Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα. Ο φασισμός βρίσκεται και στην Ελλάδα, στην κοιτίδα της δημοκρατίας. Στις ημέρες μας πολεμάει για τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων εκτός των Ελλήνων, φοράει αρμάνι, ντύνεται με παντελόνια τζιν που κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ και σαν αξεσουάρ έχει αλυσίδες, τις οποίες χρησιμοποιεί σαν όπλο, στέλνοντας σαφές το μήνυμα πως προσπαθεί να επιβάλει το 4ο ράιχ για το… καλό μας

Επειδή ακούγεται ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες για τάγματα εφόδου ας δούμε τι ήταν τα τάγματα εφόδου και ποιοί είναι σήμερα...

Τα τάγματα εφόδου (SA) υπήρξαν η αιχμή του δόρατος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος nsdap στην Γερμανία και σύμφωνα με την «wikipedia». Συχνά, επίσης, παίρνει το μέρος των εργαζομένων που απεργούν, επιτίθεται και ξυλοκοπεί τους απεργοσπάστες και συμμετέχει σε διαδηλώσεις και πικετοφορίες."

Είδατε πουθενά Έλληνες πατριώτες να επιτίθενται σε απεργοσπάστες; Σοσιαλιστές είδαμε να επιτίθενται, αλλά Έλληνες πατριώτες, δεν είδαμε ούτε πρόκειται να δούμε. (Bλέπετε, είναι το «ύφασμα» τέτοιο, που μερικές φορές ανεχόμαστε –ίσως- και πλέον του δέοντος τα όσα συμβαίνουν…)

Αντιθέτως είδαμε αριστερά νεοταξικά τάγματα εφόδου να επιτίθονται και να καίνε ζωντανούς εργαζόμενους γιατί τους έβλεπαν για απεργοσπάστες (περίπτωση Μαρφίν, η οποία ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί, ούτε από τις υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας!!!).

Τα σημερινά τάγματα εφόδου είναι οι νεοταξίτες αντιφάδες και αναρχοτσιφλικάδες, λούμπεν, εντελώς εγκληματικά στοιχεία, κάργα παρακρατικά, που ξυλοκοπούν όποιον έχει διαφορετική άποψη, δηλαδή κάνουν ό,τι ακριβώς κατηγορούν τους άλλους (φασιστικές μέθοδοι κλπ). Λεπτομέρεια σημαντική ίσως, είναι η «καταγωγή» αυτών των στοιχείων, που αποτελούνται στην πλειονότητά τους από παιδιά που βγάζουν οι καλές οικογένειες, οι πολιτικές οικογένειες, οι πλούσιες οικογένειες.

Ας έρθουμε, όμως στο προκείμενο, το οποίο είναι η δράση αυτών των «παιδιών». Μία δράση που αρχίζει να εξαπλώνεται και στην επαρχία. Και αυτή η εξάπλωση είναι μεθοδική, αφού χρησιμοποιεί «πυρήνες» σε πόλεις, πληροφοριοδότες και ομάδες κρούσης… Έχουν δηλαδή όλα τα στοιχεία μίας παρακρατικής, καλά οργανωμένης ομάδας ή συμμορίας (αν και πολύ δύσκολα χαρακτηρίζονται ως συμμορίες παιδιών που θέλουν να εκτονώσουν την πίεση που τους ασκείται).

Μία τέτοια ομάδα, λοιπόν, δρα στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μία ομάδα 20 περίπου νέων, με ηλικίες από 17 έως 25 χρόνων, γυρίζει στις πόλεις της συγκεκριμένης περιοχής και αφού οι πληροφοριοδότες εντοπίσουν κάποιον δεξιό ή ακροδεξιό του επιτίθενται μαζικά, χρησιμοποιώντας ως όπλα μπουκάλια μπύρας, ξύλα οικοδομής και σιδερολοστούς (η αξιολόγηση περί της ιδεολογικής τοποθέτησης του υποψήφιου θύματος είναι απολύτως χαλαρή και στηρίζεται στην συμπεριφορά που επιδεικνύει σε συζητήσεις και αφορά κυρίως τοποθετήσεις σε θέματα εθνικού ενδιαφέροντος ή ειδικού ενδιαφέροντος όπως είναι ο Στρατός και τα Ελληνοτουρκικά…).

Αυτά τα όμορφα συμβαίνουν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ τέτοιου είδους «συμμορίες» αναρχοαυτόνομων έχουν αρχίσει να αυξάνονται σε αριθμό (όχι όμως σε ποιότητα ενεργειών) και στην υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια. Σας παραθέτουμε ένα αληθινό περιστατικό, το οποίο κρατήθηκε κρυφό και το οποίο έγινε το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαΐου μέσα στην πόλη της Ξάνθης. Το θύμα ήταν δημόσιος υπάλληλος και δέχθηκε τις περιποιήσεις των αριστερο-συριζαιο-αναρχο-αυτόνομων, επειδή είχε την ατυχία να έχει φίλο έναν πρώην Χρυσαυγίτη!!!

Στην αληθινή και τραγική ιστορία που ακολουθεί, το όνομα του θύματος θα γράφεται με το γράμμα «Θ».

    Βραδινή ώρα και ενώ ο «Θ» είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του στο στενό μεταξύ Μητροπολιτικού μεγάρου και 1ου Δημοτικού Σχολείου -στην παλιά πόλη της Ξάνθης- κατευθύνεται προς τις καφετέριες που υπάρχουν σε κοντινούς δρόμους.


Μετά από μερικά βήματα από το σταθμευμένο του αμάξι στην πλατεία της Μητρόπολης και τρέχοντας σχεδόν, εμφανίζεται δίπλα του άτομο νεαρής ηλικίας, Ξανθιώτης από επιφανή οικογένεια της πόλης, που ταυτίζεται και δραστηριοποιείται στον αναρχικό – αντιεξουσιαστικό χώρο. Το όνομα αυτού ξεκινάει από Σ. Περπατάει δίπλα στον «Θ» για μερικά βήματα και τον ρωτάει αν γνωρίζει τον «…» (μέλος της Χρυσής Αυγής, φίλος του «Θ»), ο οποίος αποκρίνεται με θετικά.

Πίσω τους όμως βαδίζουν 10-15 άτομα, τα οποία κατά πλειοψηφία δεν είναι κάτοικοι Ξάνθης, τα οποία ανήκουν στον αναρχικό χώρο. Αρχίζουν μία αναίτια λεκτική επίθεση εναντίον του και στη συνέχεια αρχίζουν να ασκούν επάνω του σωματική βία, ενώ δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν και μπουκάλια από μπύρες χτυπώντας τον στο κεφάλι. Όλοι μαζί κατορθώνουν και τον ακινητοποιούν και τον χτυπούν. Ο ίδιος ο «Θ» αντιδράει όσο μπορεί.

    Σε κάποια στιγμή τον αφήνουν μισολιπόθυμο και ξεκινούν να χαράζουν το αυτοκίνητο του. Έγραψαν συνθήματα, ζωγράφισαν σβάστικες και όλα τα σχετικά. Τέλος, αφού ξεφούσκωσαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου το παράτησαν (το κόστος των ζημιών στο αυτοκίνητο του «Θ» πάνω από 1000€). O «Θ» φεύγει και λίγο παραπέρα συναντά φίλους οι οποίοι και τον μεταφέρουν στο σπίτι του. Το αμάξι το πήραν το ίδιο βράδυ ο πατέρας του «Θ» μαζί με μερικά άλλα άτομα. Πήγαν πολλοί μαζί, επειδή φοβόντουσαν πως μπορεί να δεχτούν και οι ίδιοι την επίθεση της συμμορίας.
Σημειώνουμε πως ο «Θ» δεν είναι μέλος της Χ.Α., αλλά στιγματίστηκε μόνο και μόνο επειδή έχει φιλικές επαφές με άτομα του χώρου.

Ναι λοιπόν, τα τάγματα εφόδου υπάρχουν και λειτουργούν κύριε Δένδια. Τα Frei Corps ζουν και βασιλεύουν, επιτίθενται σε απλούς πολίτες και καταστρέφουν τις περιουσίες τους. Δρουν οργανωμένα και χτυπούν με το σύστημα της αγέλης, ενώ εσείς επιλέγετε να κυνηγάτε τα φαντάσματά τους. Και καλό θα ήταν, κύριε υπουργέ να τα αντιμετωπίσετε, αντί να προσπαθείτε να τα φαντασιώνεστε. Καλό θα ήταν να δείτε ποιοι πραγματικά αποτελούν τα Frei Corps, από πού προέρχονται τα «λουλούδια» αυτά και να φροντίσετε να «αποξηράνετε» τους κήπους που τα ταΐζουν και τους «κηπουρούς» που τα προσέχουν και τα διδάσκουν…

Παρακαλούμε κύριε Δένδια, παραμείνετε στο… «ακουστικό» σας, γιατί τις επόμενες ημέρες θα μάθετε περισσότερα φρικώδη για τα όσα στήνονται στην Θράκη και που αποτελούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που μπορεί να εκραγεί και να δημιουργήσει καταστάσεις που η λέξη «ακραίες» είναι πολύ λίγη για να τις εκφράσει…

ΥΓ: Το συγκεκριμένο περιστατικό έμεινε κρυφό -μέχρι σήμερα- από την κοινωνία της Ξάνθης, επειδή υπήρχε η σοβαρή περίπτωση αντίδρασής της. Για τους γνωρίζοντες είναι ήδη γνωστή η ύπαρξη ισχυρής αναρχικής ομάδας στην Ξάνθη, η οποία προ μερικών ετών απείλησε μουσουλμάνο πολίτη επειδή είχε την υποψία (τονίζουμε, την υποψία) πως συνεργάζεται με τις Εισαγγελικές αρχές. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ομάδα είχε απειλήσει μέχρι και ειδικό εισαγγελέα που ασχολήθηκε μαζί της, ενώ είναι γνωστές οι επαφές της με συγκεκριμένη ομάδα αναρχικών που εδρεύει στην Θεολογική Σχολή Αθηνών...

(αναδημοσίευση από kostasxan.blogspot.gr)

Eάν αληθεύει η δημοσίευση του συγκεκριμένου blog πρέπει να υπάρξει απάντηση από τη συντεταγμένη Πολιτεία. Παλιά φοβόμασταν να πούμε τι ομάδα είμαστε,σε λίγο θα φοβόμαστε να πούμε καλημέρα, γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα τσιράκια της θέλει να μας επιβάλλει σε ποιούς θα λέμε καλημέρα.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

5 σχόλια:

  1. Τι μαλακίες γραφεις ρε Θαλαμοφύλακα πάλι. Αφού οι "πατριώτες" ειναι οι απεργοσπαστες,πώς να επιτεθουν στους απεργοσπάστες? Δειξε μου τα τελευταια 20 χρονια μια απεργια "πατριωτών" ρε ελληναρά Θαλαμοφύλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά μου ακούγονται όσα λες:

      - Οι απεργίες προφανώς διέπονται από πνευματικά δικαιώματα που έχει κατωχυρώσει η αριστερά και δεν υπήρξε ποτέ κανείς πατριώτης που να συμμετείχε σε απεργία.

      - Οι "πατριώτες" είναι "φασίστες" "απεργοσπάστες".

      - Οι "αντι-φασίστες" οφείλουν στα πλαίσια του "αντιφασιστικού" τους αγώνα, να καίνε τους "φασίστες" "απεργοσπάστες".

      Ετσι, το καταλαβαίνω. Βγάζει κάποιο νόημα.

      Διαγραφή
  2. Ωραία πηγή αναδημοσίευσης...Ουδέν άλλο σχόλιο,το κειμενο ειναι εμετικο και χρυσαυγιτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιος σας ρώτησε..Πάντε να προσκυνήσετε σε καμιά εικόνα του Μαρξ και του Μπακούνιν, Εβραιόφιλοι, Ανθέλληνες και μετά πείτε μου εσείς...Σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80) ΔΕΡΝΟΥΝ, ΚΑΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΚΑΙΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ (ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ), ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΟΚΑΙΝΗΣ (84 ΚΙΛΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ) Η' ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ 1,2 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΠΛΩΝ.ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου