Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !

"Διαφορετική" πρόταση ΑΓΑΠΗΣ του ypotheto για τον διπλανό μας. Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

Αγαπητοί φίλοι - φίλες του ypotheto
Στα πλαίσια της "Επιχείρησης Ανύψωσης Ηθικού" των Ελλήνων, που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό από αυτήν εδώ τη γωνιά του διαδικτύου, θα θέλαμε να καταθέσουμε κάτι στην Αγάπη σας.


Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά οι διπλανοί μας, χρειάζονται την αρωγή μας. Τις Άγιες Μέρες που έρχονται, όσοι έχουμε τη δυνατότητα και την καλή διάθεση, με διάφορους τρόπους, βοηθούμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η εύκολη λύση είναι, να αναθέτοντας σε άλλους αυτήν την ωραία πρωτοβουλία.


Εμείς ως ypotheto, θα θέλαμε να σας προτείνουμε κάτι διαφορετικό.

Προτείνουμε λοιπόν, σε όποιον έχει καλή διάθεση, να βρει και να βοηθήσει ο ΙΔΙΟΣ-ΙΔΙΑ, κάποια οικογένεια από τη γειτονιά του, στο χωριό ή στην πόλη του. Αντί να δώσουμε χρήματα σε οργανώσεις, να γίνουμε βοηθοί απόρων οικογενειών ή ανθρώπων, που έχουν πραγματικά ανάγκη. Αν δεν γνωρίζετε κάποιον που έχει πραγματική ανάγκη για βοήθεια, μπορείτε να απευθυνθείτε διακριτικά στο οικείο περιβάλλον σας και όλο και κάποιος θα γνωρίζει...

Την κίνηση αυτή καλό θα ήταν και επίσης προτείνουμε, να την κάνουμε ανώνυμα με έναν φάκελλο.

Φανταστείτε πόση χαρά θα δώσετε στον διπλανό - συνάνθρωπό σας! Θα τους χαρίσετε ένα χαμόγελο που τόσο λείπει σήμερα... Και φυσικά, θα έχετε την ικανοποίηση και θα γνωρίζετε ότι απαλύνατε όσο μπορούσατε το πρόβλημά του...


Σημασία δεν έχει το ποσό, αλλά η χειρονομία.

Στόχος είναι, να νοιαστούμε έμπρακτα ο καθένας από εμάς για τον διπλανό του, και όχι να αναθέσουμε σε άλλους, αυτήν την ωραία πρωτοβουλία.

Σε όποιον αρέσει αυτή η ιδέα, μπορεί να την κοινοποιήσει μέσα από το blog του, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το facebook, το twitter κλπ, πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά στο τέλος του κειμένου.


Εξαιρετική πρωτοβουλία που αξίζει να διαδώσουμε από το: ypotheto.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟΥΡΓΩΝ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου