Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !

Προβλέπεται άμεσο χάος στην Κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση! Γεγονός που θα λάβει χώρα προσεχώς αποκαλύφθηκε σήμερα (28 Σεπτεμβρίου 2012) όταν ερευνητής που ερευνούσε σχετικά θέματα, κατά λάθος έπεσε πάνω σε κάποιες απόρρητες πληροφορίες που αποφάσισε να στείλει στην δημοσιογραφική μας ομάδα. Ζητώντας μας αυστηρή ανωνυμία...

...ο ερευνητής μας είπε χαρακτηριστικά:

".. και μετά τον λεπτομερή έλεγχο και διασταύρωση που ακολούθησε, ήμουν σίγουρος ότι οι πληροφορίες που είχα στα χέρια μου ήταν πράγματικα αληθινές. Τα στοιχεία και τα πράγματα που αποφάσισα να αποκαλύψω δημόσια, είναι τόσο κοσμογονικά, που αποφάσισα να κρατήσω αυστηρή ανωνυμία για εμένα τον ίδιο, όσο και για της πηγές μου."

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πηγές που για προφανής λόγους ασφαλείας δεν μας αποκάλυψε ο ερευνητής, οι πληροφορίες προβλέπουν χωρίς καμιά αμφιβολία ότι μόνο λίγος χρόνος μένει πριν από την ολική κατάρρευση του υπάρχοντος διαβρωμένου πολιτικού συστήματος και την δημιουργία ενός νέου Ελληνικού Κράτους με Νέο Σύνταγμα και την ανόρθωση της Ελλάδας.

Ιδού οι απίστευτες προβλέψεις:

Ο ερευνητής αναφέρθηκε πρώτα στους λόγους και τον τρόπο που θα αρχίσει η αλλαγή:


"Ο Λαός σύντομα θα καταλάβει ότι είναι αναπόφευκτο ότι δεν θα μπορέσει να επιβιώσει με τα νέα μέτρα και θα σταματήσει άμεσα και μαζικά να πληρώνει τους φόρους του, με αποτέλεσμα η παρούσα κυβέρνηση να μην μπορέσει να κρατηθεί. Η κυβέρνηση θα παραιτηθεί άμεσα και το πιό πιθανό είναι να ζητήσει εκλογές."

Συνεχίζοντας είπε:


"Ο Λαός όμως, αηδιασμένος με το υπάρχον πολιτικό καθεστώς, δεν θα θέλει να ψηφίσει σε κανονικές εκλογές κάτω από αυτό το καθεστώς, και θα συνεχίσει την γενική πολιτική απεργία, μέχρι να πέσει ολόκληρο το καθεστώς σύσσωμο..."


Στην ερώτησή μας για το αν και πως η αντιπολίτευση θα διαχειριστεί την πολιτική κρίση που είναι αναπόφευκτη, μας είπε:


"Η αντιπολίτευση θα προσπαθήσει να κρατήσει με νύχια και με δόντια το υπάρχον σύστημα ζωντανό, με υποσχέσεις για κάθαρση και ανανέωση. Ο λόγος που θα το κάνει είναι γιατί το υπάρχον σύστημα την συμφέρει και θα πιστέψει ότι θα της εξασφαλίσει ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Παρ όλες τις υποσχέσεις της όμως, ο Λαός θα έχει καταλάβει πλέον πολύ καλά ότι και αυτή παίζει το ίδιο παιχνίδι, εφ όσον έχει νομιμοποιήσει την παρούσα δωσιλογική κυβέρνηση, δεν λέει την πλήρη αλήθεια στον Λαό, γιατί θα θέλει να παραμείνει υποχείριο της δικτατορικής Ευρώπης και το τοκογλυφικό Ευρώ. Έτσι, το μόνο αίτημα του Λαού θα συνεχίσει να είναι η ολοκληρωτική αλλαγή του πολιτεύματος..."

Και πρόσθεσε:

"Αντί εκλογών, ο Λαός γνωρίζοντας ότι η εξουσία έχει μεταλλαχθεί σε σάπιο κράτος κατοχής και δικτατορίας και έχοντας πάρει στα χέρια του την εξουσία, θα αντισταθεί μαζικότατα μέσω πλήρους και αόριστης στάσης πληρωμών προς αυτό. Σύμφωνα με το άρθρο 1 (παρ. 2 και 3) και το άρθρο 120 του συντάγματος, θα πιστεύει ακράδαντα ότι ο τρόπος αντίστασης που επέλεξε, είναι απολύτως νόμιμος.  Θα προχωρήσει άμεσα σε συντακτική εθνοσυνέλευση με αποτέλεσμα το επίσημο τέλος της αντιπολίτευσης και ένα νέο Σύνταγμα που θα εγγυάται πραγματική και άμεση Δημοκρατία."

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο ερευνητής μας ανέφερε και τι θα ακολουθήσει. Θα ακολουθήσει απόλυτα νόμιμη άρνηση του ανήθικου χρέους που μας καταστρέφει και είναι τοκογλυφικό αφού οι δανειστές μας ξέρουν πολυ καλά ότι δεν θα πάρουν το χρέος πίσω και ο μόνος λόγος που ζητούν άμεσες πληρωμές είναι για να παραδώσει πλήρως η Ελλάδα κάθε δικαίωμά της για σκοτεινούς σκοπούς. Η άρνηση αυτή θα είναι τόσο προφανέστατα ηθική και νόμιμη, που θα δικαιωθεί ακόμα και μέσω διεθνούς δικαστηρίου, όπως έχει γίνει και πολλές φορές στο παρελθόν με παρόμοια χρέη.

Συμπληρώνοντας για το θέμα του χρέους, ανέφερε επίσης ότι:

"Ο Λαός θα ξέρει καλά ότι κανένα κράτος που έχει τεθεί κάτω από τέτοια καταστροφικά χρέη δεν έχασε ποτέ μιά τέτοια δίκη. Θα ακολουθήσει μονομερής κατάργηση των μνημονίων, και όλων άλλων παρανόμων συμβάσεων και συμφωνιών. Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό θα οδηγηθεί άμεσα στα ειδικά Δικαστήρια και θα λογοδοτήσει πλήρως για τις προδοσίες που έχει διαπράξει, και εφ όσον και όποιοι βρεθούν ένοχοι, θα πληρώσουν και θα καταδικαστούν."

Τέλος ο ερευνητής, επίσης βρήκε αποδείξεις ότι κάποιοι προσπαθούν να σταματήσουν το αναπόφευκτο αυτό γεγονός που προσεχώς θα λάβει χώρα. Όμως, από ότι συμπεραίνει από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, τα Μεγάλα ΜΜΕ θα αγνοούνται πλέον πλήρως από τον Λαό, ο οποίος θα ενημερώνεται απο εναλλακτικά μέσα. Και με βάση τις πληροφορίες, αναφέρει ότι η δύναμη και η ασταμάτητη ορμή του Λαού δεν θα μπορεί να αναχαιτιστεί από κανέναν διότι η γνώση της αλήθειας θα τον έχει καταστήσει ήδη κυρίαρχο. Και αυτό γιατί ο Λαός δεν θα εμπιστεύεται κανέναν από τους φορείς του υπάρχοντος διεφθαρμένου συστήματος γιατί θα είναι πλήρως ενημερωμένος για τις τεράστιες προδοσίες που έχουν επιτελεσθεί. Η σειρά των γεγονότων όπως μας την παρουσίασε ο ερευνητής κατά τα λεγόμενά του, είναι λίγο απλοποιημένη αλλά μας είπε ότι ένα είναι σίγουρο:

"Η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει μόλις ανεξαρτοποιηθεί από τις ξένες εξουσίες και το δωσιλογικό καθεστώς και ανακτήσει την Ελευθερία και ανεξαρτησία της. Ο υπόλοιπος κόσμος σε μερικά χρόνια, θα σταθεί έκπληκτος μπροστά στην πρόοδο που θα ακολουθήσει στην ανεξάρτητη πια Ελλάδα!"

...
...
...

Και τώρα εσείς θα μου πείτε θυμωμένοι (και με το δίκιο σας):

"Τι είναι αυτό το άρθρο, μας κορόιδεψες! Προφανώς είναι φανταστικό! Και με έκανες και να το διαβάσω με τον παραπλανητικό τίτλο σου!"

...
...
...

Η απάντησή μου:

Το αν είναι φανταστικό, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!
Τον αν σε κορόιδεψα ότι αυτά πράγματι θα γίνουν, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!
Και αν ήμουν παραπλανητικός, σκέψου πόσο παραπλάνηση τρώμε συνέχεια από τα κατοχικά ΜΜΕ...
Εγώ τουλάχιστον σου έδωσα ένα όραμα που αξίζει και παραδέχομαι ότι ήταν φανταστική ιστορία...

Και κάτι τελευταίο...

Αν ένιωσες ότι έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα, τότε ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ;;;


ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ!!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ.!!!



Καλή Λευτεριά!

Σ. Κατσούλης

http://epamnt.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4855.html

33 σχόλια:

  1. Α μάλιστα... Αφού είναι από το ΕΠΑΜ είναι έγκυρο...

    Έχω βαρεθεί να συναντάω σε διάφορα μπλογκς τέτοιες γελοίες απόψεις. Είναι φανερό πως μεγάλη μερίδα του πληθυσμού γουστάρει το χάος για προσωπικούς λόγους, είτε γιατί πιστεύει πως θα κερδίσει κάτι είτε γιατί θα μπορέσει να καλύψει χρέη κλπ...

    Τα πράγματα είναι απλά: Το χρέος ΔΕΝ είναι τοκογλυφικό, κι αν αποφασίσουμε να το παίξουμε νταήδες και να μη το πληρώσουμε τότε θα απομονωθούμε και θα γίνουμε Β. Κορέα. Φυσικά διάφοροι κομμουνιστές ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ επιθυμούν, για αυτό λένε μ@λ@κίες όπως τα παραπάνω για να πείσουν τους χρήσιμους ηλίθιους... Όλα τα λεφτά είναι πως τάχαμου τα διεθνή δικαστήρια θα μας δικαιώσουν αν αρνηθούμε το χρέος, όταν είναι πασίγνωστο πως το χρέος δημιουργήθηκε από δημοκρατικό καθεστώς με ελεύθερες εκλογές...

    Θαλαμοφύλακα αν δε σταματήσεις να ανεβάζεις κομμουνιστικές αηδίες δε θα ξαναδιαβάσω το μπλογκ σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έΤΣΙ Έ???? "τότε θα απομονωθούμε και θα γίνουμε Β. Κορέα" ??

      ΠΟΛΥ ΣΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΓΆΛΕ

      Διαγραφή
    2. Ναι θα δεχτούν οι υπόλοιποι λαοί να αθετούμε μονομερώς διεθνείς συμφωνίες αλλά κατά τα άλλα να συμμετέχουμε στους διεθνείς οργανισμούς... Επίσης θα μας έχουν εμπιστοσύνη και θα εμπορεύονται μαζί μας και δε θα μας απομονώσουν...

      Το ποιός είναι παπαγάλος φαίνεται...

      Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, ο κομμουνισμός έχασε, κι αν χρειαστεί θα ξαναχάσει. Δε θα κάνετε ό,τι θέλετε εσείς και το διαολεμένο σύστημά σας...

      Διαγραφή
    3. Αγαπητοί ανώνυμοι φίλοι,

      1. Η πολιτική πορεία του Καζάκη και του Επάμ δεν είναι αυτή που έπρεπε ή που απαιτούν οι καιροί, πράγμα που προσωπικά αποδίδω στην έλλειψη εμπειρίας και τις λανθασμένες επιλογές του Καζάκη.

      2. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε το τεράστιο διαφωτιστικό έργο του Καζάκη, όσον αφορά στο χρέος, τις ΕΟΖ και πολλά άλλα πράγματα τα οποία κανείς άλλος δεν τολμά να πει.

      3. Το άρθρο γράφτηκε από μέλος του ΕΠΑΜ και όχι από τον Καζάκη και ο συλλογισμός (συντάκτης = μέλος του ΕΠΑΜ = φίλος του Καζάκη = κουμουνιστής --> άρα δε συμφωνώ με το άρθρο) είναι τουλάχιστον γελοίος.

      4. Η Αργεντινή σώθηκε μόνον όταν ο λαός της βγήκε στο δρόμο ενωμένος χωρίς κομματικές σημαίες και απαίτησε να φύγει το ΔΝΤ.

      5. Το γεγονός ότι η Αργεντινή δεν άλλαξε το πολίτευμα της μπορεί να είναι η αιτία για το ότι πλήρωσε ολόκληρο το χρέος της (μετά από κούρεμα) αλλά αφού είχε χάσει όλους της τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους. Η πρόεδρος της μπορεί να είναι καλύτερη από αυτούς που κυβερνούσαν την Αργεντινή νωρίτερα, αλλά πια δεν έχει σημασία, γιατί οι Ελίτ έκαναν τη δουλειά τους.

      6. Για την άρνηση πληρωμής του χρέους μπορείτε να διαβάσετε εδώ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Σήμερα, μετά από τα δισεκατομμύρια που δόθηκαν για να σωθούν οι τράπεζες (εις βάρος του λαού), τα πράγματα είναι ακόμη ευκολότερα.

      7. Το γεγονός ότι η σκέψη σας δε φτάνει μέχρι την αλλαγή του πολιτεύματος (πράγμα που οφείλεται κυρίως στην έλλειψη μόρφωσης) και περιορίζεται στην εκλογή μιας μαριονέτας κάθε τέσσερα χρόνια, δε σημαίνει ότι όποιος ζητάει αλλαγή στο πολίτευμα είναι κουμουνιστής. Προσωπικά είμαι φανατικός αντί-κουμουνιστής, αλλά ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας αλλαγής του πολιτεύματος.

      8. Θα γράφω και θα αναδημοσιεύω τις απόψεις μου ελεύθερα και όποιος δεν μπορεί να τις ανεχτεί, παρακαλώ να "σταματήσει να διαβάζει το μπλογκ μου".

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι κομουνιστικές ιδέες...
    Είναι η αναπόφευκτη αλήθεια που θα πάρει σάρκα και οστά σύντομα, και που φοβάσαι όπως ο διάολος το λιβάνι...
    Αν θέλεις να κάνεις συγκρίσεις με χώρες, η Βόρειος Κορέα ήταν ατυχής επιλογή...
    Εσύ ξέρεις πολύ καλά ποιες χώρες αποφεύγεις να αναφέρεις...

    Και κάτι άλλο:
    Που πήγε το ένδοξο Ελευθερία ή Θάνατος των προγόνων του Έθνους μας κύριε Α.Γ;
    Πού πήγε η έμπρακτη αγάπη προς το Έθνος, την Δημοκρατία, την Ανεξαρτησία και την Δικαιοσύνη;
    Μήπως χάθηκαν όλα αυτά στην ανύπαρκτη ουτοπία του Ευρώ και της Ευρώπης;

    Στείλε μου email (epamnt παπάκι gmail.com δεν σου δίνω το προσωπικό γιατί δεν σε εμπιστεύομαι) αν τολμάς να ακούσεις την αλήθεια, εγώ γράφω επώνυμα! Η επωνυμία είναι ένα βηματάκι πιό κοντά στην έμπρακτη άσκηση της ελευθερία μου! Κάτι δηλαδή, που εσύ εκ των πραγμάτων (de facto) αποφεύγεις επίσης...

    Σ. Κατσούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καζάκης είναι σκληρός κομμουνιστής, και οι ιδέες του οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια εκεί. Το "δεν είναι κομμουνιστικές ιδέες" να πας να το πεις σε κανά νήπιο ή στους αμόρφωτους χωρικούς που δίνει τις ομιλίες του ο Καζάκης, όχι σε έναν μορφωμένο πολίτη...

      Επίσης αν υπάρχει κάποιος που δεν εμπιστεύεται να δώσει το όνομά του σε συμφέροντα που επιθυμούν δραχμή για να πάρουν την εξουσία ή/και να ξεχρεώσουν από τα λεφτά που έχουν βγάλει έξω, αυτός είμαι εγώ. Είστε αδίστακτοι εσείς κι αυτοί που κρύβονται από πίσω σας, εδώ δε διστάζετε να ρίξετε στο γκρεμό μια ολόκληρη χώρα, θα διστάσετε να επιτεθείτε στην οικογένεια κάποιου πολίτη; Να μου λείπει το βύσσινο...

      Η επωνυμία είναι υπερτιμημένη, σημασία έχει τι λες όχι ποιός το λέει...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ φίλε,

      Σέβωμαι τον κ. Καζάκη, αλλά δεν είμαι Θεός μου...
      Το Ε.ΠΑ.Μ αποτελείται από χιλιάδες μέλη, που ανήκουν ή δεν ανήκουν καθόλου σε ιδεολογίες. Μερικοί ασπάζονται στοιχεία πό διάφορες ιδεολογίες.
      Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν είναι ο Καζάκης, ούτε και ο Καζάκης το Ε.ΠΑ.Μ.
      Το Ε.ΠΑ.Μ., έχει βάλει την Πατρίδα και το Έθνος ΠΑΝΩ από ιδεολογίες.
      Μας καίει να τελειώνουμε επιτέλους με τους προδότες που έχουν και συνεχίζουν να καταστρέφουν την Ελλάδα.
      Δεν υπάρχει κανεί πίσω από εμάς εκτός από αγάπη για την Πατρίδα!
      Αν είχες πάει σε μια από τις ανοικτές συζητήσεις θα το είχες καταλάβει αυτό.

      Τώρα για το ποιός λέει αυτά, νομίζω υπέγραψα με ΟΝΟΜΑ, δεν τα λέει ο Καζάκης!!!

      Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, είμαστε ανοικτοί, δεν κρύβουμε ΤΙΠΟΤΑ, ελάτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

      Καλή Λευτεριά!

      Σ. Κατσούλης

      Διαγραφή
  3. Πληροφοριακά, δεν θα απαντήσω εδώ κάτι άλλο, γιατί πολύ απλά δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στον διαχειριστή αυτού του τόπου, μιάς και πολύ γενναιόδωρα ανάρτησε το κείμενό μου. Για απαντήσεις και διάλογο παρακαλώ δείτε την διεύθυνση που αναφέρω παραπάνω. Ευχαριστώ.
    ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ρόλος που παίζουν τα διάφορα "μέτωπα" είναι βρώμικος και όσοι δε μασάμε κουτόχορτο το γνωρίζουμε καλά... Απο κει και ύστερα όλοι όσοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ζητούν έξοδο από το ευρώ ή/και την Ευρώπη είναι κομμουνιστές και με τη βούλα, και είναι κάτι πολύ μα πολύ εύκολο να αποδειχτεί... Ακόμα και η φρασεολογία που χρησιμοποιούν όπως "τοκογλύφοι" παραπέμπει σε κομμουνιστές...

    Και για να τελειώνει το θέμα, δε θα κάνουμε τη χώρα Β. Κορέα για να κερδίσουν κάποιοι. Η μεγαλύτερη μ@λ@κί@ που μπορούμε να κάνουμε ως λαός αυτή τη στιγμή είναι να καταστρέψουμε το πολίτευμα, θα είναι σα να βάζουμε τα χέρια μας και να βγάζουμε τα μάτια μας. Είναι σάπιο, ναι, αλλά η εναλλακτική είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;
      ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ;
      ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ;

      ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ, ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑ;

      Διαγραφή
    2. Εγώ με τη σειρά μου θα σε ρώταγα πόσα χρωστάς σε ευρώ και περιμένεις να πληρώσεις σε δραχμές... Ή αν είσαι ΔΥ... Πως σου ακούγεται;

      Δε μας πηδάει η Ευρώπη, η Αριστερά μας πηδάει τόσα χρόνια... Ανιστόρητε κομμουνιστή...

      Διαγραφή
  5. Aγαπητέ ανώνυμε , δέν γνωρίζω άν ο γράφων είναι ή όχι κομμουνιστής σίγουρα όμως εσύ είσαι ηλίθιος. Διότι μόνο ένας ηλίθιος θα χρησιμοποιούσε την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιείς.
    επιπλέον θα μας έκανες μεγάλη χάρη όλων των υπολοίπων αναγνωστών του θαλαμοφύλακα άν σταματούσες να τον διαβάζεις και ακόμη περισσότερο να σχολιάζεις τα άρθρα γιατί μας ταράζεις το νευρικό σύστημα.καλημέραααααααααααααα
    nina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δώσε ένα επιχείρημα που να δείχνει πως εγώ είμαι ηλίθιος... Έτσι γιατί το έχω απορία... Το ΕΠΑΜ δε το γνώρισα σήμερα ξέρεις, έχω διαβάσει και ακούσει τις π@π@ριές που λέει μήνες... Κι επειδή τυγχάνει να μην είμαι κάποια αμόρφωτη γιαγιάκα ή κανένα βλαμμένο παιδαρέλι, έχω την παιδεία και την κριτική ικανότητα να γνωρίζω με τι απατεώνες έχουμε να κάνουμε...

      Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, και κάποιοι πιστεύουν πως είναι η ευκαιρία να συνεχίσουν εκεί που σταμάτησε "η κυβέρνηση του βουνού". Επιθυμούν εξουσία και δύναμη, και είναι ο μόνος τρόπος να την αποκτήσουν. Και προσπαθούν να δουλέψουν τους όχι και τόσο μορφωμένους συμπολίτες μου και να τους προτρέψουν στο να ρίξουν τη Δημοκρατία...

      Σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, εγώ όπως κάθε σοβαρός και υπεύθυνος πολίτης έχω υποχρέωση να μην επιτρέπω την κομμουνιστική προπαγάνδα να διαδίδεται αμάσητη. Αν νομίζετε πως δεν θα βρείτε αντίπαλο γελιέστε...

      Διαγραφή
  6. @ ανώνυμος
    επίσης για την ενημέρωσή σου άθλιε προπαγανδιστή να σε πληροφορίσω ότι η προσφυγή της ελλάδος για το χρέος το 38 , στην οποία παρεπιπτόντως δικαιώθηκε , έγινε επι Ι. Μεταξα και έχω την εντύπωση ότι ο Μεταξάς δεν ήταν κομμουνιστής. Επίσης εντελώς πληροφοριακά , η Αργεντινή προσφεύγοντας για το χρέος της ,στηρίχθηκε στην προσφυγή της Ελλάδος του ΄38. Σταματήστε λοιπόν όλα τα παπαγαλάκια να προπαγανδίζετε εις βάρος του έθνους. Σε πείσμα σας η Ελλάδα θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει με τον τρόπο που θα επιλέξει ο λαός της.
    nina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή εσείς οι οπαδοί του Καζάκη εκτός από κομμουνιστές είστε και ψεύτες, για πείτε μας, οκ εκεί στηρίχτηκε η προσφυγή, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ όμως; Γιατί εγώ έμαθα πως η Αργεντινή τα πλήρωσε μέχρι τελευταίου δολαρίου τα χρέη...

      Ά ρε στηλιάρι που θέλετε...

      Διαγραφή
    2. Εκτός από άσχετος, είσαι και ψεύτης και το 'χεις εύκολο να συκοφαντείς αυτούς που έχουν διαφορετική γνώμη απ' εσένα. Δεν είμαι κομμουνιστής, ποτέ δεν υπήρξα, αλλά εσύ βρωμάς από μακρυά "γερμανοτσολιαδισμό" ή επί το μοντερνικότερο "χρυσαυγουλιτισμό", εκτός κι αν πληρώνεσαι γι' αυτά που γράφεις, όποτε το ίδιο κάνει και το στυλιάρι που φαίνεται να το 'χεις πρόχειρο, βάλ' το εκεί που ξέρεις και σ' αρέσει!

      Ο.Κ.

      Διαγραφή
    3. Δεν απάντησες στο ουσιώδες ως γνήσιος κομμουνιστής: Τα πλήρωσε τα χρέη η Αργεντινή ή δε τα πλήρωσε; Ιδού η απορία... Γιατί τώρα πρόσφατα κάτι είχε πάρει το μάτι μου πως δήλωσαν πως πλήρωσαν επιτέλους τα χρέη τους...

      Δε συκοφαντώ κανέναν, ο Καζάκης πέρα από ανίκανος και ψεύτης οικονομολόγος που γελάνε οι πρωτοετείς με αυτά που γράφει, είναι δηλωμένος σκληρός κομμουνιστής. Άρα και οι οπαδοί του είναι το ίδιο...

      Όπως είπα και πιο πάνω, αν νομίζετε πως θα κάνετε ό,τι θέλετε, είστε γελασμένοι... ΕΑΜοβούλγαροι!

      Διαγραφή
    4. Και μόνο για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, γιατί κάθε διάλογος με πράκτορες, ή βλάκες του είδους σου δεν έχει νόημα, η Αργεντινή κούρεψε κατά 75% (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το ποσοστό, μπορεί να ήταν 80%, ή 70%), το εξωτερικό της χρέος, από μόνη της αγνοώντας τις όποιες έξωθεν απειλές, προφανώς αποπληρώνει τα υπόλοιπα.
      Εδώ μας "κουρέψανε" 100 δις και για να αποζημιώσουμε τους καημένους τους τραπεζίτες και τα υπόλοιπα λαμόγια δανειστήκαμε 130 δις, τέτοια επιτυχία δεν ξαναματάγινε, να αναδιαρθρώνουν το χρέος αυξάνοντάς το, ξεπουλώντας ταυτόχρονα τη χώρα και εξαθλιώνοντας το λαό, τόοοοσο πατριώτες είναι τα αφεντικά σου!!!
      Βέβαια τύποι σαν κι εσένα, έχουν αποθέματα από μίζες και φοροδιαφυγή και δεν τους νοιάζει για τους άλλους και για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι μη χάσουν τη χρηματοδότηση. Νομίζουν μάλιστα ότι αν λασπώνουν αυτούς που αντιστέκονται σαν κομμουνιστές και Εαμοβούλγαρους θα βρούνε άλλοθι. Βρε ουστ προδότη της Πατρίδας!!!!!!!!!!!

      Ο.Κ.

      Διαγραφή
  7. Η Αργεντινή αν δεν έδιωχνε τα μνημόνια και δεν σταματούσε το ξεπούλημα θα είχε την τύχη του Μεξικού που από το 1981 είναι εξαθλιωμένο και ξεπουλημένο σε πολυεθνικές.
    Η Αργεντινή είναι στα δικαστήρια με τις πολυεθνικές αλλά έχει έσοδα και ανάπτυξη και όχι έλλειμμα οπότε μπορεί να πληρώνει και το χρέος της γιατί κατάφερε και κράτησε τον πλούτο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αργεντινή είναι μια τεράστια παραγωγός πρώτων υλών και αγροτικών/κτηνοτροφικών προϊόντων. Με τις τεράστιες εξαγωγές της κατάφερε να πληρώσει τα χρέη της. Κάτι που δε θα κάνει η Ελλάδα γιατί δε παράγει τίποτα.

      Επίσης η Αργεντινή σήμερα δεν είναι παράδεισος. Το κράτος ελέγχει μόνο 3 μεγάλες πόλεις σήμερα και η υπόλοιπη είναι παραδωμένη στους βαρόνους ναρκωτικών και στις συμμορίες... Το μέσο μεροκάματο εκεί πέρα δε φτάνει για ένα σάντουιτς, και οι πολίτες βγαίνουν με τις κατσαρόλες να διαδηλώνουν στο Μπουένος Άιρες...

      Τη προπαγάνδα αλλού κομμουνιστή, δε θα περάσει λέμε, έχουν γνώση οι φύλακες...

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι κομουνιστής.
      Η Αργεντινή σε ποσοστό πληθυσμού είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Απλα μιλάμε για διαφορετικά μεγέθη.
      Το ότι ο νόμος δεν βοηθά να αναπτυχθεί τίποτα στην Ελλάδα φταίει το μνημόνιο με τους παράλογους φόρους και οι κυβερνήσεις των εργολάβων.

      Διαγραφή
  8. Το σίγουρο είναι ότι όλου θέλουμε ο πλούτος της χωράς να μείνει στους Ελληνες είτε ο Κασιδιάρης μιλάει είτε ο Καζάκης θέλουν το ίδιο με άλλους τρόπους.
    Ο ένας οικονομολόγος σοσιαλιστής και ο άλλος εθνικό-σοσιαλιστής.
    Αν και δεν δηλώνουν οι ΧΑ εθνικό σοσιαλιστές αλλά μόνο εθνικιστές οι θέσεις τους στα οικονομικά το δηλώνουν.
    Η ΧΑ στο θέμα της ΑΤΕ ήταν απαράδεκτη, η ΑΤΕ κρατάει το χωράφι, την τροφή μας.
    Στο μέλλον που η μετακίνηση και το καύσιμο θα είναι στα ύψη θα συμφέρει μόνο το ντόπιο εμπόρευμα και έχει σημασία η αγροτική γη να ανήκει σε εμάς και όχι σε πολυεθνικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή δεν ξεχωρίζουμε ποίος μιλάει σε ποίον, καλό θα ήταν να γράφατε και κανένα ονοματάκι.

    Παναγιώτης




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι θλιβερό ότι μετά από 3 χρόνια συνεχούς και αυξανόμενης κρίσης μιλάτε ακόμα με ταμπελίτσες όπως ''κομμουνιστές'', ''εθνικοσοσιαλιστές'', ''Βορειοκορεάτες'', κλπ.

    ΚΡΙΜΑ !!! Η κρίση θα έπρεπε να σας είχε διδάξει περισσότερα. Μένετε ακόμα στα ίδια, αυτά που δημιούργησαν την κρίση και τα θρέφετε συνεχώς. ΚΡΙΜΑ !!!

    Πρέπει να καταλάβετε ότι κάποτε θα πρέπει να πολεμήσουμε (με και χωρίς όπλα) για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας. Δεν έχει σημασία αν είναι ανεξαρτησία από Αμερικάνους, από Ευρωπαίους, από Ρώσους ή Κινέζους. Όλοι επιβουλεύονται τη χώρα μας. Όλοι θέλουν να μας κάτσουν νταβατζήδες στο σβέρκο.
    ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .... Θέλουμε την ησυχία μας. Δε γουστάρουμε να είμαστε πια εξαρτημένοι από κανέναν.

    Όσοι είστε αδύναμοι να κάνετε κάτι, καθίστε στους καναπέδες σας. Όσοι γουστάρετε εξάρτηση να πάτε να ζήσετε σε άλλη χώρα που προάγει την εξάρτηση και ο λαός τη δέχεται. Όσοι βλέπετε πλέον καθαρά, πρέπει να έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχει ''Σωτήρας'', και η μόνη λύση είναι να περάσει η ''ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ'' (ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται ξεβόλεμα, διαμαρτυρία παντός τύπου, αγώνες, θυσίες, πόλεμο, κλπ.). Κάθε φορά που θα διαμαρτύρεστε θα πρέπει να ζητάτε κάτι συγκεκριμένο. ΟΧΙ συνθήματα γηπεδικά και μούντζες. ΑΛΛΑ άμεση επανεγγραφή του συντάγματος όπου η εξουσία θα παραμένει στο λαό για πάντα, αλλαγή εκλογικού νόμου με ίσα δικαιώματα για όλους και επανεκλογές με επώνυμη ψηφοφορία για πλήρη διαφάνεια. Και ο καλύτερος ας κερδίσει ....
    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατριωτικά μπορούμε όμως να μιλάμε και κανείς δεν μπορεί να μάς το σταματήσει αυτό.
      Συμφωνώ μαζί σου, αν και σου μιλάω απο τον καναπέ.
      Οταν ο κόσμος δεν έχει ξυπνίσει και είναι άπλα στον "κόσμο του" δεν μπορούμε να μιλάμε για επανάσταση.
      Δεν είναι θέμα μόρφωσης, αλλά θεμα σωστής πληροφόρησης.
      Οποίον δήποτε αμόρφωτο μπορείς να τον κανείς πατριώτη και επαναστάτη.
      Αρκεί να του δώσεις να καταλάβει την αλήθεια.
      Πάρα πολύ καλό εργαλείο είναι το ιντερνετ, αλλά τι γίνεται στους δρόμους στις γειτονιές?
      ο κόσμος είναι κλεισμένος και απομονωμένος δεν φτάνει μια πορεία στο Σύνταγμα.

      Παναγιώτης

      Διαγραφή
  11. .

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και η αναρχία ταμπέλα είναι και μάλιστα έχει καταντήσει να πατάει την ελευθερία του άλλου.
    Ας φωνάξει και κάποιος για την δημοκρατία γιατί τελικά πρέπει να ζήσουμε όλοι οι έλληνες χωρίς να σφάξει ο ένας τον άλλον.

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εξαιρετικό κείμενο. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Ο πολίτης ουδενί τών άλλων ορίζεται μάλλον ή τώ μετέχειν κρίσεως και αρχής".
    Αριστοτέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΠΕ:"Για δώσε ένα επιχείρημα που να δείχνει πως εγώ είμαι ηλίθιος..."

    Ο ΙΔΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ:"Ακόμα και η φρασεολογία που χρησιμοποιούν όπως "τοκογλύφοι" παραπέμπει σε κομμουνιστές..."

    ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού λοιπόν, άφησα να περάσει κάποιος χρόνος, τώρα ήρθε η ώρα να πώ, ότι ο ανώνυμος που άσκησε τόσο "τρομακτική" κριτική, ΔΕΝ επικοινώνησε μαζί μου, για να άκουσε επιχειρήματα που τόσο ήθελε.
    Θα μπορούσε να το έχει κάνει ανώνυμα. Δεν το έκανε.

    Τα συμπεράσματα δικά σας. Το μόνο "επιχείρημα" που αυτός είχε, ήταν ένα κλασσικό "ad hominem" (επίθεση κατά του προσώπου και όχι των θέσεων μου). Το οποίο είναι τυπικότατη μα ΤΟΣΟ ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΗ αντίδραση κάποιου που δεν έχει πια κανένα επιχείρημα.

    Και να θυμίσω, ότι χαρακτήρισε όχι μόνο το γραπτό μου και εμένα, αλλά και όποιον βλέπει κάτι θετικό σε αυτό το όραμα, ως "χρήσιμο ηλίθιο".

    Αυτό προς ενημέρωση αυτών που διάβασαν αυτό που έγραψα...

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!
    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
    ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΡΩΤΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ!!!

    Σ. Κατσούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ ενδιαφέρον σαββατοκύριακο...επιταχύνεται ο τροχός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ενδιαφέρον κείμενο που διάβασα, εαν πραγματικά μπορεί να υποστηριχθεί και απλοποιηθεί, ώστε να το καταλάβει και ο δύσπιστος πολίτης - ΕΛΛΗΝΑΣ νομίζω ότι θα προκαλέσει στο λαό μας την πρώτη σπίθα ελπίδας από την απόγνωση που βρίσκονται σήμερα οι Έλληνες. Ας λείψουν επί τέλους οι χαρακτηρισμοί τύπου "διαίρει και βασίλευε", και οι έχοντες τη δυνατότητα της αναλυτικής σκέψης να προτείνουν με σοβαρότητα και με στοιχεία πώς θα οδηγηθεί η ΕΛΛΑΔΑ μας στο όνειρο που είναι συνδεδεμένη η ιστορία μας. Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!! Συγχαρητήρια σ' όποιον έγραψε το άρθρο-πρόταση και εύχομαι να μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Θαλαμοφύλακα σ' ευχαριστώ για το βήμα και συνέχισε παρακαλώ το wise blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου