Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΣ

Επειδή διάφοροι συνομωσιολόγοι έχουν αρχίσει πάλι να  κατηγορούν την πολιτική ηγεσία ότι δήθεν δεν κάνει καλά τη δουλειά της και ότι τάχα οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή και σπέρνουν άγχος και ανασφάλεια, θεώρησα σκόπιμο να γράψω μια μικρή ανάρτηση για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.







Πρέπει να γνωρίζετε λοιπόν, ότι οι αριστεροί δημοκράτες πατριώτες που μας οδηγούν σύμφωνα με όσα μας υποσχέθηκαν προεκλογικά, είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν κατά γράμμα τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις για τη σωτηρία της πατρίδος και των τραπεζών, και συνεχίζουν να δίνουν τις μάχες τους για μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και το αρνητικό κλίμα που δημιουργούν ακόμα και οι ίδιοι τους οι φίλοι που τώρα τους κακολογούν κατηγορώντας τους ότι τάχαμου η πολιτική που ακολουθούν δεν οδηγεί πουθενά.

Οι άγρυπνοι μας φρουροί, θα κάνουν τα πάντα για μας.

Και την υπερηφάνια τους θα καταπιούν για μας, και τους βλαχογερμανούς φωτορεπόρτερ θα γλύψουν για μας, και το κεφάλι τους θα σκύψουν δημόσια για μας, και τις υποσχέσεις τους στους δανειστές θα τηρήσουν για μας και όλα θα τα πουλήσουν κοψοχρονιά για μας και το Δουβλίνο ΙΙΙ θα υπογράψουν για μας και όσα μέτρα χρειαστεί θα πάρουν για μας, και δε θα κουραστούν, ακόμα κι αν χρειαστεί να παίρνουν μέτρα μέχρι και το 2069 μ.Χ.. Δε θα προδώσουν την εμπιστοσύνη του λαού αυτοί.

Οι διορατικοί μας ηγέτες, μετά την άνιση μάχη που έδωσαν ενάντια στην οπισθοδρόμηση, παραιτήθηκαν ηρωικά από τις ανόητες αξιώσεις των σκοταδιστών κατά της Siemens, και τώρα θα μας οδηγήσουν στο φως φορολογώντας τα σπίτια, τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, τις αποταμιεύσεις, το νερό που πίνει και τον αέρα που αναπνέει ο κάθε τζαμπατζής.

Δε λογαριάζουν κόστος αυτοί. Τίποτα δεν τους σταματά. Ούτε το τερατώδες ζημιογόνο κοινωνικό κράτος θα φοβηθούν. Θα πολεμήσουν ηρωικά και θα το συντρίψουν. Θα κάνουν ότι χρειαστεί. Θα τα βάλουν με τους αδίστακτους φαρμακοποιούς και θα τους εξαθλιώσουν οικονομικά μέχρι να μην μείνει κανένας τους όρθιος. Κι όποιον γέρο αρχίσει να κλαίγεται και να ζητάει φάρμακα και γιατρό, θα τον τιμωρούν με 1 ολόκληρο ευρώ το λεπτό πριν του κλείσουν ραντεβού με γιατρό. Κι απ' τον άχρηστο ανάπηρο θα πάρουν τις παροχές,  κι απ' το βρωμόγερο που αλωνίζει τα καφενεία θα πάρουν τη σύνταξη κι όποιον άλλον τεμπέλη βρουν που δεν μπορεί να εργαστεί θα του πιουν το αίμα.

Οι ακούραστοι εργάτες της ευημερίας μας έχουν υποσχεθεί να συντρίψουν τους άθλιους εχθρούς του έθνους.  Και θα το κάνουν.  Και τους μεγάλο-απατεώνες που δεν έδωσαν λεφτά να κλείσουν τα βιβλία τους θα τιμωρήσουν, και τους υποκριτές που τάχαμου δεν έχουν να πληρώσουν χαράτσι θα τους πάρουν το σπίτι, και τους γλοιώδεις κουλουρτζήδες που πολεμάνε το ένδοξο Ελληνικό έθνος και δεν πληρώνουν φπα θα τους κλείσουν φυλακή και από τους τεμπέληδες βολεψάκηδες δημόσιους υπάλληλους θα πάρουν τους μισθούς και όποιον δε θέλει την πρόοδο θα τον φλομώσουν στο χημικό και ότι άλλο σκεφτούν ότι μπορεί να χρειαστεί, θα το κάνουν. 

Εχουν δεσμευτεί. Δεν έχει σημασία σε ποιους. Εχουν δεσμευτεί. Και θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Και θα συνεχίσουν τις ηρωικές τους προσπάθειες με αμείωτη ένταση, ακόμα κι αν χρειαστεί να τα κάνουν όλα γης μαδιάμ και να μην μείνει όρθιο κολυμπηθρόξυλο.

Κι άμα δεν τα καταφέρουν οι σημερινοί, ουρά περιμένουν κυβερνήτες αυριανοί να βοηθήσουν κι αυτοί. Και είναι πολλοί. Και είναι και σφιχτοί. Και δε μασάνε κι αυτοί. Και τους φασίστες θα πλακώσουν στο ξύλο για μας και τους ξυπόλυτους ξένους θα μαχαιρώσουν για μας και μεταξύ τους θα φαγωθούν για μας και δε θα διστάσουν σε τίποτα για μας, ακόμα κι αν χρειαστεί να φάνε και μας. Κι όλα αυτά για μας.

Γι αυτό χαλαρώστε. Οι άγρυπνοι φρουροί πολεμάνε για σας.

Μην αγχώνεστε.

Είστε σε καλά χέρια.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

3 σχόλια:

  1. "βράβευση τσι μέρας" για την Τετάρτη σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου.
    Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση "ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ".

    Καληνωρίσματα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θαλαμοφύλακα μας γαμησες...
    Είπα να το διαβάσω για να μου φύγει το αγχος, και τώρα έχασα και τον ύπνο μου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου