Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ


Μην αγχώνεσαι. Οι πολιτικοί μας θα τα βρουν. Μετά τις διαπραγματεύσεις και τις κόνξες, στο τέλος θα τα βρουν....  Δε θα πάνε σε εκλογές....






Εκλογές ζητάει ένα κόμμα όταν πιστεύει ότι θα βγει ενισχυμένο σε βουλευτές και όταν ταυτόχρονα θέλει να κυβερνήσει. Τώρα που οι μάσκες έπεσαν και ο λαός ξέρει ποιος είναι ποιος, η ολιγαρχία δε θα ρισκάρει εκλογές.  Δε θα ρισκαρουν το καλοσχεδιασμένο τους πλάνο στην μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα ο Ελληνικός λαός έτσι όπως έχει τρελαθεί να ψηφίσει τίποτα μικρά κόμματα και να τους τους αποδυναμώσει ή να θέσει κάποιους εκτός βουλής. Το πολιτικό σύστημα είναι ξοφλημένο και το ξέρει. Οι μάσκες έπεσαν. Εκτός του Τζέφρυ και των υπόλοιπων πρασινων προδοτών που δεν δικαιούνται να ελπίζουν ότι θα ξαναβγουν, ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης, η Ντόρα, μάλλον θα φοβούνται μην φάνε πόρτα από το λαό, οπότε αντί να πάνε σε εκλογές, θα προτιμήσουν να συγκυβερνήσουνε. Ετσι κι αλλιώς ο Ελληνικός όχλος δε θα αντιληφθεί το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα αφού όλα θα γίνουν σε κλίμα εθνικής ενότητας και για το καλό της πατρίδας μας και βεβαίως για εξέγερση ούτε λόγος. Οπότε, μην αγχώνεσαι. Δε θα χρειαστεί να εξεγερθείς.

Ούτε μην τυχόν και χρειαστεί να αποφασίσεις με κανένα δημοψήφισμα πρέπει να ανησυχείς. Εσύ δεν ξέρεις αν πρέπει να αποφασίσεις, οι φραγκογερμανοβάρβαροι δεν σου το επιτρέπουν έτσι κι αλλιώς, οπότε δε γίνεται δημοψήφισμα, οπότε δεν αποφασίζεις, οπότε δεν ανησυχείς.
Τέλος, δε χρειάζεται να αγχώνεσαι ούτε μην τυχόν και μας βγάλουν από το ευρώ. Από το ευρω δε μας βγάζουν, ακόμα και να τους παρακαλάμε. Απλώς απειλώντας μας με την ίδια μας την ελευθερία, μας μπερδεύουν.  Ειναι ζωτικής σημασίας γι αυτούς να παραμείνουμε στο ευρώ γιατί έτσι, αντί να έχουμε τη δυνατότητα να τυπώνουμε δικο μας νόμισμα και να ασκούμε νομισματική πολιτική (οπότε είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι), αναγκαζόμαστε να χρεωνόμαστε τα χρωματιστά χαρτάκια και να τα δανειζόμαστε από αυτούς, οπότε μπορούν αιτιολογημένα να μας παρουν την πατρίδα μας, επειδή ξεμείναμε απο χρωματιστά χαρτάκια. Ετσι και η Ελλάδα γύριζε σε πραγματικά ανεξάρτητο (με δημόσια κεντρική τράπεζα) νόμισμα, σε δέκα χρόνια από σήμερα θα τους αγοράζαμε. Ομως εμείς δε θέλουμε το εθνικό μας νόμισμα. Θέλουμε το δικό τους. Γιατί "είναι καλύτερα με το ασφαλές ευρώ". Το ίδιο θέλουν κι αυτοί. Απλώς πρέπει να μας κάνουνε και λίγο κόνξες, μην τυχόν και καταλάβουμε ότι όλα αυτά τα έχουν προ-συνενοηθεί. Δε μας βγάζουν από το ευρώ. Μην αγχώνεσαι.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

5 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=eFhLb0r_kCg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πτώχευση με δραχμή = μεγάλη υποτίμηση της αξίας του κυκλοφορούντος χρήματος.
    Πτώχευση με ευρώ = μεγάλη απώλεια της ποσότητας του κυκλοφορούντος χρήματος.
    Και στις δύο περιπτώσεις =μεγάλη μείωση της αγοραστικής σου δυνάμεως,
    αλλά:
    Με ευρώ = έναντι όλων των αγαθών,
    με δραχμή = έναντι των εισαγομένων κυρίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα μάλλον αγχώθηκα !!!!

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς η κοινή λογική του λαού χάνεται μέσα από τον καθημερινό εκφοβισμό του από τα ΜΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ

    Με κάλυψες πλήρως .

    Δεν έχω να προσθέσω κάτι απ'αυτού .

    Δεν μπορείς απλά να αποδεχθείς από τα χρυσά κουτάλια θα γυρίσεις στα τσίγκινα .


    Επί της ευκαιρίας ας με καλωσορίσω στο μπλόκ σου .

    Τα σέβη μου

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου