Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΥΦΑΛΕΣ


Αν και το έλαβα πρό του ΠΑΣΧΑ έκρινα σωστό λόγω το έντονου ύφους του να το αναρτήσω τώρα..... θα καταλάβετε το γιατί και σίγουρα οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε με τον κειμενογράφο....

* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω να γευτώ τη φέτα και το κασέρι που έτρωγα μικρός και μου τα στέρησαν τα μεταλλαγμένα σας.


* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω να επιστρέψουν οι ποδιές για τα κορίτσια και οι στολές για τα αγόρια στο σχολείο και όχι να βλέπω κοριτσάκια βαμμένα σαν πόρνες, ή αγοράκια έτοιμα για το επόμενο Gay Parade.

* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω να κόβω μια τομάτα και να "πλημμυρίζει" η κουζίνα από την μυρωδιά της κι όχι να ανοίγω μια κονσέρβα.

* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω πίσω τις γειτονιές μας, όπου τα παιδιά έπαιζαν χωρίς το φόβο του παιδεραστή και οι μαμάδες φώναζαν τα ονόματά τους δυνατά όταν περνούσε η ώρα και έπρεπε να επιστρέψουν στο σπίτι κι όχι να βλέπω σεκιουριτάδες να πηγαινοφέρνουν τα παιδιά από το σχολείο ή το φροντιστήριο στο σπίτι.

* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω μια Ελλάδα χωρίς Κάφρους.

* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω η μάνα και ο πατέρας να ασχολούνται με τα παιδιά τους κι όχι να κάνουν ζάπινγκ.

* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω μια Ελλάδα χωρίς Πάνσκατους, Γιωργοτζέφριδες και άλλους σωτήρες, αφού αποδεικνύονται σωτήρες για όλους τους άλλους εκτός από μας!

* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω έναν κόσμο χωρίς. φιλάνθρωπες ΜΚΟ, αλλά με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που δίνουν τον οβολό τους, όχι στον Σόρος, αλλά στον πλησίον τους.

* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω μια Ελλάδα που μπορεί να πει στους Τούρκους, «Μολών λαβέ!», στους Αλβανούς «σας κόβω τα εμβάσματα από τους δικούς σας προς τη χώρα σας, αν δεν γίνετε συνεργάσιμοι», στους Αμερικανούς «αν δεν πέσει υποστήριξη στα εθνικά μας θέματα και χοντρό χρήμα, Σούδα γιοκ», στους Ρώσους «ελάτε να φτιάξετε μια δεύτερη Σούδα», στους Βούλγαρους «κλείστε το πυρηνικό σας εργοστάσιο που απειλεί όλη την Βόρεια Ελλάδα ΜΑΣ» και στα μούτρα των αρχαιόπληκτων Σκοπιανών, αποχωρώντας από οποιαδήποτε «διαπραγμάτευση», να πει ο ΥΠΕΞ μας το εξής: «Μάγκες, το κρασί που θα πιούμε εμείς οι Έλληνες το Πάσχα είναι παλιότερο από την ιστορία σας»!

Καλή Ανάσταση σε όλους (και - πάνω απ' όλα στην Ελλάδα μας).

ΛΟΞΙΑΣ
olympia

Το είδα στο koykfamily 

2 σχόλια:

  1. ‘Eλληνίδα γυναίκα, πάει να ΄πεί

    - Να λέει με χαμόγελο κάθε ημέρα, στον Ήλιο Καλημέρα, και στους γειτόνους!!!.
    - Να ιδροκοπά στο λιοπύρι το θέρος, στ’ αλώνι, στο λίχνισμα… κι όχι να λειώνει τα ξύγκια της στα ινστιτούτα και στα σολάριουμ, χάριν του μπότοξ, της σιλουέτας και του καλπάζοντα καρκίνου της μήτρας.
    - Να κοσκινίζει τ’ αλεύρι, να πιάνει μαγιά, να ζυμώνει ψωμί στη σκάφη.. ν’ ανάβει τον φούρνο με προσανάμματα, χόϊνες και πουρνάρια για να το ψήσει…στον κτιστό φούρνο, την πείνα να χορτάσει καί μόνο…κι όχι να ψωνίζει χωριάτικο, κατ’ επίφαση, τυποποιημένο ψωμί, χωρίς κόρα, μέσα σε ζελατίνες ..
    - Να πίνει για να ξεδιψά, απ’ το νερό του πηγαδιού καί της πετροκάμαρης νερομάνας βρύσης, κι όχι για να χωνεύει και να ρεύεται τη λαιμαργία της, τη βαρυστομαχιά, την ανία, την πλήξη, και τα τριγλυκερίδιά της.. με σόδες και νάτσιουραλς γουώτερς, σε ωραιοφανείς πλαστικές φιάλες πολυτελείας.
    - Να χαίρεται τις γιορτές, τις χαρές, τα πανηγύρια, τους κυκλικούς χορούς, στους αρραβώνες και στους γάμους …κι όταν πίνει κρασί του ληνού για να στυλώνεται, να δοξάζει τον Διόνυσο, τον Βάκχο, με τους συντρόφους, κι όχι να μεθοκοπά, …ξεδιάντροπα..
    - Να γνωρίζει κλώσιμο μ’ αδράχτι, υφαντό η αξιοχέρα, να ρίχνει τα στημόνια και τα υφάδια στον αργαλειό, και να τραβά το χτένι της, να πατά τις πατήτρες, ρίχνοντας τις σαΐτες, τραγουδώντας τα πάθη και τους καημούς της ζωής.. ως άλλη Πηνελόπη.. κι όχι να γδύνεται ξετσίπωτα με κλωνοποιημένα ράκη πολυτελείας, χάριν τη μόδας για να είναι ιν.!
    - Να μοσχοβολά το σπίτι της δυόσμο, βασιλικό κι ασβέστη κι αυτή μαγνάδια, ρόδα, τριαντάφυλλα, πάστρα και νοικοκυροσύνη.!!!.
    - Να γεμίζει την ποδιά της λογίς – λογίς καλούδια, φρούτα και λαχανικά απ’ τον μπαχτσέ της αυλής της, του μποστανιού και τ’ αμπελιού της, κι όχι όταν κουρεύει το γκαζόν της αυθαίρετης βίλας της, να το πετά στον φράχτη του άγνωστου και απουσιάζοντα γείτονά της.
    - Να σέβεται και να λατρεύει τα Μήτρια και τα Πάτρια, ιδίως την ημέρα των εκλογών, να προσφέρει χορηγίες και σπονδές με λάδι, κρασί, μέλι και γάλα και όχι να τάζει τάματα και παραφηνοκέρια σε μαύρους ψυχοσώστες και φωτοσβέστες και κρυφά να φοροδιαφεύγει περήφανα.. εν τώ άμα.!!!.
    - Να αγαπά όλα τα ζώα της αυλής, των κάμπων τα πετούμενα, τον κούκο και τα χελιδόνια της άνοιξης, τ’ αηδόνια του Μαγιού, τους λύκους κι όλα τ’ αγρίμια του Χειμώνα, κι όχι να παριστάνει την φιλόζωο οικολόγα, μισανθρωπιά γιομάτη…
    - Να ξέρει όταν θα την ξαπλώνει ο άντρας της, στην κλίνη του ερωτά τους, για να της γεννήσει παιδί πως, χιλιάδες μυριάδες νοερά μάτια, της ορμής, της ομορφιάς και της ευθύνης, είναι καρφωμένα πάνω τους, μιά για πάντα!, για το παραμυθένιο ταξίδι της ζωής, πού πάνε να ξεκινήσουν!.
    - Αυτά τα λίγα πάει να πεί Ελληνίδα…!!!
    Είναι πολλά;;!..
    - Όλα τα άλλα μαγικά, είναι για άλλους καιρούς, για άλλους κολπαδόρους!.-
    Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλες τις κουφάλες επίσημες, ανεπίσημες,έγκριτες,κρυφές φανερές, πρέσβυρες καλής θελήσεως, ανέραστες μοναχές και μουναχές και όπου γης κουφάλες. Ο ΓΕΡΟΠΛΆΤΑΝΟΣ ..και με κουφάλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι life style’s

    -‘Ιδού ο μεσήλιξ, κύριος ’Ακης
    έμπροσθεν του πηδαλίου,
    άλάεται εξαργυρώνων τετρακινητικώς
    παραχωρήσεις, εκχωρήσεις, υποκρισίαν,
    ανά τα οδούς καί τάς ρίμας
    της ενδόξου πόλεως,
    Θεραπαινίς Τεχνών τε καί Μουσών
    το πάλαι.

    ‘Ιδού η μεσόκοπος, κυρία Φούλη
    με εμφανή σημεία κλιμακτηρίου,
    κομμωτηρίου, γυμναστηρίου,
    περιφέρουσα την θλίψιν της…
    βρίθουσα ψιμυθίων επωνύμων
    οίκων καλλυντικών,
    έμπροσθεν του πηδαλίου,
    της τετρακινήσεως.

    ‘Ιδού ο νεανίας, κύριος Ντέμης
    κατασπαράσσων τάς οικονομίας
    του «δανειοσυντηρήτου» πατρός του,
    ιππεύων τε το πηδάλιον της απαστράπτουσας
    μέλανος τετρακινήσεως,
    καί γέμων σφρίγος ασθενούς καί νοσούσης
    ραστώνης.

    ‘Ιδού η ημίγυμνος νεανίσκη, δεσποινίς Μαντλίν
    κατάξανθος, καλλίγραμμος, καλλίκνημος,
    μινοφορούσσα, εγγύς του πηδαλιούχου
    -ήγουν προστάτου τούτης-
    της τετρακινήσεως, ως απλούν εξάρτημα καί μόνον,
    προσφέρουσα νύκτας αμαρτωλάς,
    έμπλεας αλκοόλ γιαλαντζί καί μπουζουκοτράγουδα.

    ‘Ιδού άπαντες, οι με GPS τετρακινούμενοι
    μεθ’ οχήματος χλίδας, καί σελέμπριτις
    πρώην όχημα ολέθρων καί συμφορών,
    ήγουν τζίπ,
    περιφέροντες το ρυπαρόν των ampzoloyt life style’s
    καταπίνοντες fast food καί coca cola..!!!
    καί η Αρχαία φωνή κραυγάζουσα νηφαλίως:
    «’Ω κάκιστα ζώα,
    των οικιών υμών εμπιπραμένων
    υμείς άδετε;».- ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου