Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΛΗΣΤΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ.

Ο περιβόητος ληστής Θεοφίλου, που μάλλον ήταν ένα κοπρόσκυλο που βαριόταν (ή δεν έβρισκε) να δουλέψει, έκανε την προφανή επιλογή που κάνουν όλα τα κοπρόσκυλα που το λέει η καρδουλα τους: Προσπάθησε να κλέψει την τράπεζα.

Γιατί θα έπρεπε να με νοιάξει εμένα; Γιατί κάποιος θα διακινδύνευε τη ζωή του προσπαθώντας να σταματήσει ένα ληστή τράπεζας; Γιατι διακινδύνευσε τη ζωή του ο Μίχας; Για να μη χάσει η τράπεζα τα λεφτά της; Τι τον ένοιαζε το Μίχα και ανακατεύτηκε;

Από κοντά και τα τσακάλια της διαδικτυακής ενημέρωσης, έσπευσαν να ξεμπροστιασουν τον ακρο-αριστερό ληστή - δολοφόνο. Ολα του τα άπλυτα τα έβγαλαν στη φόρα. Δεν ήταν βέβαια και πολύ δύσκολο, μιας και ο συγκεκριμένος "αντί-εξουσιαστής", "συριζαίος", "τρομοκράτης", "ακρο-αριστερός" "πυρήνας της φωτιάς" ήταν τόσο ηλίθιος, που παραδεχόταν ανοιχτά στο ιστολόγιο του ότι είναι παράνομος εγκληματίας.... ( http://paranoiriko.blogspot.gr/)

Οι αδυσώπητοι ιστολόγοι - ερευνητές, ανακάλυψαν μέχρι και τη διαδικτυακή φιλία του ηλίθιου δολοφόνου με τη Δούρου και το Στρατούλη στο facebook 
και βεβαίως συμπέραναν το προφανές: οτι οι ψηφοφόροι του σύριζα είναι ληστές δολοφόνοι. 
Ενα κι ένα κάνουν δύο.

Δηλαδή ρε λεβέντες μου, στο facebook, όλοι είναι κολλητάρια με όλους τους διαδικτυακους τους φίλους;

Αν ωρε λεβέντες μου, κάποιος ψηφοφόρος του Καμμένου που αναρτά κείμενα υπέρ των ανεξάρτητων Ελλήνων και εχει κάνει λάϊκ στη σελίδα τους στο facebook συλληφθει για βιασμό, αυτό θα σημαίνει ότι οι ανεξάρτητοι Ελληνες είναι κόμμα βιαστών;

Αν δηλαδή κάποιος από τους 5.000 φίλους μου στο facebook είναι κατσικοκλέφτης, θα βγουν να πουν ότι ήταν κολλητός του Θαλαμοφύλακα και ότι μαζί είχαν συμμορία ζωοκλοπών; Θα με συλλάβουν κι εμένα σαν μέλος της συμμορίας;

Δε γουστάρω καθόλου, ούτε το Θεοφίλου, ούτε τη Δούρου, ούτε το Στρατούλη ούτε κανέναν. Αλλά η διαδικτυακή μαλακία έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.

Και το πιο ηρωϊκό πράγμα που σκέφτομαι να κάνω έτσι και βρεθώ σε ληστεία τράπεζας είναι να χειροκροτήσω τους ληστές που κλέβουν πίσω τα λεφτά από τους κλέφτες. Οχι να προσπαθήσω να τους σταματήσω.
 
ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΗΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ....
    1. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
    2. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ , ΚΑΙ
    3. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΦΑΠΕΔΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AN EINAI NA ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά μην παίρνουμε και φόρα...

    Την πάρτη του ήθελε να χρηματοδοτήσει ο άνθρωπος. Μην τον κάνουμε και Ρομπέν των δασών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διαδικτυακή μαλακία είναι η ευκαιρία του νεοέλληνα να ικανοποιήσει το εγώ του που είναι τεράστιο και να παίξει με της σεξουαλικές φαντασιώσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου