Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Προς τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Αξιότιμοι κύριοι,

Ισως δεν το αντιληφθήκατε, αλλά ένας ιδιώτης, ιατρός στο επάγγελμα, με νομικές σπουδές ως δεύτερο πτυχίο, κατάφερε να συντάξει μια μήνυση για εσχάτη προδοσία κατα των 172 Ελλήνων Βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, την οποία (προς τιμήν του) ο Εισαγγελέας (δε θα γνωστοποιήσουμε το όνομα του σε αυτή τη φάση) ο οποίος την εξέτασε την έκρινε βάσιμη και αποφάσισε να προχωρήσει σε προκαταρτική εξέταση στέλνοντας προσκλήσεις για κατάθεση τόσο στους μηνυτές (Δ. Αντωνίου - ΙΔ 10/19473 - 21/12/2010) και προφανώς και στους υποψήφιους κατηγορούμενους.



Τη σπίθα που οραματίστηκε ο Θεοδωράκης, την άναψε τελικά με άλλο τρόπο ο Αντωνίου. Από αλλού την περιμένανε και από αλλού θα τους έρθει. Και όσοι υποτίμησαν τον Ελληνικό λαό θα το μετανοιώσουν.  Ηρθε λοιπόν η ώρα να αποφασίσουμε όλοι με ποιανού το μέρος είμαστε. Αν είμαστε με το μέρος του Ελληνικού λαού, (και των λαών γενικότερα) ή με το τραπεζικό καρτέλ και τους εβραιοσιωνιστές.

Την μήνυση του κ. Αντωνίου την έχουν εξετάσει νομικοί, δικηγόροι, δικαστές και όλοι συμφώνησαν ότι η μήνυση ευσταθεί νομικά και ότι πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη. Υπενθυμίζω ότι προς τιμήν του ο Εισαγγελέας που εξέτασε τη μήνυση έκρινε ότι πρέπει να διενεργηθεί προκαταρτική εξέταση.

Το κείμενο της μήνυσης εδώ.
http://zoidosia.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html


Εκ μέρους του Ελληνικού λαού, σας παρακαλώ να πάρετε θέση και εαν κρίνετε ότι η μήνυση είναι νομικά ορθή, να βοηθήσετε στην προώθηση της.

Ευχαριστώ.

Ενας Ελληνας πολίτης.

3 σχόλια:

  1. Δεν το αντιληφθηκαν γιατι ασχοληθηκαν απο καιρο με το θεμα του κλειστου επαγγελματος τους.
    Και οσο αυτος ο κλαδος, φθανοντας ψηλα, μεχρι τους δικαστικους, γιατι παντου υπαρχουν αδιαφοροι, παντα θα γινοντε προδοτικες κινησεις και συμφωνιες απο τις κυβερνησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ευχηθούμε να προχωρήσει και σε συλλήψεις ο καλός εισαγγελέας και γρήγορα,πριν συσταθεί κάποια ''εξεταστική επιτροπή'' και του αφαιρέσουν την υπόθεση ως αναρμόδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου