Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ !

Θεωρώ ότι πράγματι υπήρξαν διαρροές μέσω του wikileaks. Οσο κι αν θέλουν να μας πείσουν για το αντιθετο, πιστεύω ότι ακόμα υπάρχουν Ρομπέν και Ζορό στην ψυχή των οποίων η μεγαλοσύνη και ο ανθρωπισμός νικάει το ανθρωπάκι και το ανθρωπάκι γίνεται άνθρωπος και δουλεύει για το καλό της ανθρωπότητας. Είναι κι αυτό στην ανθρώπινη φύση. Δεν είναι μόνο οι δολοφονίες, οι απατεωνιές και οι κλοπές όπως προσπαθεί να μας πείσει ο Πρετεντέρης και η Τρέμη. 


Πιστεύω ότι υπήρξε πράγματι διαρροή Αμερικάνικων απόρρητων κυβερνητικών εγγράφων. 

Ο λόγος που δεν τα δημοσιεύω είναι επειδή δεν μπορώ να γνωρίζω (ούτε είμαι σε θέση να ελέγξω) αν το συγκεκριμένο wiki είναι αληθινό

Η προπαγάνδα είναι πολύ άτιμο πράγμα. Και σχεδόν πάντα ανακατεύει 9 μέρη αλήθεια με ένα μέρος ψέματα, που όμως φτάνουν για να γίνει το μίγμα αποτελεσματικό. Είναι λοιπόν πάρα πολύ εύκολο για τον οποιονδήποτε να φτιάξει ένα ψεύτικο wiki που να λέει ότι αυτός θέλει να περάσει στον κόσμο. Και μέσω ενός "έγκυρου" ιστολογίου να το διαδώσει στο διαδίκτυο δωρεάν (!) αφού πολλά πρόθυμα ιστολόγια θα αναπαράγουν την πληροφορία (το ψεύτικο wiki) ξανά και ξανά, μέχρι να γίνει αληθινή.

Θέλεις π.χ. να σκορπίσεις πανικό; "Διαρρέεις" ένα wikileak που λέει ότι η Τουρκία έχει σχεδιάσει ξανά επίθεση (δημοσιεύθηκε wikileak που ανέφερε ότι η Τουρκία ήταν έτοιμη να μας επιτεθεί) κατά της Ελλάδας. Το στέλνεις σε όλα τα ιστολογια και όλες τις επαφές με τη "θερμή παράκληση να το διαδώσεις οπωσδήποτε για να μάθουν όλοι οι Ελληνες τι σχεδιάζουν οι εχθροί μας και πόσο προδότης είναι ο Τζέφρυ !" Οι ιστολόγοι θα αναπαράγουν με γνήσια πατριωτική χαρά τη διαρροή και ο κόσμος θα πανικοβληθεί. Με τους Αλβανούς, τους Σκοπιανούς και τους Τούρκους γύρω μας, οι παραλλαγές που μπορείς να δημιουργήσεις είναι άπειρες !

Πολλοί ιστολόγοι μερικές φορές αναπαράγουν ειδήσεις που εξυπηρετούν την προπαγάνδα του εχθρού, και μάλιστα χωρίς να το αντιλαμβάνονται.

Την έχω "πατήσει" δυο τρείς φορές, με αναρτήσεις παγίδες (υπάρχουν και τέτοιες) που μετά διέγραψα με ντροπή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η επιστολή με το "έγγραφο" με το οποίο οι Ροκφέλερ έδωσαν εντολές και χρήματα στον Παπανδρέου. Το έγγραφο είναι πλαστό, υπογράφει μόνο ο ίδιος (!) ο Παπανδρέου (κατα το πρωτόκολλο απαιτούνται τρείς υπογραφές για να καταχωρηθεί ένα διαβαθμισμένο έγγραφο) και από πολλές άλλες τεχνικές λεπτομέρειες που μπορείτε να βρείτε αν ψάξετε στο google είναι φανερότατο ότι το έγγραφο είναι πλαστό. Η αναπαραγωγή του μειώνει την αξιοπιστία του ιστολογίου, και δίνει στον εχθρό τη δυνατότητα να το αξιοποίσει προπαγανδιστικά στη λογική ότι αφού το έγγραφο ήταν πλαστό, το πασόκ δεν πήρε χρήματα από τους Ροκφέλερ, πράγμα που φυσικά είναι ψέμα.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου