Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΙΠΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές ο φασισμός οργανώνει τα αποθέματα της αγριότητας και κτηνωδίας που δεν μπορεί να «χωνέψει» το σύστημά του.
Αυτά τα αποθέματα της αγριότητας, του μίσους και του αίματος που δεν μπορεί να τα χωνέψει η Νέα Τάξη (που η ίδιος ο φασισμός της τα παράγει), τα οργανώσει σε πολυπλόκαμα και πολύχρωμα δίκτυα συμμοριών και παρακρατικών οργανώσεων.

Οι τρομοκρατικές συμμορίες του μίσους και του αίματος, τόσο αυτές με τις «ακροαριστερές» μεταμφιέσεις (17N, Σέχτες, “αντιεξουσιαστές» κουκουλοφόροι και CIA), όσο και αυτές με τις «ακροδεξιές» και ναζιστικές προβιές (Χρυσή Αυγή και CIA), είναι παρακρατικά «αποσπάσματα» του νεοταξικού καθεστώτος. Έχουν ΚΟΙΝΟΥΣ στρατηγούς: Τις πλανητικές (και τις υπόδουλες εγχώριες) μυστικές υπηρεσίες…

Αυτή η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ του νεοταξικού φασισμού είναι πολυδιάστατη: Ξεκινάει από την κατασκευή, οργάνωση και καθοδήγηση των τρομοκρατικών ένοπλων «ομάδων κρούσης» («ακροαριστερών» και «ακροδεξιών» μεταμφιέσεων και «σφραγίδων, αλλά και στρατολόγησης των αντίστοιχων «αναλώσιμων υλικών»), ΚΑΙ επεκτείνεται και στο κομματικό φάσμα: Στους δίδυμους αδελφούς της δεξιάς-ακροδεξιάς και νεοταξικής «αριστερά»…

Δεξιά – ακροδεξιά και νεοταξική «αριστερά» είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: του πλανητικού, ιμπεριαλιστικού ολοκληρωτισμού.

Όλο το δόλιο παιχνίδι του νεοταξικού φασισμού στηρίζεται και παίζεται πάνω στα σκέλη: Δεξιά-ακροδεξιά και νεοταξική «αριστερά», καθώς και πάνω στα ακραία, τρομοκρατικά παρακλάδια τους.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί το πλέον ακραίο και πολυδιάστατο μοχθηρό κατασκεύασμα της καθεστωτικής κοπριάς: κοπριά αίματος και τυφλού μίσους, ακριβώς η ίδια με αυτή των κουκουλοφόρων προβοκατόρων…

Είναι πολυδιάστατο παρακρατικό παρακλάδι, διότι ΣΗΜΕΡΑ λειτουργεί και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, έχει διπλό δηλαδή ρόλο: Της τρομοκρατικής συμμορίας και της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.

Γράφαμε, το Μάιο του 2011, στο άρθρο: «Χρυσή Αυγή: Κοπριά αίματος και τυφλού μίσους»:

«Η Χρυσή Αυγή είναι το διαλεκτικό συμπλήρωμα των «αντιρατσιστών» τρομοκρατών: Οι δύο όψεις του ίδιο νομίσματος, όψεις αλληλοτροφοδοτούμενες και αλληλοσυμπληρούμενες, ένα δόλιο πιγκ-μπογκ βίαιης σύγκρουσης και τυφλού μίσους…»

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5652

Σήμερα λειτουργεί και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, δηλαδή σαν το διαλεκτικό συμπλήρωμα (δίδυμος αδελφός) και της νεοταξικής κοινοβουλευτικής «αριστεράς»: Γεννήθηκε από αυτήν (προδοσία της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ) και αποτελεί την άλλη όψη του ίδιου αυτού νομίσματος, αυτού των «μπράβων» του νεοαταξικού φασισμού…

Διαβάστε και το εύστοχο κείμενο του «Κλασσικοπερίπτωση»:
«ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι εντεταλμένοι "μαγαριστές" των αγώνων…».
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7268.html

Η «Χρυσή Αυγή» έχει γίνει σήμερα, λόγω της νεοταξικής αυθάδειας και δουλικότητας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ένας προνομιούχος, παρακρατικός βραχίονας του πλανητικού φασισμού. Λειτουργεί σε δύο επίπεδα της νεοταξικής, φασιστικής ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ:

α). Χρησιμοποιείται σαν το «σκιάχτρο» της ναζιστικής φρενοβλάβειας, έτσι ώστε να χειραγωγούνται οι λαϊκές μάζες από τους καθεστωτικούς και κομματικούς διαύλους και τα κανάλια του πλανητικού, νεοταξικού φασισμού…

β). Χρησιμοποιείται σαν ένοπλο απόσπασμα του παρακράτους για αιματηρές προβοκάτσιες: Σαν άλλοθι για το νέο κύκλο του αίματος που σχεδιάζει το καταρρέον καθεστώς.

Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και ενδυνάμωση της «Χρυσής Αυγής» συμβάλει τα μέγιστα στην παραπέρα οργάνωση και δικτύωση τρομοκρατικών ομάδων κρούσης: Στη σπορά νεοταξικών «αποσπασμάτων», τα οποία θα λειτουργούν συμπληρωματικά του κράτους ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, υποκαθιστώντας και αυτό το ίδιο το κράτος.

Ο πλανητικός φασισμός και η εγχώριοι «νταβάδες» του, διακρίνουν καθαρά ότι σε λίγο χρόνο το επίσημο κράτος δεν θα είναι ικανό να αναχαιτίσει την εξεγερμένη λαϊκή ΟΡΓΗ, ότι η ίδια αυτή κοχλάζουσα λαϊκή ΟΡΓΗ θα επιφέρει διαταραχές και σπασμούς παραλυσίας στο επίσημο κράτος.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, λοιπόν, από τώρα, οι μυστικές υπηρεσίες του πλανητικού φασισμού, τις παρακρατικές, φασιστικές συμμορίες τους, με προνομιακό πολιτικό συντελεστή τη «Χρυσή Αυγή».

Ενδεικτικό και άκρως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ είναι τα «Τάγματα ασφαλείας» που συγκροτεί η Χρυσή Αυγή, στη Μεσσηνία.

Διαβάστε πιο αναλυτικά, για αυτά τα νέα, παρακρατικά «τάγματα ασφαλείας», ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1873.html

Εδώ, πλέον, έχουμε ατόφια τη φασιστική φιλοσοφία και λογική των κατασκευασμένων τρομοκρατικών συμμοριών, κάθε χρώματος και κάθε κοπής: Την υποκατάσταση των λαϊκών μαζών, στο όνομα του σάπιου και διεφθαρμένου κράτους, από τους «προστάτες» του λαού και «εκδικητές» της αδικίας.

Αυτοί, βεβαίως, οι «προστάτες» και «εκδικητές», δεν είναι τίποτα άλλο παρά η πιο μακάβρια φασιστική γκριμάτσα του καθεστώτος: Είναι η υποκατάσταση και αυτών των ελλειμματικών και συρρικνωμένων εθνικών θεσμών, από τη βία και τη «δικαιοσύνη» του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ…

Τέτοιοι «τιμωροί» είναι οι μεγαλύτεροι ΕΧΘΡΟΙ και υστερικοί διώκτες των λαϊκών κινημάτων, οι ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ των λαών, διότι ενσταλάζουν το θανατηφόρο δηλητήριο της ΑΠΑΘΕΙΑΣ και της ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ του «ήρωα τιμωρού» που θα υποκαταστήσει την αυτενέργεια του λαού και θα υποσχεθεί εκδίκηση για τα δεινά του, χωρίς αυτόν…

Γι αυτό το ρόλο προετοιμάζουν, επιδοτούν και προωθούν τη Χρυσή Αυγή: Να αναχαιτίσει τις επαναστατικές διαδικασίες ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του λαού, να τον υποκαταστήσει και να ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ αυτή, έξω και ερήμην του, για το λαό χωρίς αυτόν…

Το νέο πρόσωπο του φασισμού (νεοταξικός φασισμός) είναι ακόμα πιο μακάβριο και ύπουλο από το παλιό. Έχει ταυτόχρονα στην υπηρεσία του και τα πολύχρωμα κόμματα-προτεκτοράτα του, και τα πολύχρωμα παρακρατικά «τάγματά» του.

Ο Στόχος κοινός: Η μετατροπή και των εθνικών κρατών σε ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ των διεθνών μαφιών του χρήματος…

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί μία από τις πιο αιμοχαρείς και ψυχωτικές συμμορίες του νέου αυτού φασισμού της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης…

Συγκεντρωμένα κείμενα για τη Χρυσή Αυγή θα βρείτε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6503

15 σχόλια:

  1. Το μόνο παρακράτος μέσα σε αυτό το "κράτος" είναι το "άγιο" όρος όπου εντελώς αντισυνταγματικά απαγορεύει την είσοδο στις γυναίκες για να μην λειτουργήσουν ως φωνή συνείδησης σε εκείνους που ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Αν θέλετε να ξεσκεπάσετε πρόσωπα και καταστάσεις που μας έφτασαν ως εδώ, κάντε και μια βόλτα προς τα εκει. Τα νέα μαθαίνονται. Μπαινοβγαίνουν και εκεί άτομα με μεγάλο στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ φίλε Θαλαμοφύλακα για την πρόσκληση φιλίας στο facebook.

    Την αποδέχτηκα, παρόλο που... με βάζει σε δύσκολη θέση λόγω της έντασης που διαπίστωσα μεταξύ εσού και... άλλων φίλων. ΟΛΑ στη ζωή αποτελούν ρίσκο, και δεν υπάρχει τίποτα χωρίς κόστος. ΙΔΙΩΣ η ειλικρίνεια.

    Σε όλα τα κείμενα ρίχνω μια πρώτη, επιφανειακή ανάγνωση και στη συνέχεια μια λεπτομερή, προσεκτική, λέξη-προς-λέξη. Αν και δεν πέρασα ακόμη στη δεύτερη φάση ανάγνωσης, νοιώθω πως πρέπει να κάνω δύο τινα.

    1) Να σε ΣΥΓΧΑΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ που... σπας την αφανή "συνωμοσία πατριωτικής σιωπής" γύρω από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Αποστασιοποιείσαι έμπρακτα από όλους εκείνους που... (όπως το καυτηρίαζε κι ο Ελύτης) "βλέπουν στη συμφορά συμφέρον". Το άλλο σου άρθρο με στοιχεία για το φασισμό με βρίσκει στα περισσότερα απόλυτα σύμφωνο. Με γύρω τα 10% θα είχα διαφωνίες, αλλά όχι τόσο μεγάλης προτεραιότητας διότι προέχει ένα ευρύμ αντι-φασιστικό ΚΑΙ αντι-μνημονιακό μέτωπο. Αλλά... αυτό με φέρνει να σου εξηγήσω κι ένα σημείο διαφωνίας:

    2) Κατ΄ εμέ είναι λάθος να ΜΗ βλέπουμε τις τεράστιες διαφορές ανάμεσα "στα δύο άκρα" που εντοπίζεις. Είναι βολική νοητική κατασκευή αλλά οδηγεί σε λάθη και μπορεί να καταδειχθεί ανυπόστατη στις περισσότερες ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ περιπτώσεις. Το ένα άκρο άλλωστε, σήμερα, σχεδόν ολοσχερώς και μυστηριωδώς... λείπει από την βολική αυτή εξίσωση. ΠΟΙΑ είναι η "άκρα αριστερά"? Αν εξαιρέσουμε κάτι αλήτες χουλιγκάνους (ή και προβοκάτορες) δυστυχώς (μάλλον) δεν υπάρχει καμμία εξίσου... μαχητική δύναμη σήμερα στην Ελλάδα, στο άλλο άκρο από εκείνο της ακροδεξιάς. ΠΟΛΥ θα ήθελα να υπήρχε ώστε να προστατεύονται και ορισμένοι αθώοι, αλλά δεν υπάρχει.

    Υπάρχει κι ένας άλλος μύθος, εκείνος της "νεοταξίτικης αριστεράς". Αυτή πέθανε (ή προσχώρησε στον... Κουβέλη). Οι πολιτικοί συσχετισμοί έχουν αλλάξει κι αλλάζουν ραγδαία όλο και περισσότερο.

    Μοναδική λύση είναι η προσωπική ακεραιότητα του καθενός μας, η σωστή χρήση της λογικής (που σε οδήγησε και σε σωστά συμπεράσματα στο άλλο ποστ) και η ενότητα απέναντι σε βαρβαρότητες κάθε είδους, από όπου κι αν προέρχονται.

    Αυτά προς το παρόν. ΣΥΝΕΧΙΣΕ την αντιφασιστική σου μελέτη. ΜΗ βασίζεσαι στο "εμείς δεν έχουμε καμμία σχέση, φαγωθείτε εσείς οι ναζί και αντι-ναζί μεταξύ σας". Αλλωστε... εεε... δεν είμαστε ίσα κι όμοια. Αντιφασίστας είσαι ΚΑΙ εσύ! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι αντί-τίποτα.

      Είμαι Ελληνας πολίτης που ονειρεύεται μια Ελλάδα πολιτισμού παιδείας και δικαιοσύνης.

      Αυτής που πολεμάνε και οι μαύροι και οι κόκκινοι φασίστες. Τους οποίους βάζω στο ίδιο τσουβάλι. Και η ηγεσία της Χρυσής Αυγής και αυτοί που καστευθύνουν τους αντιφασίστες "ανθρωπιστές" είναι όργανα του συστήματος. Οι δυο αντίθετοι πόλοι που διχαζουν την Ελληνική κοινωνία. Ο ένας χωρίς τον άλλον δεν μπορεί να υπάρξει.

      Η "νεοταξίτικη" αριστερά δεν έχει πεθάνει καθόλου. Και όχι μόνο δεν έχει πεθάνει, αλλά είχε και μεγάλη επιτυχία στις τελευταίες εκλογές.

      Διαγραφή
  3. Πες τα ρε Θαλαμοφύλακα με τους ΝΕΟΝΑΖΙ που καπηλεύονται την πατρίδα μας και την ιστορία μας! Εξω από την Ελλάδα οι Χρυσαυγίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις συγχρονες πόλεις που είναι από κάτω τους οχετοί, μέσα τους τίποτα, κι από πάνω καπνός, όπως είπε ο Μπρέχτ, δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη με τίποτε...τζάμπα φαιά ουσία ξοδεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω παλι δεν εχω πεισθει απο τα λεγομενα σας για την χρυση αυγη οτι ειναι ολα αυτα που την καταλογιζετε. μια αποδειξη μονο οτι ειναι φασιστες και ναζιστες, οχι μονο λογια. πετανε ολοι μια κουβεντα χωρις τεκμηριωση, νισαφι πια. Αν θελετε παραδειγματα φασισμου απο Αριστερους εχω να σας αναφερω χιλιαδες, καθε μερα στην δουλεια, στα πανεπιστημια κλπ παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ θα δείτε και το συμβολάκι με τον κύκλο και τον σταυρό τι ακριβώς συμβολίζει, γιατί πολλοί το μπερδεύουν με χριστιανικά σύμβολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. περα απο τις αμπελοφιλοσοφικες φαντασιωσεις ατομων με κριση ιδεολογικης ταυτοτητας εχεις καμια σοβαρη αποδειξη για τον παρακρατικο ρολο της ΧΑ?αποδειξεις δηλαδη οτι στελεχη της συνεργαζοντε με κρατικες μυστικες υπηρεσιες οτι χρηματοδοτειτε απο παρομοια κεντρα.αντε γιατι δεν ζουμε στο 60 κυριοι αριστεροτροτσκιστοπατριωτες ή οπως αλλιως θελετε να αυτοπροσδιοριζεστε.οσο για το αν ειναι φασιστες ή ναζιστες αρνητες του ολοκαυτοματος αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια και δεν νομιζω να ενδιαφερει τον πολυ κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (πρώτη, περιληπτική απάντηση γιατί φεύγω εκτός διαδικτύου σε λίγα λεπτά).

      Φυσικά ο θαλαμοφύλακας μπορεί να απαντήσει καλύτερα από μένα, αλλά 2 λόγια παραπάνω δεν βλάπτουν.

      Αρχίζω από το τελευταίο που είπες. ΠΩΣ "δεν ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο" το ότι είναι ναζί και αρνητές ολοκαυτώματος (κλπ.) η Χ.Α.? Τότε ΠΩΣ τους αφήνουν να ψεύδονται ασύστολα δημοσίως ΚΑΙ τους ψηφίζουν κιόλας? Επομένως, είτε έχουμε 12% του λαού συνειδητούς φιλο-ναζί, είτε έχουμε αρκετούς παραπλανημένους που πρέπει να ενημερωθούν.

      Νομίζω ότι ειναι ντροπή για την Ελλάδα να είμαστε στην κορυφή του κόσμου για... λάθος λόγους, ποδοπατώντας και τη Δημοκρατία, που είναι εφεύρεση δικών μας προγόνων.

      Δυστυχώς η σύγκρουση των ναζί με τους αναρχικούς είναι ντεμοντέ. Τώρα αναδύεται ευρύτερη σύγκρουση των ναζί με το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών (και τη μνημονιακή χούντα να ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ πως δεν θέλει τους ναζί αλλά να μουρμουράνε κρυφίως μεταξύ τους για τη Χ.Α. "δεν μπυράζει, δικά μας παιδιά είναι, λίγο άτακτα βέβαια...")

      Τέλος, δεν είναι ευγενικό να κάνεις και ψυχολογικές διαγνώσεις σε βάρος του θαλαμοφύλακα. Αυτό το άρθρο δείχνει πολύ κόσμο και έντιμη αναζήτηση στοιχείων. Σε μια άλλη συζήτηση θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τα υπέρ και τα κατά του Περικλή Γιαννόπουλου, και γιατί εγώ δεν "τον πάω" αλλά πάω τον Ελύτη (μη συμφωνώντας σε ΟΛΕΣ τις ιδέες του, αλλά στις περισσότερες) κλπ.

      Αυτό το άρθρο ΔΕΝ μου δίνει την εντύπωση αμπελοφιλοσοφίας αλλά έντιμης και σοβαρής έρευνας. Με τις ιδεολογικές του απόψεις διαφωνώ σε αρκετά σημεία, αλλά σχετικά με το κύριο θέμα είναι ΑΚΡΩΣ δευτερεύουσες οι διαφωνίες μου.

      Ας επικεντρωθούμε στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.

      Διαγραφή
  8. Είχα πάει ένα ταξίδι και είδα ένα παρά πολύ μεγάλο φοινηκόδασος.
    Μετά απο πληροφορίες ντόπιων μου εξήγησαν οτι το συγκεκριμένο ήταν φυτεία, μετά απο καταστροφή τροπικού δάσους.
    Οπότε η "αλυσίδα" της φύσης δεν λειτουργούσε εκεί σωστά.
    Λόγο των καρπών του υπήρχε πρόβλημα, οτι υπήρχαν πολλά ποντίκια και επιπλέον πολλά φίδια.
    Η λύση δεν ήταν να εξαφανίσεις τα φίδια, αλλά να απαλλαγείς πρώτα απο τα ποντίκια.
    Γιατί αν έδιωχνες τα φίδια, θα σου κατέστρεφαν την φυτεία τα ποντίκια.

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα καλά, αλλά στη φυτεία που περιγράφεις, τα φίδια και τα ποντίκια δεν τα ψήφιζες.

      Ηταν εκεί.

      Ενώ εδώ έχουμε τους οπαδούς των φιδιών και τους οπαδούς των ποντικιών, που σε λίγο θα βάλουν φωτιά και θα κάψουν τη φυτεία (ή ότι απέμεινε από αυτήν).

      Διαγραφή
  9. Δεν ήταν εκεί.
    Αναπτύχθηκαν μετά την καταστροφή του δάσους.

    Στο δεύτερο συμφωνώ απολύτως.
    Ίσως μας την παρουσιάσουν σαν την μόνη λύση.

    Παναγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4720:2012-09-12-18-26-49&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    πιστεύω ότι σε ενδιαφέρει όπως και εμένα, γιατί και εγώ εθνικιστής είμαι.

    Το blog σου είναι φοβερό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί δεν έχω ασχοληθεί με τα 'κοινά' ενώ θα έπρεπε.

    Όσο υπεύθυνος είναι κάποιος για το κομα που ψήφισε, τόσο υπεύθυνος ειναι και αυτός που δεν πήγε να ψηφίσει.

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανέβασα εδώ
      http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8871.html

      Ιδού μια ευκαιρία να λήξουν οι συζητήσεις και να μας κλείσει η χρυσή αυγή τα στόματα (και να πάρει την ψήφο μας).

      Διαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου