔΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ Ο Λ Α . ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΥΖΥΓΟ,-ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ-ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δύναμη μου δίνουν τα λόγια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου