Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ, ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ, ΕΦΗΣΥΧΑΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑΛΑΛΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ!!!). ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΛΠ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Κ ΟΙ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ; ΚΑΛΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΣ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ...ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!





Ανώνυμος είπε...

Σας διαβάζω πολύ καιρό αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να γράφω σχόλια. Σαν κι μένα μπορεί να είναι και άλλοι πολλοί που συμφωνούμε. Διαισθάνομαι ότι έχει έρθει ο καιρός ν΄αντιδράσουμε. Συννενοηθείτε όλοι οι Bloggers κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε. Μια σπιθούλα τόση δα θέλουμε για να ξεσηκωθούμε. Πολλά βράδυα δεν κοιμόμαστε απ΄την στενοχώρια και χωρίς να έχουμε άμεσα οικονομικά προβλήματα. Και μόνον ότι έχει ο διπλανός μας, πρόβλημα, μας φέρνει αυτή την δυστυχία. Τα νεύρα μας είναι χάλια.

20 Νοεμβρίου 2010 8:06 μ.μ.



Ανώνυμος είπε...

λύση υπάρχει και είναι η ανυπακοή , ανυπακοή παντού , τώρα που κόβουν μισθούς , τώρα που κόβουν την ζωή μας.
Θα έρθουν και οι σφαίρες , κάποια στιγμή ο Έλληνας θα ξεσηκωθεί
(Μάνα μην στενάζεις μάνα μην θρηνείς , ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΟΤΥΝ οι θρόνοι και θα αλλάζει η γης )
Τα παραδείγματα υπάρχουν αλλά μας τα κρύβουν , δείχνουν στις μάζες ότι θέλουν για να μας φοβίσουν να μην ξεσηκωθούμε
Στάση πληρωμών Τώρα σε όλους τους διεθνής τοκογλύφους , αναδιαπραγμάτευση του χρέους μας ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,
Να βγουν τώρα οι ειδικοί από το ΙΓΜΕ και να απαντήσουν επίσημα για τις δυνατότητες του ορυκτου πλούτου μας

6 Δεκεμβρίου 2010 10:34 π.μ.



Ανώνυμος είπε...

Ειναι λυπηρο να βλεπω οτι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν καταλαβει τι γινεται στον κοσμο (και ιδιαιτερα στην Ελλαδα) και παρολα αυτα η φωνη τους (μας) δεν ακουγεται...Ναι στα μπλογκς γινεται καποια δουλεια και καποιοι πολιτικοί δειλά δειλά κάτι πάνε να πουν (ΚΚΕ) αλλά χρειαζόμαστε ένα ισχυρό κάλεσμα. Το κίνημα αυτό πρέπει να αποκτήσει πρόσωπο και υπόσταση και να πάψει να είναι μιας μορφής ψίθυρος. Πρέπει να ακουστούμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε έδαφος..

26 Δεκεμβρίου 2010 3:47 π.μ.

Σχόλια αναγνωστών ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ

3 σχόλια:

  1. Κάποια μέρα του Σεπτέμβρη, με πρωτοβουλία του Θαλαμοφύλακα, καλέσαμε κόσμο να κατέβει στο Σύνταγμα. Τυπώσαμε και φυλάδια που ξενυχτώντας μοιράσαμε πορτα - πορτα αργά το βράδι ξεκλέβοντας ώρες απο τον υπνο μας που έτσι και αλλιώς ήταν λίγος.
    Αποτεέλεσμα : μαζευτήκαμε 20-30 άνθρωποι και 50 αστυνομικοί.
    Το ξανακάναμε περίπου το ιδιο τον Οκτώβρη και μαζευτήκαμε περιπου οι ίδιοι. Ζοριστήκαμε ξανά.
    Ξέρω.... θέλει επιμονη και υπομονή αλλά πόση;
    Να το ξανακάνουμε; Μέσα ειμαι...!
    Τομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι ανάλογο είχα διαβασει στην καθημερινή στις "επιφυλλίδες" που γάφει ο καθηγητής Γιανναράς.
    Ομως δεν είναι έτοιμοι οι συμπολίτες μας ακόμη. Θέλει δουλειά πολλή για να γυρίσει ο ήλιος .
    Θέλει η πτώχευση ν αγγίξει όλους κι οχι μόνο αυτούς που δεν αντέχουν γιατι ο διπλανος τους υποφέρει.
    Επισης υπάρχει δικαιολογημένη καχυποψια για το διαδίκτυο που έχει αρκετούς χαφιέδες, ευπιτζηδες κομματοσκυλα, δημοσιογραφους και καθε καρυδιας καρυδι που παιρνει το σφυγμο του ελληνα ανα πασα στιγμη ακοπα ανωνυμα ανεξοδα.
    Πολλοί εχουν στησει μπλογκς και μαζευουν ευρω με σημαια την ανεξαρτητη φωνη για τον επικειμενο ξεσηκωμο. Ο ελληνας ειναι καταταλαιπωρημενος από τους εφιαλτες που τον κυβερνουν και τους αετονύχηδες που τριγυρνούν πλεον πανω από το κουφαρι του.
    Φυσικα στο εν λογω μπλογκ δεν αποδίδω τίποτε από τα ανωτέρω, εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ. Απλά δίνω τη δικη που αποψη για το ολιγάριθμο κοινό της εκδηλωσης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς πάντως όπως λέει και ο Θωμάς, όχι μόνο δεν μαζέψαμε ούτε ένα ευρώ, αλλά εγώ προσωπικά ξόδεψα 600 (μπαλόνια, φυλλάδια, εκτυπώσεις, διανομή) και ο Θωμάς από ότι ξέρω άλλα τόσα στην Αθήνα.

    Δεν ξέρω ποιος θα έστηνε μπλογκ για να πληρώνει λεφτά σε τυπογράφους και μπαλόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου