Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙNΑΙ ΕΔΩ

Υποσχέθηκα ότι θα είμαι πάλι μαζί σας με νεότερες ειδήσεις. Και εννοώ αληθινές ειδήσεις και όχι αυτά που οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι αναμασούν. Χτες σας ενημέρωσα για το άθλιο παιχνίδι παραπληροφόρησης που κατευθύνεται από υψηλά ιστάμενα κέντρα .

Σήμερα ήλθε η επιβεβαίωση . Αυτοί οι οποίοι είχαν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία μου στο διαδίκτυο, στοιχεία που μόνο ο εισαγγελέας γνώριζε και η Ασφάλεια και για αυτό είναι υπεύθυνοι, σήμερα καταλαβαίνοντας το άνομο και ανήθικο της πράξης τους, που εκθέτει και την εξουσία που τους στηρίζει και που στηρίζουν, τώρα με δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως έχω συλληφθεί προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να δείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την νεοταξίτικη κρατική ασφάλεια και το κέντρο της εξουσίας.

Ενημερώνω για μία ακόμα φορά τους συνέλληνες και εσάς τους φίλους μου ότι παραμένω ελεύθερη, ικανή να εκφέρω καθαρό ελληνικό λόγο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επίμονους διώκτες του ελληνισμού οι οποίοι με την συκοφαντική τους πράξη εναντίον μας απέβαλλαν οποιοδήποτε ελληνόσχημο κάλυμμα (στολή) φορούσαν και έδειξαν πραγματικά πλέον τις εθνομηδενιστικές τους διαθέσεις.

Ειδικότερα πλέον ενημερώνουμε αυτούς, οι οποίοι παίζουν στον κόσμο τον ρόλο του “καλού μπάτσου” (εννοώ αυτούς που και από τον τίτλο τους επιθυμούν την φίμωση βλέπε φίμωτρο αλλά και από αυτούς που οικογενειακά επιδιώκουν τον εποικισμό της πατρίδας μας από το ισλάμ και την τουρκιά μην διστάζοντας να ντύσουν χανούμισσα και την γυναίκα τους βλέπε Ευαγγελάτος ) ότι θα ασκηθούν εναντίον τους όλα τα ένδικα μέσα τα οποία αφορούν όχι μόνο τις εναντίον μου επιθέσεις και παράνομες πράξεις τους, αλλά και τις υπηρεσίες που εμφανώς προσφέρουν με την στάση τους στο θέμα του εποικισμού της χώρας και της εκχώρησης κατ' αυτόν τον τρόπο, κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Εάν αυτό είναι η σοβαρή δημοσιογραφία την οποία υποτίθεται ότι πρεσβεύουν καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά το γιατί και το πως η πατρίδα μας βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και της καταστροφής.

'Οσο για εμένα συνεχίζω να γελώ με τους κλόουν “έγκριτους” δημοσιογράφους και τα ψεύδη τους.

ΥΓ. Απευθύνομαι προς τους απόφοιτους της τιμημένης στρατιωτικής σχολής Ευελπίδων, να διαβάσουν τον κώδικα τιμής της Σχολής τους κλικ εδώ και να πράξουν όταν θα μπορούν αναλόγως.

ΥΓ. Το ιστολόγιό μας θα επανέλθει τάχιστα με συνεχή ροή ειδήσεων.

Hellenicrevenge

1 σχόλιο:

  1. αυτόν τον κόσμο έχτισαν άλλοι για ΄μας..
    εμείς ας τον γκρεμίσουμε!
    Αγάπη και Φως στις καρδιές μας να δώσουν παλμό
    για Αγώνες δυναμικούς
    να γιορτάσουμε Ελ εύ θεροι τον Ήλιο που γεννάται
    στις κορφές των βουνών των συμπάντων!.
    Δυναμικά,
    μέχρι τη Νίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου