Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ-ΦΑ: ΠΩΣ "ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ"

Η χρυσή αυγή ανεβαίνει μέρα με τη μέρα στην Ελλάδα και ο μοναδικός λόγος είναι η παντελής έλλειψη κράτους. Η έλλειψη της αστυνομίας από το δρόμο, αφήνει το περιθώριο στη χρυσή αυγή να συνοδεύει τις γιαγιάδες στα ATM να πάρουν την σύνταξη τους. Η έλλειψη αγορανομίας, αφήνει το περιθώριο στη χρυσή αυγή να αναποδογυρίζει πάγκους στις λαϊκές υπό το χειροκρότημα των νόμιμων παραγωγών.
Η έλλειψη εφαρμογής της νομιμότητας στο μεταναστευτικό, τρέφει το φυλετικό μίσος.

Αυτήν την κατάσταση δεν την πολεμάς “τσακίζοντας το φασισμό” όπως πολλές φορές λέγεται και γράφεται από άτομα του αριστερού και αναρχικού χώρου.

Τον φασισμό τον πολεμάς φτιάχνοντας μια υγιή ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία.

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, δεν υπάρχει χώρος για το φασισμό.

Αν θέλετε να “τσακίσετε τον φασισμό”, αφήστε τις πορείες υπέρ των λαθρομεταναστών, αφήστε τις συναυλίες “αντί-φα” και ελάτε να φτιάξουμε μια ευνομούμενη, δίκαιη, δημοκρατική χώρα. Ετσι, όχι μόνο θα “τσακίσετε το φασισμό”, αλλά θα τον εξαφανίσετε. Ο φασισμός δεν “τσακίζεται” υποστηρίζοντας τους λαθρομετανάστες και τραγουδώντας τραγουδάκια. Ο φασισμός εξαφανίζεται όταν φτιάξεις μια υγιή κοινωνία.

Αλλά κανείς δεν θέλει πια αυτό.

Ολοι θέλετε πόλεμο.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

3 σχόλια:

  1. Αναδιάρθρωση της κοινωνίας και του κράτους, δημιουργία ευνομούμενης και δημοκρατικής κοινωνίας αλλά και αναβάθμιση της παιδείας. Η αγραμματοσύνη και η έλλειψη παιδείας των λαών γεννά όλο τα "φα": Φανατισμό , Φασισμό, Φαυλότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.triklopodia.com/2012/05/oi-theseis-tou-patriotikou-syriza-gia.html?m=0

    Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα η Χρυσή Αυγή, θα της στέλνει ψήφους ο Σύριζα.
    Διαβάζουν τις θέσεις κόμματος του Σύριζα και μετά τρέχουν και ψηφίζουν στα τυφλά Χρυσή Αυγή.
    Ακραίες θέσεις ο ένας, ακραίες θέσεις ο άλλος, να δούμε ποίος θα φαγωθεί.

    Παναγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ. Η κοινωνική δικαιοσύνη και η παιδεία, όπως τονίζει και η Ζωή, είναι οι δύο ασπίδες ενάντια στην απολυταρχία και το φασισμό. Μόνο με την δόμηση μιας οργανωμένης και υγιούς δημοκρατικής κοινωνίας μπορεί να αναπτυχθεί ένα πλαίσιο στήριξης του αδύναμου (ψυχικά διαταραγμένου, Α.Μ.Ε.Α., μετανάστη, πρόσφυγα, άπορου κλπ.). Για να φτάσουμε όμως εκεί πρέπει πρώτα να εξαλειφθεί κάθε είδους μίσος και αυτό επιτυγχάνετε μόνο μέσω της ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Μία πολύ ωραία ταινία έκλεινε με την ατάκα "Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περνάς μισώντας..."

    ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου