Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑΣ !!!

Την επ' αόριστον κατάληψη στα διόδια των Μαλγάρων και της Λεπτοκαρυάς αποφάσισαν πολιτικοί και παραγωγικοί φορείς αλλά και πολίτες σε ευρεία σύσκεψη, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας ενώ αποφασίστηκε οι κινητοποιήσεις να πραγματοποιηθούν από κοινού με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Φορείς και πολίτες θεωρούν προκλητική την αύξηση κατά 40% του κόστους των διοδίων των Μαλγάρων και
εμπαιγμό την πληροφορία ότι ενδέχεται να λειτουργήσουν τα διόδια του Αιγινίου αλλά και τα παράλληλα διόδια της Λεπτοκαρυάς πριν ολοκληρωθούν τα παράλληλα έργα.

    Το παρών στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας, έδωσε και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μ. Ζορπίδης, καθώς οι κινητοποιήσεις στα Μάλγαρα θα πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία των Επιμελητηρίων των δύο νομών αφού θεωρούν "ότι πλήττονται οι επαγγελματίες και ο τουρισμός της περιοχής".

    Στη σύσκεψη, που κράτησε περίπου 2,5 ώρες συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η νεοεκλεγείσα Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Πύνδας - Κολινδρού Βαγγέλης Πολύζος, ο Δήμαρχος Πύδνας Δημήτρης Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Δίου και Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Παπαχρήστος, εκπρόσωπος του Βουλευτή ΝΔ Κ. Κουκοδήμου, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΠ Χρήστος Εξίζογλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Γιώργος Μπούρος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κώστας Ρέχας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Αιγινίου Πέτρος Τερζής, η Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Λιτοχώρου Φανή Κουτσιμανή, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικ. Δωματίων Πιερίας Νίκος Ζτάνης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ηλεκτρονικών Πιερίας Παναγιώτης Ραπτόπουλος, ο Πρ. του Σωμ. Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Πιερίας Δημήτρης Κελπετζίδης, ο Πρ. του Σωμ. Πρατηριούχων Ν. Πιερίας Θεοχάρης Υφαντίδης, ο εκπρόσωπος του Σωμ. Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πιερίας Αθανάσιος Κάργας, ο Συντονιστικής της Επιτροπής Αγώνα Κατά των Διοδίων Ν. Πιερίας Παναγιώτης Αγγελίδης, ο Ηλίας Τσολακίδης και πλήθος μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, οι πολιτευτές Γιώργος Κυτίδης και Ηλίας Τσιτλακίδης, μέλη και εκπρόσωποι σωματείων του νομού, ο Γ.Γ. του ΕΒΕ Πιερίας Ν. Ασαρίδης, ο Οικονομικός Επόπτης Μ. Κουλούμογλου και τα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕ Πιερίας Θ. Καβακίδης, Παύλος Μπατάλας, Γ. Πείδης και Γ. Τσιαλός.


Από: ypotheto.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου