Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Η Ελλάδα είναι πλέον επίσημη αποικία του καρτέλ. Το καρτέλ θα εισπράττει τους φόρους του κανονικά. Οι ιθαγενείς, ανάξιοι και ανήθικοι, ούτε αποζητούν, ούτε αξίζουν την ελευθερία. Ούτε τη Δημοκρατία. Από εδώ και στο εξής, πρωθυπουργό θα διορίζει το καρτέλ. Το καρτέλ ξέρει πως θα τηρηθούν τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι δανειακές συμβάσεις.


Το σχέδιο προχωράει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Πλέον, πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας λαμπρός υπάλληλος που έχει αποδείξει την πίστη και την αφοσίωση του στο καρτέλ όσο ήταν πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας, ένας πιστός πολεμιστής του που το καρτέλ έχει ήδη τιμήσει με τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΚΤ.

Στην αποικία θα επιβληθεί η κυριαρχία των αριθμών. Οι δείκτες θα θριαμβεύσουν. Θα σταματήσουν πια όλες αυτές οι ανοησίες για τα δικαιώματα των ιθαγενών και τις απαιτήσεις τους και τις κοινωνικές τους ανησυχίες. Οι ιθαγενείς πρέπει να κοιτάνε τη δουλειά τους. Να εργάζονται για να πληρώνουν φόρους. Δε χρειάζεται να είναι μορφωμένοι. Ούτε και συμφέρει να τους περιθάλπεις όταν πληγώνονται ή όταν αρρωσταίνουν. Το καρτέλ μπορεί απλώς να τους αποσύρει και να κάνει τη δουλειά του με άλλους. Οι ιθαγενείς περιμένουν στην ουρά να δουλέψουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Στο όλο εγχείρημα αποφασιστικό ρόλο έπαιξαν τα όπλα του καρτέλ. Αυτός που ελέγχει το κουτί, μπορεί να αλλάζει το νόημα των λέξεων στο κεφάλι των ιθαγενών και καταφέρνει να τους πείσει ότι  το να αποφασίζουν είναι κακό και καταφέρνει να τους κάνει να ανακουφιστούν όταν τους αφαιρεί το δικαίωμα των εκλογών και τους επιβάλλει τον διοικητή τους. Και όσο πιο αμόρφωτοι είναι οι ιθαγενείς, τόσο πιο εύκολα τους ελέγχει κανείς.

Η τελική δοκιμή του συστήματος ελέγχου, έγινε με το δημοψήφισμα και είχε θεαματικά αποτελέσματα. Οι ιθαγενείς αποσβολώθηκαν. Ακόμα και αυτοί που ζητούσαν δημοψήφισμα, τώρα δεν το θέλουν. Τώρα, ούτε εκλογές δε θέλουν. Το καρτέλ, θα πείσει τους ιθαγενείς ότι δε χρειάζεται να ασχολούνται με αυτά. Θα τους πείσει, ότι ακόμα και η πιο σκληρή του απόφαση είναι απολύτως απαραίτητο να εφαρμοστεί.

Γι αυτό λοιπόν, συν-ιθαγενή, προσπάθησε να καταλάβεις τι γίνεται και πάρε την απόφαση να κάνεις κάτι. Δείξε ότι είμαστε πολιτισμένοι. Και ότι δε θα επιτρέψεις να συμβούν όλα αυτά. Βγες τώρα από το καλύβι και ζήτα εκλογές. Κάντο τώρα, γιατί μετά δε θα μπορείς. Το καρτέλ θα κάψει και το καλύβι και το χωριό.

Ένας ιθαγενής αδερφός σου.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

4 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι να επιμείνουμε στο χρονοδιάγραμμα των εκλογών και να μην επιτρέψουμε επέκταση του χρόνου ζωής αυτής της κυβέρνησης. Ήδη έχουν γίνει πολλές συνταγματικές εκτροπές! Να μη μας γίνουν συνήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι να βγούμε τώρα στο δρόμο και να ζητήσουμε εκλογές ΤΩΡΑ, για τις αντισυνταγματικές εκτροπές που έχουν ΗΔΗ γίνει.

    Γιατί να περιμένουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αν γίνουν εκλογές αυτή τη στιγμή , οι επιλογές μας θα μοιράζονται ανάμεσα στα υφιστάμενα κόμματα τα οποία αποτελούνται από ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς. Απαιτείται η δημιουργία νέων πολιτικών σχημάτων αποτελούμενων από άφθαρτους πολίτες, επιστήμονες, νομικούς, συνταγματολόγους, ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών, των επιστημών αλλά κυρίως ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ με την κυριολεκτική σημασία της λέξης.
    Χρειάζεται η δημιουργία πολιτικών σχηματισμών οι οποίοι θα εκφράζουν τις ανάγκες και τα "θέλω" της Ελληνικής κοινωνίας που είναι η έξοδος από την κατάσταση εξαθλίωσης και ταπείνωσης που μας έχουν φέρει όλοι αυτοί οι ανίκανοι και διεφθαρμένοι που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία(τουλάχιστον) 30 χρόνια, η χάραξη μιας νέας πορείας για τη χώρα και την κοινωνία μας η οποία όσο επώδυνη κι αν είναι, άλλο τόσο είναι και αναγκαία, ο επαναπροσδιορισμός της δημοκρατίας σαν έννοια και σαν πολίτευμα, διότι, στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, σ' αυτή τη χώρα αργοπεθαίνει και κυρίως, η επανίδρυση του Κράτους στη βάση μιας αναπτυξιακής πορείας με τη συμμετοχή ΑΞΙΩΝ,ΑΦΘΑΡΤΩΝ,ΕΝΤΙΜΩΝ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ πολιτικών σχηματισμών.
    Μακάρι οι εκλογές να αργήσουν τόσο, όσο χρειάζεται να αναδιπλωθούμε και μέσα από την αναγκαιότητα για ανάσταση της χώρας μας, να προκύψουν, οι άνθρωποι, τα κινήματα, τα κόμματα και οι κυβερνήτες ενός καλύτερου αύριο.
    ΣΑΡΑΣΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Ανώνυμο, αλήθεια, γιατί ανώνυμο, ήδη απο την στιγμή που εστάλη το μύνημα του, έχοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση, γνωρίζουν ποιός είναι, άρα υπάρχει φόβος, Συνέλληνες γράφετε με τα ονόματα σας, δείξτε ότι δεν φοβάστε, ότι δεν είστε ραγιάδες, δείξτε ότι θα αντισταθείτε στις επιθυμίες και στούς στόχους τους.
    Οργανωθείτε στο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, δείτε τις θέσεις δείτε το προτεινόμενο Νέο Σύνταγμα, που υπηρετεί λαϊκα συμφέροντα, πάρτε θέσεις, μην χάνετε την Ελπίδα, μην ακούτε τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους, αυτοί θα πρέπει να φοβούνται γιατί έχουν καταπατήσει κάθε ένοια δικαίου. Απο το 1974 και μετά να αποδωθεί δικαιοσύνη, και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν, ακόμη και με δήμευση περιουσίας.
    Το Νέο Σύνταγμα της Ελλάδος θα βρείτε στην πλήρη του μορφή και έκταση σε αρχείο pdf, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pamet.gr/syntagma/neo%20syntagma.pdf και το πλήρες σχέδιο (το πληρέστερο το οποίο υπάρχει σήμερα από οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό και εξωκοινοβουλευτικό πολιτικό φορέα) για την οικονομική, εθνική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας το οποίο θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pamet.gr/pdf%20files/pograma.pdf αποτελούν τους δύο πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται το Πατριωτικό Μέτωπο, για οριστική διέξοδο από την πολλαπλή κρίση που βιώνουμε ως Λαός και ως Έθνος και την πλήρη αλλαγή πορείας της Πατρίδας και της Κοινωνίας μας, στους δρόμους της Αλληλεγγύης και της Εθνικής και Προσωπικής Αξιοπρέπειας.
    Φιλικά και Πατριωτικά
    Κοσμίδης Χρήστος κιν 6996 034750
    e mail. ckosmid@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου