Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

Ο Ελληνικός λαός, μοναδικός κληρονόμος της Ελλάδας, της χώρας που συνδυάζει την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τον απίστευτο ορυκτό πλούτο, της χώρας με τα μοναδικά στον κόσμο νησιά, τα απάτητα βουνά, δάση και καταρράκτες, το πλούσιο υπέδαφος, με πετρέλαιο, με χρυσό, με πολύτιμα μέταλλα, τον μοναδικό πολιτισμό που έδωσε τα φώτα στην ανθρωπότητα,  ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ:

ΗΓΕΤΗ

ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ:
Η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και η επαναδιαπραγμάτευση του προς το συμφέρον του λαού, η έξοδος της χώρας από την κρίση, η τιμωρία όλων των κλεφτών, η απομάκρυνση όλων των ανθελληνικών στοιχείων από δημόσια αξιώματα, η απόδοση της εξουσίας στα χέρια του Ελληνικού λαού και η επαναφορά της δημοκρατίας στη χώρα που τη γέννησε.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
- Οργανωτικές ικανότητες.
- Πατριωτισμός.
- Εντιμότητα.
- Ήθος.
- Ειλικρίνεια.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ:
- Μη προηγούμενη συμμετοχή στο υφιστάμενο πολιτικό κατεστημένο.
- Μη συμμετοχή σε μασονικές ομάδες, κλειστές λέσχες και μυστικά κλαμπ.
- Μη εβραϊκή καταγωγή ή θρήσκευμα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:
Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, θωρακισμένο αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο, μετακινήσεις με αεροπλάνο, διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια όλου του κόσμου. Κατασκευή μαρμάρινου αγάλματος σε κεντρική πλατεία της Αθήνας και ένδοξες αναφορές στην Ελληνική και παγκόσμια ιστορία στην περίπτωση επίτευξης όλων των στόχων.

Αποστολή βιογραφικού στο thalamofilakas @ hotmail . gr , υπ' όψη κ. ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ.

14 σχόλια:

  1. Δέν ξέρω εάν σου κάνει
    αλλα αυτόν βρήκα διαθέσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μου κάνει.

    Δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις ανάληψης της θέσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι μόλις βρεθεί ο κατάλληλος ηγέτης , παρακαλώ να συνεχισθεί η διαδικασία από τον εισαγγελέα περί της παραπομπής αυτών που υπέγραψαν το μνημόνιο.
    Δίχως όμως εναλλακτική πρόταση ηγέτη, να τους πάμε στο αυτόφωρο ... μάλλον δεν θα ικανοποίηση οποιοδήποτε εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε ρε παιδιά;
    Σας πούλησε το σούπερ νόβα ο Θεοδωράκης και ψάχνετε άλλον;
    Κρίμα, και δείχνατε διαβασμένοι !

    Υπογραφή.
    Υποατομικό σωματίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σούπερ νόβα, ούτε προσφέρθηκε, ούτε του ζητήθηκε να αναλάβει την εν λόγω θέση.

    Αν έμαθες κάτι άλλο, ξαναψάξε τις πηγές σου.

    Η θέση είναι ελεύθερη. Αν θες, στείλε βιογραφικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεταξυ αστειου και σοβαρου,ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βιογραφικα δεν υπαρχουν, οποτε κανε εναν "ΑΣΕΠ" να βρεις την υγεια σου :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε νομίζω ότι με τα κρίτήρια επιλογής οι υποψήφιοι θα είναι και τόσοι πολλοί...

    Δείτε πιο προσεκτικά:

    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
    - Οργανωτικές ικανότητες.
    - Πατριωτισμός.
    - Εντιμότητα.
    - Ήθος.
    - Ειλικρίνεια.

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1 Στρατιωτικό χρειάζεται να οργανώσει το πλήθος που κατεβαίνει στο δρόμο,να τους εκπαιδεύσει πως να αντιμετωπίζουν τα Μ.Α.Τ μέχρι να μπει στη βουλή.Η συνέχεια θα ήταν ακατάλληλη όχι μόνο για ανηλίκους αλλά και για τον ίδιο το στρατιωτικό.
    Στη συνέχεια ο ίδιος ως αδιάφθορος θα έπρεπε να καλέσει σε συνέντευξη όλους τους επιστήμονες,δικηγόρους και απλούς ανθρώπους αλλά.."Έλληνες" γηγενείς και να προκρίνει καμιά 500αριά από αυτούς να αναλάβουν την διάσωση της Ελλάδας με μισθό όχι πάνω από 2000 ευρώ χωρίς άλλα προνόμια και με ημερομηνία λήξης που θα αποφασίζεται με δημοψήφισμα.Αν κάποιος κάνει..μαλακία να πηγαίνει άμμεσα σπίτι του.Η θητεία τους να αποφασίζεται άμεσα από τους Έλληνες κρινόμενη μήνα προς μήνα μόνο από τις πράξεις τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηγέτες έχουμε αλλά μας αξίζουν σίγουρα;
    Μιλτιάδης...............ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΕ
    θεμιστοκλής.............ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΕ
    Ιωάννης Καποδίστριας....ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ
    Ίων Δραγούμης...........ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ
    Ελευθέριος Βενιζέλος....ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ

    και τόσοι ακόμα... και μιλάμε για εποχές που τουλάχιστον οι πιο πολλοί ήταν πατριώτες και σέβονταν και τιμούσαν τη πατρίδα και τους προγόνους.... σήμερα που αν δηλώνεις Έλληνας στη χώρα αυτή κινδυνεύεις μηπως τον Ηγέτη τον φάνε πριν προλάβει να πει "καλημέρα" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωστός ηγέτης είναι ο ηγέτης του εαυτού του. Αυτός που μπορεί να ελέγξει τα πάθη του, αυτός που έχει αυτογνωσία, αυτός που σέβεται τα θεία αλλά και τους άλλους.

    Αυτός που αντέχει σε μια φιλοσοφική συζήτηση και δεν φοβάται εμπρός στην διαλεκτική ανάλυση. Αυτός που έχει θάρρος να παραδεχτεί τα όσα αγνοεί και γνωρίζει ότι αγνοεί και αναζητά με φλόγα.

    Αυτός που αγαπά τον Άνθρωπο και την Φύση και τον Πολιτισμό και κατανοεί ότι πρέπει να υπάρχει μια Συμπαντική Αρμονία και τάξη, που όλες οι πίστεις χωρούν αλλά όχι ο φανατισμός και ο φονταμενταλισμός.

    Αυτός που εργάζεται για να ανυψωθεί ηθικά και θέλει πάνω απ' όλα την μόρφωση για τους πολίτες του άνευ διακρίσεων και πολεμάει τον παραλογισμό της νέας τάξης.

    Κάποιος που πιστεύει στην αναγκαιότητα της μη-βίας αλλά και που προφυλάσσει το Έθνος του από τους εχθρούς του αναγνωρίζοντας ποιοι είναι αυτοί και με σεβασμό απέναντί τους τους πολεμάει με κάθε μέσο και αυταπάρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επίσης κάποιος που να μη φοβάται, ή σνομπάρει, να κάνει ότι οι περισσότεροι, μέχρι πρότινος;;, συμπολίτες του...έστω και ως χόμπυ!
    Θα το πω "ποιητική αδεία"..να μπορεί να πιάσει και εάν χρειασθή να "διαμορφώσει", με τα χέρια του, το χωμα της Ελλάδας και ό,τι άλλο ευρίσκεται πάνω σε αυτό.
    Στον σχιζοφρενικό κόσμο που ζούμε έχω το διαισθητικό κριτήριο ότι αυτή η "οπτική" έχει πλέον πολύ μεγάλη σημασία..είναι η μεταφυσική σγάπη στο χώμα που "ανέθρεψε" και αισθητικά διεμόρφωσε τους ανιόντες και πρέπει να στηρίξει, ως "σκυτάλη", στο μέλλον τους κατιόντες..ένας αφαιρετικός ορισμός της πατρίδας εάν προσθέσουμε και την ευγνωμοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηγέτες υπάρχουν, αλλά αυτοί που υποστηρίζουν τα σωστα δεν προκειται ποτέ να αναδειχθούν με δημοκρατικά μέσα. Εκτός και αν υπάρχουν πολλά λεφτά.Και όταν υπάρχουν πολλά λεφτά υπάρχουν και σπόνσορες. Και οι σπόνσορες θέτουν τους όρους τους.
    Οι ηγέτες μας πρέπει να αναδειχθούν μόνο μέσω απρόβλεπτων καταστάσεων, απο γεγονότα που τα ΜΜΕ δεν μπορούν ΝΑ ΜΗΝ καλύψουν.Μόνο έτσι θα φανούν προσωπικότητες αλλά και επιτελεία που μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να καθαρίσουν τη σαπίλα. Και πάλι αμέσως μετά τα ΜΜΕ θα τους κατασπαράξουν κάτω απο τις οδηγίες των αφεντικών τους. Ολος ο πόλεμος ειναι σε επικοινωνιακό επιπεδο και γίνεται για μια ΄κόρη', αυτήν που λέμε κοινή γνώμη. Πέρα απο αυτό υπάρχουν μόνο τα όπλα αλλά και πάλι η προπαγάνδα παίζει μεγάλο ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου