Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".

Ποιος άραγε Έλληνας αισθάνεται δημοκρατικά υπερήφανος και σίγουρος για την «ισχυρή», όπως διατυμπάνιζαν μέχρι τώρα, τα παπαγαλάκια του καθεστώτος των ΜΜΕ, κοινοβουλευτική «δημοκρατία»; Ολόκληρος ο λαός περιμένει αποσβολωμένος και ανήμπορος να αντιδράσει, από τους αυτοκρατορικούς βυζαντινισμούς και την κομματική καμαρίλα, να του πουν ποιος θα είναι ο νέος του κυβερνήτης...
Ο οποίος κυβερνήτης (πρωθυπουργός) κατά το Σύνταγμα, είναι ο απόλυτος μονάρχης της χώρας.

Όμως αυτή τη φορά δεν θα είναι, ούτε απόλυτος μονάρχης, ούτε έστω κάποιο αποφασιστικό όργανο, αλλά μια τηλεκατευθυνόμενη πολιτική «κούκλα», από αθέατους controllers.

Μέχρι τώρα είχαμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πολιτική «γλάστρα», τώρα αποκτάμε και τέτοιον πρωθυπουργό. Και όλα αυτά, μην τυχόν, προς Θεού και ανακατευτεί ο λαός με τίποτα εκλογές και δημοψηφίσματα, πριν τον δέσουν χειροπόδαρα για πάντα.

Ελπίζουμε το ταχύτερο, να απαλλαγούμε από αυτό το σάπιο, διεφθαρμένο και ακατάλληλο για τον ελληνικό λαό πολιτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας.
Το πολιτικό σύστημα που κρατά την Ελλάδα μόνιμα στην υπανάπτυξη, σε όλη τη νεότερη ιστορία της και την οδηγεί και σήμερα σε νέο πολιτικό αδιέξοδο, νέα σκλαβιά και νέα οικονομική εξαθλίωση.

http://hassapis-peter.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Η άλωση της χώρας συνεχίζεται πάσει θυσία. 'Ηρθε η ώρα για το ξεπούλημα όσων έχουν αξία. Το πρόβλημα ήταν ο συνδικαλισμος αλλά τωρα που η κυβέρνηση είναι υπερκομματική δεν θα έχουν κομματικούς προβληματισμούς. άρα ετοιμαστείτε για ξεπουλημα σε χρόνο μηδέν και ομαδικό. δεν θα προλαβαίνει το συνδικαλιστικό πουλημένο σύστημα να αντιδράσει. Και όλα για το καλό της πατρίδας πάντα. ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ.Και εμείς ανικανοι να αντιδράσουμε θα κοιτάμε το φόνο μας σαν θεατές απο την τηλεόραση, σαν να συμβαίνει σε άλλη χώρα. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου