Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΙ !


Προς κ.κ. βουλευτές…

Καλείστε να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση, την οποία δεν εξέλεξε ο ελληνικός λαός. Σε μία κυβέρνηση που έχει διοριστεί από τις αντιδημοκρατικές δάνειες δυνάμεις. Σε μία κυβέρνηση που έχει επικεφαλής έναν άνθρωπο των «αγορών», αυτών που λέτε ότι μας πολεμούν…
Επειδή, όπως λέτε αυτές τις ώρες στις ομιλίες σας, ζούμε ιστορικές στιγμές, καλείστε για πρώτη φορά στη ζωή σας να ξεπεράσετε την κομματική ψήφο. Να πάψετε να δράτε ως στρατιωτάκια χωρίς βούληση που ανεβοκατεβάζετε τα χεράκια ανάλογα με το τί το κόμμα σας προστάζει. Γιατί και αυτή η νοοτροπία είναι που έχει φέρει τη χώρα σε αυτό το σημείο. Δεν είναι λογικό να ψηφίζετε γι’ αυτό που διαφωνείτε.

Με την ψήφο σας έχετε φτωχοποιήσει την ελληνική κοινωνία που τάχα συμπονάτε. Σε κάθε ψήφο λέγατε ότι το κάνατε για τη σωτηρία της πατρίδας. Μα ακόμη δεν σώθηκε η πατρίδα; Έχετε καταντήσει την πατρίδα μας, η οποία μετρά 3000 χρόνια στην πλάτη, να παρακαλάει σαν την πρεζού για τη δόση της! Δεν υπάρχει ίχνος δημοκρατίας. Ζούμε τη δικτατορία του ευρώ. Είναι ωστόσο δυνατόν να χαθεί μια χώρα χιλιάδων χρόνων επειδή θα φύγει απ’ το ευρώ; Σοβαρευτείτε επιτέλους και κόψτε το δούλεμα… Δε γίνεται μια κλίκα χιλιάδων ανθρώπων να παίζει με το μέλλον εκατομμυρίων. Λείπει από τον δημόσιο διάλογο η δανειακή σύμβαση που λέτε ότι καλείται να κυρώσει η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου. Η ψήφος σας θα είναι υπογραφή σε αυτή τη δανειακή σύμβαση της πλήρους άρσης από την εθνική κυριαρχία.

Αν αυτό είναι για σας σωτηρία και πατριωτισμός, λυπάμαι… Λυπάμαι γιατί βλέπω σιγά σιγά να βάζουν τη χώρα ξανά τα αφεντικά σας σε σκηνικό εμφυλίου. Οι ευρωπαϊστές με τους Έλληνες. Οι τροϊκανοί που γουστάρουν έλεγχο με τους φτωχομπινέδες της ελευθερίας. Αν είναι τόσο ιστορικές αυτές οι στιγμές, είναι κρίμα που έπεσε η συγκεκριμένη περήφανη χώρα στα χέρια σας να την υπερασπιστείτε. Για την ιστορία δεν θα έχετε καμία διαφορά με τα στελέχη του Λογοθετόπουλου. Συγχαίρετε τους Ευρωπαίους και κατηγορείτε τους Έλληνες. Έτοιμα θα είναι σε λίγο καιρό τα …αναπτυξιακά γερμανικά εργοστάσια του σχεδίου «Ήλιος».

Τα ψέματα τελείωσαν όμως… Όπως εκβιάζετε την ελληνική κοινωνία τρομοκρατώντας τη, έτσι πρέπει κι αυτή να σας εκβιάζει από εδώ και πέρα, αν δώσετε ψήφο στη σκλαβοποίηση του ελληνικού λαού. Να μην περπατάτε ελεύθερα στο δρόμο πρέπει όσοι ψηφίσετε τη δέσμευση των επόμενων γενεών, ακόμη και των αγέννητων Ελληνόπουλων. Η ελληνική ιστορία δε δίδαξε προσκύνημα, αλλά περηφάνια ελεύθερων αγωνιστών. Προσέξτε λοιπόν που θα τη βάλετε την υπογραφή σας... Την ιστορία θα τη γράψει ο λαός όπως πρέπει, όχι κανένα τσιράκι ιστορικός να σας αναφέρει ως σωτήρες. Και ο ελληνικός λαός γίνεται ποτάμι ενωμένος. Το είδατε στις 28/10 όταν φώναξε το δικό του «ΟΧΙ». Αυτό που έρχεται και δεν βλέπετε, δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που μέχρι σήμερα ζήσατε…

Παύλος Γ. Σφέτσας

Από το Λόγιο Ερμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου