Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ...

Δειτε το βίντεο στο οποίο ο κ. Κώστας Πλεύρης εξετάζει τα κίνητρα των σημερινών "κουμουνιστών".

Πριν απορίψετε το βίντεο καρφιτσώνοντας ένα ταμπελάκι στο πέτο του Πλεύρη, ακούστε τι λέει.

Μη σκεφτείτε ποιος είναι, (έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να ξέρετε) αλλά ΤΙ ΛΕΕΙ.




Και φυσικά δε μιλάει για τους κομουνιστές γενικώς, αλλά για τις ηγεσίες της αριστεράς.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

17 σχόλια:

  1. Ο Πλευρης είναι δύναμι . Γιαυτό οι Εβραίοι τον πολεμούν με λύσσα φοβερή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην αρχή ήχε ενδιαφέρον…. .νόμιζες ότι κάτι θα πει ….στο τέλος διαπιστώνεις ότι έχασες το χρόνο σου με το μ…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα 200 κουστούμια στα 60 σου είναι πλούτος; Δεν ήταν Armani από ότι θυμάμαι. Και τα 100 τσιμπούκια δε σημαίνει ότι τα αγόρασε μόνος του. Αν ξέρεις ότι ένας φίλος σου έχει ψώνιο με κάτι, δε θα του κάνεις ανάλογο δώρο; Μάλλον είχε πολλούς φίλους. Άλλωστε αν ο πλούτος της Ελλάδας μοιραζόταν δίκαια, και δεν είχε συγκεντρωθεί όλος στα χέρια 10 οικογενειών, όλοι οι Έλληνες θα μπορούσαν να έχουν 200 κουστούμια αν ήθελαν. Βλακείες και λαϊκισμοί από τον κ. Πλεύρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάαααλιστα, λοιπόν. Τώρα μιλάει και το σκληρό κομμάτι της δεξιάς! Οι εθνικο-σοσιαλιστές!!! Δεν μας έφταναν οι πράσινοι σοσια-ληστές τώρα μας μιλάει και ο "σκληρός" πυρήνας της δεξιάς!!! Η Χρυσή Αυγή, οι εθνικιστές, οι ρατσιστές. Και βέβαια έτσι είναι όταν αρωσταίνει το σώμα ακόμα και η γρίπη μπορεί να είναι θανάσιμη. Και ο Πλεύρηδες χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη, τα τζαμιά, ο... Αγ.Παντελεήμονας. Αντε ρε! Αντί να μιλάμε για το λαικό κίνημα και την εξουσία στα χέρια του λαού ασχολούμαστε με τους απόπατους του Χίτλερ! ΟΟΟΟΟΟΟξω π.....ή απ την παράγκα που έλεγε και η Μαλβίνα. Όοοοοοξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός λέει αυτά που λέει …το πρόβλημα είναι με σας που το ανεβάσατε το βίντεο..που σημαίνει ότι συμφωνείται… .δηλαδή το πρόβλημα της Ελλάδας είναι τα 200 κοστούμια και οι 100 πίπες του τάδε ….είστε σοβαροί….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δικαιο εχει ο Πλευρης!!!Δεν με νοιαζει αν ειναι αριστερος η δεξιος αλλα με νοιαζουν αυτα που ειπε!!Το προβλημα της ελλαδος φιλε ειναι οτι ειμαστε οι περισσοτεροι στενομυαλοι και συμφεροντολογοι!!Ανοιξτε λιγο το μυαλο σας...ακουστε αποψεις αλλα δεν ειναι αναγκαιο να φανατιστειτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ότι υπάρχουν ιδεολόγοι και συμφεροντολόγοι δεν συζητιέται..αν και τώρα τελευταία αμφιβάλω για το ιδεολόγοι….. αλλά το να συμφωνήσω με τον πλ…. δηλαδή τι λέει, ότι ο φλορακις έφτιαξε το ΚΚΕ για συμφέρον για να απόκτηση κοστούμια και πίπες ….το ΚΚΕ μπορεί να έχει άλλες αμαρτίες, ναι ,αλλά όχι τις πίπες…
    Δε βλέπεται τα δεις που περάνει σαν πύραυλοι μπροστά μας κάθε μέρα …για μίζες ,και κομπίνες..ξεπουλιέται όλη η Ελλάδα..και εσείς μιλάτε για πίπες …..φταίει ο διαχειριστής της σελίδας που το επέλεξε σαν κάτι αξίας το βίντεο αυτό , για τη συγκεκριμένη σελίδα …,δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λασπη λασπη λασπη ιδεολογικη απο εναν φασιστα ... το πυλοφορι κ το μυστρι δεν τα χε μαζι του.... φοβου τους Δαναουσ κ δωρα φεοντες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους .... δεν υπάρχουν ταμπέλες τύπου 'δεξιοί', 'αριστεροί', 'κεντρώοι', 'φασίστες', 'σοσιαλιστές' κλπ.

    Μόνο 'κυβερνητικοί' και 'αντιστασιακοί' (σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας), ή 'προδότες' και 'πατριώτες'. Διαλέξτε .....

    Οι ταμπέλες έφεραν τη διχόνοια και τη χώρα σε αυτό το χάλι. Και οι κλέφτες ... ξέρετε ποιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κ. Πλεύρης αναγνωρίζει σε αυτό το βίντεο το κομουνιστικό κόμμα ως το μόνο κόμμα σήμερα στην Ελλάδα που έχει ιδεολογία. Λέει ότι κάποιος ακολουθεί μια ιδεολογία είτε από αγνές προθέσεις επειδή την πιστεύει, είτε από συμφέρον.

    Σκεφτείτε αν τα στελέχη του ΚΚΕ συμπεριφέρονται σύμφωνα με την ιδεολογία τους, και καταλήξτε αν μένουν μόνο στα λόγια, ή αν κάνουν τα λόγια τους πράξεις. Μην κρίνετε από την εμφάνιση τους, γι αυτούς τα τζήν είναι ότι οι γραβάτες για τη Ν.Δ. και το πασοκ. Κρίνετε την συμπεριφορά τους σε σχέση με τη δύναμη και την εξουσία που διαχειρίζονται.

    Μπορείτε να συμφωνήσετε με τις απόψεις του Πλεύρη, μπορεί και όχι.

    Αυτό δε σημαίνει ότι η ανάλυση που κάνει είναι λανθασμένη. Αν δεν ακούσουμε παρα μόνο αυτόν με τον οποίο συμφωνούμε 100%, τότε θα ακούσουμε μόνο τον εαυτό μας.


    Δεν ξέρω σε τι σας συνήθισε ο διαχειριστής του ιστολογίου (εγώ δηλαδή - ένας είμαι) αλλά πιστεύω ότι η μυωπία, είτε προέρχεται από ακραίο εθνικισμό είτε από εξίσου ακραίο αντεθνικισμό είναι μυωπία.

    Βγάλτε τις μπανάνες από τα αυτιά σας και ακούστε τι λέει χωρίς να ενδιαφέρεστε για το ποιος είναι. Κρίνετε αυτό που λέει. Οχι το ποιος είναι. Ισως δε γνωρίζετε ποιος είναι.

    Και κρίνετε.

    Και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε διαχειριστή, που τον θυμήθηκε τώρα τον φλορακι, ….ένταξη αυτός ήταν συμφεροντολόγος …είχε 100 τσιμπούκια (ατράνταχτη απόδειξη)….η Παπαρήγα τη έχει…
    Μήπως πρέπει να το κοίταξες αυτό με τα τσιμπούκια….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναρωτιέμαι αν άκουσες τι είπε ο Πλεύρης στο Βίντεο.

    Αν δηλαδή ένας "αριστερός" δεν έχει κοστούμια ή τσιμπούκια αλλά οδηγάει πόρσε καγιέν και εκτός του σπιτιού του έχει και πέντε - έξι εξοχικά, ή είναι μέτοχος σε 15 εταιρίες ή διαχειρίζεται κρατικό χρήμα δεν είναι το ίδιο;

    Πρέπει να καπνίζει οπωσδήποτε;

    Το Φλωράκη προφανώς δεν τον θυμήθηκε τώρα. Το βίντεο είναι παλιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπερασπίζομαι τον Πλεύρη, ούτε τις θέσεις του σαν σύνολο.

    Δεν συμφωνώ 100% μαζί του.

    Ομως, δεν μπορώ να διαγράψω όσα σωστά έχει πει (και έχει πει πάρα πολλά σωστά πράγματα) επειδή του κόλλησα μια ταμπέλα στο στήθος.

    Ακούω τι λέει, και κρίνω τι από όσα λέει είναι αληθινό και σωστό και τι όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Σωκράτης έλεγε "μη κοιτάς τι λέγεται αλλά ποιός το λέει". Ασφαλώς και έχει σημασία γιατί αυτός που τονιζεί κάτι -οτιδήποτε- το τονίζει με σκοπό να στηρίξει την ιδεολογία του.
    Αντί να ασχολούμαστε με τα ...κουστουμάκια και τις πίπες κυριολεκτικά και μεταφορικά ας δούμε πως μπορούμε να αποκτήσουμε ταξική συνείδηση. Γιατί αυτά που μας χωρίζουν είναι μόνο τα ταξικά συμφέροντα μας και τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες! Ο Πλεύρης γουστάρει να δεί την σβάστικα της Χρυσής Αυγής στην Ακρόπολη και την φασιστική Αριστοκρατία κυβέρνηση. Το κεφάλαιο δηλαδή να συσωρεύει πλούτη και τον λαό να το υπηρετεί. Ε! λοιπόν αυτό δεν το γουστάρουμε! Και θα το πολεμήσουμε μαζικά! Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενώ τώρα που έχουν περιθωριοποιήσει τον Πλεύρη, τρως με χρυσά κουτάλια...

    Ο Πλεύρης σου φταίει.

    Επίσης σε παρακαλώ να μου πεις σε ποιο έργο του Πλάτωνα ο Σωκράτης είπε το ρητό που αναφέρεις, γιατί τα έχω διαβάσει όλα και πουθενά δεν το είδα γραμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Σωκράτης είναι ο τελευταίος που θα έλεγε μια τέτοια ανοησία και το ρητό που έφτιαξες με κάνει να αμφιβάλλω για τις προθέσεις σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου