Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ; ΣΥΝΕΣΗ Ή ΑΠΟΚΟΤΙΑ;

Όθων Ιακωβίδης

  • Οι πολίτες σηκώνουν τις μπάρες των διοδίων και περνούν χωρίς να πληρώνουν διόδια.
  • Οι πολίτες δεν κόβουν εισιτήρια στα λεωφορεία.
  • Ο Δήμαρχος Στυλίδας (Απόστολος Γκλέτσος) κόβει τα κιγκλιδώματα και ανοίγει διόδους, εκεί που απαγορεύεται, για να περνούν οι δημότες του.
  • Το ΚΚΕ, εδώ και πολύ καιρό, φωνάζει προτρέποντας το λαό σε ανυπακοή...


Ένα κύμα άρνησης της νομιμότητας αρχίζει να δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε τσουνάμι, ικανό να καταστρέψει τα πάντα, στο διάβα του.

Μέσα σε αυτή την (καινούργια) πραγματικότητα, ο «πανταχόθεν βαλλόμενος» πολίτης, βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα : Σύνεση (με υπακοή στους νόμους)  ή αποκοτιά (με ανυπακοή στους νόμους);

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, πριν λίγο καιρό (με αφορμή τους αποκλεισμούς λιμένων και κρουαζιερόπλοιων από το ΠΑΜΕ) απηύθηνε έκκληση υπακοής στη νομιμότητα, «διότι οδηγούμεθα στον γκρεμό», όπως είπε.
Τις παραινέσεις του τις ακολουθούν όσοι (καΙ πολύ σωστά) σκέφτονται ότι χωρίς την τήρηση των νόμων δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαλά η οποιαδήποτε κοινωνία.
Καμία λογική δεν υποστηρίζει την καταπάτηση των νόμων, πλην μίας εξαίρεσης: Οι νόμοι καταπατώνται (μέχρι της τελικής απόσυρσής τους) όταν είναι άδικοι, αφύσικοι, αντικοινωνικοί. 
Και επειδή το καθεστώς πολιτικό σύστημα, (μετά την διολίσθησή του σε πολιτική και οικονομική Ολιγαρχία που δρά υπό τον μανδύα της Προεδρευόμενης Δημοκρατίας μας), λειτουργεί άδικα, αφύσικα και αντικοινωνικά, επόμενο είναι να παράγει νόμους κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή του.
Έτσι, οι νόμοι αυτοί, που παράγονται από ένα νομοθετικό σύστημα που μόνο κατ’ επίφαση είναι νόμιμο, είναι και αυτοί μόνο κατ’ επίφαση νόμιμοι.
Το ότι οι νόμοι που παράγει το «κατ’επίφαση νόμιμο» πολιτικό κατεστημένο, είναι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή του,  αποδεικνύεται και από την  αμφισβήτηση (που εγείρεται από επιφανείς νομικούς και τον Δικηγορικό Σύλλογο των Αθηνών) της νομιμότητας τού υπερ-νόμου (δηλαδή του «Μνημονίου»), που αυτή την ώρα κυριαρχεί και εξουσιάζει τη ζωή ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας.
Το ότι  το ίδιο το πολιτικό κατεστημένο, αυτή τη στιγμή, είναι «κατ’επίφαση νόμιμο», αποδεικνύεται από το γεγονός ότι  η Δικαιοσύνη έχει αποδεχθεί (έστω και κατ’ αρχή, με την έναρξη της διαδικασίας εξέτασης μαρτύρων), την κατηγορία ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ εναντίον της Κυβέρνησης και της πλειοψηφίας των Ελλήνων βουλευτών, που ψήφισαν και νομιμοποίησαν το «Μνημόνιο».

Αυτή η πραγματικότητα, οδηγεί στην σκέψη ότι, υπό τις σημερινές συνθήκες, η ζητούμενη νομιμοφροσύνη, είναι η άρνηση συμμόρφωσης προς νόμους «κατ’ επίφαση νόμιμους» που παράγονται από ένα «κατ’ επίφαση νόμιμο» πολιτικό σύστημα που κυβερνά τη χώρα. Έτσι, η αποκοτιά, γίνεται σύνεση. 
Οπότε το αμέσως φυσικό επόμενο, είναι οι πολίτες να εναντιώνονται στους νόμους αυτούς, προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματική και ουσιαστική νομιμότητα του πολιτικού συστήματος, που θα αποκαταστήσει, αυτομάτως,  και την ζητούμενη νομιμότητα των νόμων.

Εδώ, βρίσκεται ένα πολύ κρίσιμο σημείο : «Ποιος» και «πώς» θα ξεριζώσει την «κατ’ επίφαση νομιμότητα» , για να επαναφέρει την πραγματική δημοκρατική νομιμότητα στη θέση της.
  • Στο «ποιος», η απάντηση είναι μία : ο Λαός.
  • Στο «πώς», η απάντηση μέχρι πρό τινος δεν υπήρχε, και αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο, καθώς μία κοινωνία χωρίς νόμους, δηλαδή χωρίς κοινωνικό συμβόλαιο διοίκησής της, είναι χειρότερη ακόμη και από την κοινωνία με κακούς νόμους.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ανεβαίνοντας στην πολιτική σκηνή με τη Διακήρυξη της 1ης Δεκέμβρη και τη  συγκρότηση ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, κάλυψε αυτό το επικίνδυνο κενό, στήνοντας απέναντι στο ένοχο πολιτικό κατεστημένο το «αντίπαλο δέος»:  Τον Ελληνικό λαό που, μετά την αποκάλυψη των μεγάλων ψεμμάτων και της μεγάλης απάτης εις βάρος του, όλα αυτά τα χρόνια της «μεταπολίτευσης», είναι αποφασισμένος να το στείλει στον καιάδα της ιστορίας και να χτίσει από την αρχή την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ. Μία Ελλάδα που δεν θα είναι «κατ’ επίφαση δημοκρατία», που δεν θα έχει παιδιά και αποπαίδια, που δεν θα είναι η ξεφτίλα των δανειστών της, που θα δείξει το ανάστημα που έχει κληρονομήσει και άλλα πολλά που δεν είναι του παρόντος.

Αυτά όλα πρέπει να γίνουν εγκαίρως, ώστε κατά την κατάρρευση του κατεστημένου πολιτικού σκηνικού (που ήδη έχει αρχίσει), να μην υπάρξει «κενό εξουσίας» που οδηγεί, είτε στο χάος μίας κοινωνικής ζούγκλας, είτε στην ανακύκλωση των ίδιων προσώπων και μηχανισμών, αυτών που οδήγησαν στην τρέχουσα καταστροφή.

Όσοι ανεξάρτητοι πολίτες αντιλαμβανόμαστε την «κατ’ επίφαση» νομιμότητα μη νόμιμων νόμων, συσπειρωνόμαστε και ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ΟΧΙ. Αυτό που ζήτησε ο μεγάλος Μίκης,  προτείνοντας «ανυπακοή» για το γκρέμισμα και Αλήθεια για το ξαναχτίσιμο..

24 σχόλια:

  1. H ανυπακοη ειναι μια λυση. Ομως για ποια ανυπακοη μιλαμε οταν κανανε κακουργημα την μη καταβολη του ΦΠΑ, οταν δεν θα μπορεις να κανεις τη δουλεια σου οταν σε συλλαμβανουν και καλα ο Γκλετσος ειναι ενας Γκλετσος οι αλλοι που δεν ειναι Γκλετσοι δηλαδη δεν ειναι ουτε τιβιπερσονες ουτε κι εχουν εξουσια τι θα κανουν;
    Οταν θα παιρνουν τα σπιτια του κοσμου με κατασχεσεις γιατι δεν πληρωσαμε τα τελη κυκλοφοριας κι εχω υποψη μου κατασχεση σε ακινητο επειδη εγινε λαθος κατα την παραδοση πινακιδων από το 1980 για ενα οχημα του 1967. Γ αυτα ο πολιτης δεν εχει αντοχες και την ειδικη παιδεια να τα σηκωσει, κυριως οταν εχει παιδια και τρεχει πισω από το μεροκαματο. Ξερετε οτι ειναι ενα ειδος οικονομικου Ζαλογγου αυτο που ζηταμε από τον κοσμο. Εκτος από τα διοδια ειναι κι αλλα όπως η παιδεια που εχουν κατασκευασει και απαιτει ανυπακοη από τους δασκαλους για να σωθουν τα παιδια μας Η υγεια που ειναι ανυπαρκτη και απαιτει σπασιμο κεφαλιων μερικων πανεπιστημιακων που τ αρπαζουν κι οταν τους καταγγελεις τους καλυπτει η δικαιοσυνη. Αυτα σκεφτηκα εδω και τρια χρονια και καταληξα οτι οσο τα υπερασπιζομαι τοσο κι αλλο τοσο επιβεβαιωνω την Δον Κιχωτικη ταυτοτητα μου, τρεις και ο κουκος ειμαστε και ναι στα διοδια που ειναι μικρα τα ποσα δεν ξερουν τι να μας κανουν κανει και το παιχνιδι του ΠΑΜΕ και μαζευει ψηφους.
    Ομως στο ΦΠΑ η στο φορο εισοδηματος η στα προστιμα της τροχαιας εκει θα μας δω ποσο λεοντοκαρδοι και αντιστασιακοι ειμαστε, μας βλεπω να υπογραφουμε δηλωση μετανοιας στο πι και φι οι περισσοτεροι κι οσοι φυλαττουν θερμοπυλες να χαρακτηριστουμε γραφικοι από τη μαζα των συμβιβασμενων προβατων.
    Δεν ειμαι καλα ανησυχώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανησυχεις γιατί αισθάνεσαι μόνος και φοβάσαι την¨κατάσχεση¨ αλλά ΔΕΝ είσαι ..! Αυτοί είναι πολύ λιγότεροι και με πολύ περισσότερο ανησυχία
    γι ΄αυτό και ετόιμάζουν ( το ξέρεις καλά άλλωστε ) τις βαλίτσες τους για το Αμέρικα...
    Μόνο με την προπαγάνδα & την ¨παραμύθα¨ των ΜΜΕ κρατιώνται με νύχια & δόντια μέχρι να τελειώσουν την δουλειά για την οποία έχουν πληρωθεί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ .ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ......ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ Η ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ?????????ΑΝΗΠΑΚΟΗ------ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η .ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ? ΒLACK-AOYT.E! KAI ΛOIΠON ΘA EIMAΣTE KAI ΠΙΟ ............. Ρ Ο Μ Α Ν Τ Ι Κ Α............... ..........ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να θυμισω στη μανουλα οτι θα πρεπει να αναψει καζανι στην ταρατσα της οικοδομης της για να πλυνει και να βαλει και καρβουνα στο σιδερο από την ξυλοσομπα θα ανοιξει και τρυπα στον τοιχο για το μπυρι και θα γινει στην οικοδομη τις το ελα να δεις Η γιγια στον εβδομο δεν θα μπορει να ανεβει καιοι κατοικοι του πρωτου θα τη φιλοξενουν
    Να λογαριαζουμε πριν μιλησουμε αν ειμαστε ικανοι να ζησουμε οπως εγω ξερω Με θερμοσιφωνα με ξυλα καζανι σκαφη και παγονιερα φυσικα γκαζολαμπα το βραδι και να ξεχασετε τα μπλογκς και τα μηνυματα το Γιουτιουμπι και αλλα τετοια παρδαλα
    Εχω κρατησει το γραμμοφωνο του παπου μου με το χωνι και τον Βαπτιστικο καθως και αριες από οπερες μαζι με ρωσικα τραγουδια της εποχης του 1920.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΔΕΛΦΕ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ ΕΙΝΑΙ : Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ? ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καταλαβαινετε οτι πρεπει να ξηλωσετε το πουλοβερ και να μεινετε γυμνοι για να το ξαναφτιαξετε με αλλο τροπο; ποιος θα αντεξει εκεινο το χρονικο διαστημα Ποιος θα δειξει στην παγκοσμια κυβερνηση οτι μπορει να επιβιωσει χωρις αυτα που θεωρουνται βασικα για την επιβιωση του συγχρονου ανθρωπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιο ονειροπολος από μενα δεν υπάρχει
    πρωτος εγω τα ειπα αυτα
    μετα καθησα και μιλησα με τους γυρω μου και εκει αποκαρδιωθηκα
    εγω ξερω να ζω οπως σας περιεγραψα Το ρευμα δεν με κανει καλυτερο και μπορω να ζησω πρωτογονα Οι αλλοι ομως που εμαθαν αλλιως πως θα πεισθουνε να μας ακολουθησουν Αυτο με προβληματιζει πολυ γιατι μιλαω παντου με τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκεφτειτε οτι τους καλουμε πανω από ολα να επιστρεψουν σε μια πιο πνευματικη ζωη με λιγοτερο καταναλωτισμο με περισσοτερη παραταηρηση και γνωση των ο¨σων σερβιρονται από τα κεντρα εξουσιας οποια κι αν ειναι αυτα. Τους καλουμε να αποταξουνε τους διαφορους 'ισμους ενω ετοιμαζονται οπως ειδα νεοι που θα τους αντικαταστησουν και που διεδκικουν να συσκοτισουν το μυαλο των απελπισμενων
    Ναι εν τη ενωσει η ισχυς αλλα τι εννωνεται και με ποιο στοχο.
    Ο στοχος πρεπει να ειναι ο ιδιος και οι δρασεις καλα αποφασισμενες, το τελικο ζητουμενο επισης προκαθορισμενο ετσι ωστε αυτοι που θα ενωθουν να μοιαζουν οντως με τους 300 του Λεωνιδα που ειχαν ενα σκοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 40% ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ (ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ).ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ 5-6 ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΝΑ 40% ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ?ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΣΕ ΕΝΑ BLOG ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ 15 ΒΙΝΤΕΟ (ΑΡΚΟΥΝ ΤΟΣΑ) ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ.ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΣΕ 10 ΑΥΤΟΙ ΟΙ 10 ΣΕ 10 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Κ.Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ φίλε καχύποπτε ...

    Κόμματα υπάρχουν πολλά, υγιή κόμματα δε βλέπω. Το να αλλάξουμε το δικομματισμό με ένα νέο δικομματισμό ίδιας ρότας δεν έχει νόημα.

    Πρώτα λοιπόν πρέπει να βρούμε αληθινούς Έλληνες πατριώτες που να αγαπούν την Ελλάδα και να ενεργούν προς όφελός της.

    Συμφωνώ με την αφύπνιση ... αλλά ακόμα κι αυτή δεν είναι εύκολο να γίνει. Για να μπει κανείς από την αδράνεια στη δράση, θέλει πολλή δουλειά, πολύ διάβασμα και πολύ ελεύθερο χρόνο.

    Ποιος τη σημερινή εποχή έχει χρόνο και όρεξη ? Όλοι αρέσκονται στη βολή τους. Είναι σα να αποδέχτηκαν τη μοίρα τους, και αυτό είναι το πιο αποκαρδιωτικό απ'όλα.

    Και το χειρότερο ..... υπάρχουν νέοι άνθρωποι ακόμα (20-30 χρονών) "ΤΑΓΜΕΝΟΙ" στο δικομματισμό, είτε λόγω βολέματος είτε λόγω βλακείας. Άρα θα χρειαστούμε και άλλη γεννιά για να αλλάξουμε κάτι? Και ακόμα και αν στα 10χρονα παιδιά πέσει ο κλήρος της αλλαγής, θα μπορέσουν να ξυπνήσουν από το λήθαργο των ηλεκτρονικών? Και το κυριότερο ..... ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ???

    (Σκέψεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 16 Ιανουαρίου 8:42 μμ,
    --
    Και οι 2 δρόμοι στην εξαθλίωση οδηγούν. Μόνο που στη μία πλευρά (αυτή της ανεξαρτητοποίησης) υπάρχει δυνατότητα σταδιακής ανάκαμψης, έστω και με ρυθμούς χελώνας.

    Στην άλλη δεν υπάρχει γυρισμός.

    Δείτε την ταινία "The Book of Eli" με τον Denzel Washington. Τίποτα το ιδιαίτερο σαν έργο, όμως το μύνημα είναι καθαρό. "Το νερό είναι δυσεύρετο, το έχουν οι πλούσιοι και το πουλούν έναντι αδρής αμοιβής και όχι σε όποιον κι όποιον".
    Αν φτάσουμε εκεί, δεν υπάρχει γυρισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eτσι όπως διάβαζα τα κείμενα και του καχύποπτου και την απάντηση του ανώνυμου μου ήρθαν στο μυαλό τα εξής:
    Ποιο καχύποπτο άτομο από μένα δεν υπάρχει παρά ταύτα όμως διολισθαίνω προς τις υπεραισιόδοξες σκέψεις που τις βαφτίζω ελπίδα.
    Αν αφήσω να με κυβερνούν οι τελευταίες όμως θα γίνω πραγματικά σαν τον ευφάνταστο Ιδάλγο.
    Η φράση κλειδί στα λόγια του καχύποπτου ήταν "10 να ξυπνήσουν θα το μεταδώσουν σε άλλους δέκα"
    Φίλτατε εσείς νομίζετε ότι οι κυβερνήτες σας δεν το προέβλεψαν αυτό;
    Δεν διδαχτήκαν από την ιστορία από τη γνώση της οποίας θέλουν να στερήσουν τις επόμενες γενιές;
    δεν δημιούργησαν επιστήμες σύγχρονες που προβλέπουν τις σκέψεις και τις δράσεις των πολιτών στις οργανωμένες κοινωνίες με το περίφημο κράτος πρόνοια;
    Έτσι λοιπόν κάθισα και έψαξα όλα όσα εσείς προτείνετε με όσο το δυνατό πιο μεθοδικό τρόπο προσπαθώντας να μην αφήσω έξω καμία παράμετρο κανένα δεδομένο Έτσι ξεκίνησα με την ερευνά του διαδικτύου που θεώρησα ως το ποιο εύχρηστο και αγνό χώρο για να διαδοθούν γρήγορα γνώσεις ιδέες και να γίνει αυτό που ο Νικόλας Χρηστακης( βοήθησε τον Όμπυα να εκλέγει σημειώστε το) εκθειάζει στο βιβλίο του για το οποίο πληρώθηκε χρυσαφι.
    Προτείνει στην ουσία έμμεσα μέσω της λέξης «αγάπη» να γίνουμε όλοι μυρμήγκια μας μυρμηγκοφωλιά σ ένα τεράστιο εργαστήριο. Έτσι μέσω των ιστολογιών κοινωνικής δικτύωσης οι κυβερνώντες παρατηρούν και προλαμβάνουν. Έτσι κι αλλιώς λέει ο Χρηστακης δεν μπορείς να συνδεθείς με περισσότερους από 120 ανθρώπους. Μετά πήγα και στα βιβλία του δικού μας διαπρεπούς καθηγητού φιλοσοφίας Πωλ Ματιας που έχει και σαιτ "diktyologie" και έγραψε και βιβλία σχετικά με το διαδίκτυο τα οποία μελέτησα Μετά υπέβαλα τον εαυτό μου σε πειράματα με επαφή με ανώνυμους διαδικτυακούς συνομιλητές και διάφορα μπλοκ πληρωμένων επαγγελματιών του συστήματος καθως και χαφιεδων(αυτοι είναι φανεροι πια σε μενα με την πρώτη) . Τέλος αναγκάστηκα να μελετήσω και τις νέες θρησκείες που έριξαν στο διαδίκτυο οι παγκοσμοιητες και διαδίδουν δήθεν την αποτοξίνωση μας από τους διάφορες ιδεολογίες πους κατά το έγκυρο περιοδικό Sciences Humaines και την ερευνά του, έχουν πεθάνει ήδη από τη δεκαετία του 1970. Έτσι βρέθηκα μπροστά σε καινούργιους σκοταδιστές αντί για ξυπνητήρια, που με το πρόσχημα της αφύπνισης μας ωθούν στο σκοτάδι με βασιλιά άλλοτε τον Ωρο τον Μίθρα τον Λουσιφερ κι εκεί που λέμε ότι ο άνθρωπος εξελίχθητε και αποσύνδεσε τον κεραυνό από το Θεό Δια και την πανούκλα που μετέδιδαν στην Αίγυπτο οι αρουραίοι από την τιμωρία της Μπαστετ να’σου οι υπανάπτυκτοι με το εκρηκτικο κοκτειλ τους που ονόμασαν Επιστήμη και θεοσοφία, προσπαθουν να με παγιδέψουν Όχι φίλε μου δεν γίνεται να ξυπνήσει κάνεις γιατί δεν μπορεί να έχει τον κριτικό νου που χρειάζεται για να πράξει Γι αυτό θα συμφωνήσω με την απάντηση του ανώνυμου που ακουμπά ακριβώς πάνω στα πορίσματα της Ρένας που έκανα για 7 χρόνια στην ελληνική Κοινωνία Έμπαινα σε ταξί τρεις φόρες την ημέρα επίτηδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και άνοιγα κουβέντα με τους συνεπιβάτες και τον οδηγό Στα μαγαζιά στα σχολεία στην λαϊκή παντού έπιανα κουβέντα για τα ίδια και τα ίδια, που φυσικά μας απασχολούν όλους τους γράφοντες σε αυτό το μπλογκ και όχι μονό. Έδωσα λεφτά σε μπλογκερς συνειδητά για τους στηρίξω με τη λογική ότι η φωνή του λαού δηλαδή η δική μου θα πρέπει να μείνει ακομμάτιστη για να θέσουν αυτοί σε κυκλοφορία ένα προϊόν δελεαστικό στην αγορά των μπλογκς Έτσι όπως πουλιέται ο αέρας μια επιχείρησης πουλιούνται και τα μπλογκς πια Μερικά έφτασαν το αστρονομικό ποσό κατά τους ιδιοκτήτες τους των 2000.000 Ευρώ Έτσι σε τέτοια τρωκτικά κλώνους τρομακτικά, ρολόγια κούκους και αλλά γράφουν εκτός από τους μπάγκες που οι άνθρωποι μπορεί όντως αρκετοί εξ αυτών να είναι αγνοί κι αυτό είναι το βασικό στοιχειό, αλλά και βουλευτές και υπουργοί και κόμματα ολόκληρα και μη κοινοβουλευτικά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πολίτης όμως τι έχει να αποκομίσει από τέτοια δράση στο διαδίκτυο κανένας δεν λέγει. Μέσα σε αυτά τα μπλοκ σαν μια ρωσική σαλάτα ανεβαίνουν θέματα από το ZEITGEIST μέχρι τα λόγια του μητροπολίτη Πειραιώς και αρχίζει ο κόσμος να βρίζει και να βρίζεται να διαμορφώνονται γνώμες να σημειώνονται αντιδράσεις να κατευθύνονται και οι δράσεις
    Γι αυτό με βλέπετε σε αυτό το μπλοκ που τουλάχιστον διακρίνεται για τις αγνές προθέσεις του κι αυτό με βεβαιότητα. Όμως ένας κούκος δεν έφερε ποτέ την άνοιξη.
    Λέτε λοιπόν να ξυπνήσουμε τους κοιμώμενους. Η όλη διαδικασία μοιάζει με την προσπάθεια όντος γιατρού να πείσει ένα διαβητικό να τρέφεται σωστά και να αποφεύγει τη ζάχαρη, ενώ αυτός γύρω του έχει μονό απαγορευμένες τροφές για να τραφεί Η ένας καρδιοπαθής που πρέπει να τρώει ψάρι που πρέπει όμως να το ψαρέψει ο ίδιος. Ένας παχύσαρκος που πρέπει να επιβληθεί στον εαυτό του και να κάνει δίαιτα σε συνδυασμό με καθημερινή άθληση γιατί μονό έτσι θα ζησει . Πόσοι εκ των ανωτέρω τα καταφέρνουν και ξεφεύγουν από το μοιραίο έτσι κι εσείς θέλετε να πείσουμε τους τηλερορασοπληκτους να την πετάξουν Σήμερα το έκανα το πείραμα με νεαρή δικηγόρο φίλη μου και μου είπε ότι η τηλεόραση τη χαλαρώνει γούρλωσε δε κάτι μάτια όταν της είπα ότι εγώ την πέταξα. Άντε τώρα να της εξηγήσω ότι με τη Μουσική του Μότσαρτ μπορεί να χαλαρώσει καλυτέρα γιατί είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο . Γνωστός μου της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ενώ γνωρίζει τα παιχνίδια που παίζονται με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες όταν παίζει η ομάδα του γίνεται άλλος άνθρωπος και τα παραταθεί όλα για να δει τον αγώνα με μπύρες σουβλάκια κι αλλά τέτοια ενώ πάσχει από έλκος Ενώ ο Κόκκαλης ήταν Άγιος όσο η ομάδα του πήγαινε καλά.
    Τα της αφύπνισης του πολίτη θα μπορούσαν να γίνουν σύγγραμμα όπως διαπιστώνω ήδη αλλά μ έχουν προλάβει άλλοι.
    Γι αυτό έγραψα ότι δεν έχει σωσμό μας καταπίνει η Κόλαση Μονό όταν καταργήσω και το διαδίκτυο και αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλο σαν αληθινοί άνθρωποι και αναπτύξουμε δεσμούς αλληλεγγύης μεταξύ μας Όπως ήταν παλιά πιστεύω ότι μπορούμε να εξουδετερώσουμε τη δράση του συστήματος που φυσικά πάντα θα προσπαθεί να μας διαιρέσει για να βασιλέψει. Ένα σύστημα όπως ο ανώνυμος αλκοολικός για τους εξαρτημένους από τις παραισθησιογονες ουσίες του συστήματος και πιστέψτε με είναι πολλές από τις καλλίγραμμες τζουλιες μέχρι τα αρβυλακια της τηλεόρασης και τους γκουρού της πληροφόρησης με τους παχυλούς μισθούς Ποτέ δεν σκεφτήκαν οι αποβλακωμένοι γιατί ο μισθός τους είναι τόσο μεγάλος ενώ κάθονται και μέλανε μπροστά σε μια μηχανή και δεν διακινδυνεύουν τη ζωή τους στα βάθη ενός ορυχείου
    Από μονοί τους οι ναρκωμένοι δεν βοήθιουνται θέλει δουλεία από εμάς αλλά το 50% της αφύπνισης είναι δική τους απόφαση και εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τη βία κανένας δεν σώζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στο σχολιο 5.38
    ηθελα να γραψω "ερευνας" αντι Ρενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε οσους ειπα αυτα για το νερο και τη διαχειριση των πορων για να ελεγξεις εναν λαο με αποκαλεσαν σκοταδιστη και υπερβολικο και φυσικα μεχρι και πριν τρεις ωρες, γνωστη μου με παρακαλουσε να παμε ταξιδι στην Γερμανια με την παρεα γιατι το εισιτηριο κανει μονο 120 ευρω και φυσικα θα πληρωσουμε και ξενοδοχειο φθηνο και διαφορα αλλα τετοια ενω εγω της εξηγουσα οτι συμφωνα με το βιβλιο "Ο Χαρτης της Κρισης το τελος της αυταπατης" εκδοσεις Τοπος η κριση θα κρατησει από 50 εως 10 ετη, αυτη μιλουσε για τα ωραια ψωνια που κανει στα ταξιδια της Ειναι ιδωτικη υπαλληλος σε μια εταιρια που δεχεται κτυπηματα σοβαρα από την κριση και λιγο πριν τη συνταξη με παιδια επισης υπαλληλους των 700 Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aλλη εμπειρια σημερα που με απογοητευσε
    Μετα από συζητηση πολυωρη με γνωστους μου καταλαβα οτι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας καθοσον.
    Ανθρωποι που γνωριζω καλα χωμενοι χρονια από τη μασωνια μεχρι ΜΚΟ, σωματεια μεχρι ΟΤΑ με πληροφορησαν οτι ετοιμαζεται ηδη να μας "φορεθει" μια κυβερνηση συναπισμου με προσωπικοτητες κι αλλα τετοια παραπλανητικα, στην οποία θα μετεχουν από Ντορα μελη του Λαος Σαμαρας παιδια του ΓΑΠ και οτι αλλο παλαιοκομαμτικοβαζει ο νους που αυτοχρησθηκε αγωνιστης οψιμα.
    Φυσικα το παιχνιδι των εδρων θα παιχθει στις λιστες και εκει θα γινει το ελα να δεις
    Τα σαλιο θα παει συννεφο Οταν ρωτησα στο ατομο που εκτιμω περισσοτερο γιατι θελει να μετεχει σ ενα τετοιο εγχειρημα μου ειπε απλα για να βολευτω και γαιτι δεν εχω τι αλλο να κανω αφου ολα τα εχω κανει μεχρι σημερα.
    Εαν εσεις φιλοι μου νομιζετε οτι θα μας αφησουν ετσι ευκολα να κυβερνηθουμε ειστε γελασμενοι.
    Το πρωι ακουσα με προσοχη τα βιντεο με το λογο του Μικη θεοδωρακη
    Την προταση του να μην αγορασουμε οπλα από τους γαλλους και Γερμανους να μειωσουμε τους εξοπλισμους
    Ολα καλα ολα ωραια σαν το κηρυγμα τηςν εκκλησια ενα πραγμα καθε Κυριακη
    Μετα ομως προτεινε να δουμε και τις προτασεις των Κινεζων και των Ρωσων που οι αμερικανοφιλοι κυβερνητες μας απεκλεισαν Μεχρι εδω δεν εχω κανενα προβλημα
    Εγω δεχομαι να μην εχω στρατο αρκει σε μια ακτινα από την Αγκυρα μεχρι του Βουκουρεστι την Αυστρια το Παρισι κλπ να μην εχει καμια χωρα οπλα Ετσι κι εγω τα παραδιδω Θα μου πειτε εχει πυραυλους τωρα που κανουνε δυο φορες τον κυκλο του Πλανητη ναι αλλα αυτους τους εχουν οι λιγοι που κυβερνουν. Ωραια τα ειπε ο Μικης και ο Κασσιματης μου αρεσαν ολα αυτα. Ομως ποσο δυνατα στην πραξη ειναι χωρις να βαλουν το μελλον μας σε περιπετειες; Οργη εχω κι εγω οπως ο γιατρος Αντωνιου. Τους θεωρω κι εγω προδοτες του κυβερνωντες Ομως για ποιους, πεστε μου για ποιυς να αγωνιστουμε οταν γυρω μας ετοιμαζονται οι καιροσκοποι να κανουν παλι πανηγυρι και αυτοι ειναι συμπολιτες μας αμετανοητοι; Ποιος θα ενημερωσει τους πολιτες για ολα αυτα;
    Ποιος θα τους υπερασπισει τους αγνους και ποιος θα εμποδισει τους πονηρους; Σημερα απεργων δικηγορος της πολης μου οταν του ειπα για ανυπακοη μου ειπε οτι δεν ειναι δυνατο γιατι θα μας εξαφανισουν και αρα οι νομικοι φοβουνται !!!!Μετα αρχισε να λεει κατι ανοησιες για δευτοροβαθμια οργανα σο συλλογο τους κι αλλα τετοια χαζα Ενω παραδεχοταν οτι χρονια οι συλλογοι της χωρα ηταν ξεφραγο αμπελι και εφαλτηριο για τα καλοπαιδια της κομματοκρατιας που εκαναν το συνδικαλισμο και την κομματοκρατια συγκινονουντα δοχεια
    Η κωρονιδα ολων αυτων ηταν η παρατηρηση βολεμενου επαγγελματικα δικηγορου της παρεας οτι ολα αυτα ειναι ψευδη, κανενας δεν θα κινδυνευσει δεν ανοιγει κανενα επαγγελμα και αυτα ειναι για εσωτερικη καταναλωση!! Οι αλλοι ασχετοι που ακουγανε δεν πιστευαν στα αυτια τους τελικα τι ιχυει οτι λεει η Τροικα η οτι λενε οι λιγοι και βολεμενοι που θα κανουν παλι φαγοποτι οπως τοτε με τους δοσιλογους επι Γερμανων;
    Δεν βγαζω ακρη και διαπιστωνω οτι μονο εγω φθειρομαι. Μιλωντας τελος με γνωστο μου δικαστικο και ανατρεχοντας στα φοιτητικα του χρονια θυμηθηκε οτι ενας μονο καθηγητης τους τα ειχε πει αυτα αλλα προσπαθουσαν να τον βγαλουνε τρελο ηταν ο πρωτος που τους μιλησε για μασωνια Μπιλντεμπεργκ και οικογενειοκρατια. Τον εσβησαν από το χαρτη του πανεπιστημειου αδοξα.
    Τι να πω Σε ολες τις σχολες ειχε τετοια ατομα ηρωες. θελει να κρατας γερα για να μη σε παρει από κατω Σημερα περισσοτερο από ποτε δοκιμαζονται ανρθωποι ευσυνηδητοι Δεν πιστευω πια σε τιποτα, παρα σε μια συλλογικη προσπαθεια τοποθετησης της κοινης λογικης στο βαθρο της και αξιοποιησης της χρησης της σε ολες τις δρασεις μας και τις αποφασεις μας οτι κι αν κανουμε και εθελοντισμος πανω από ολα που σημαινει αναληψη ευθυνης και πρωτοβουλειας που μπορει να ειναι και εναντια στα οικονομικα συμφερονται οσων αποφασισουν να ασχοληθουν με την αφυπνηση του Ελληνα και την βοηθεια για την εξοδο από την κριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.youtube.com/watch?v=3SylEghSjSo&feature=player_embedded

    Ποσο θα ηθελα να ειμαστε οντως νικητες ενωμενοι και φυσικα εντιμοι μεταξυ μας και αυτο το βιντεο να ειναι μια πραγματικοτητα με βαση τα τωρινα δεδομενα φυσικα
    Κατω η Χουντα του ΔΝΤ
    Κατω οι βοηθοι εκπληρωσεως του


    να θυμισω οτι το κινημα των διοδιων ηταν ενα ανεξαρτητο αχρωματιστο κινημα πολιτων και καπελωνεται σιγα σιγα από το ΠΑΜΕ
    Σε λιγο θα δω και την Ντορα με σημαια στα διοδια
    Να το δω αυτο κι ας πεθανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν μη τι άλλο, ξεθύμανες λίγο Δον, χαχα.

    Εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι πλέον αρχίζω και μπερδεύομαι. Και όσο πιο πολύ σκάβω, τόσο περισσότερο μπερδεύομαι. Κι αυτό γιατί μέσα σε κάποιες αληθινές αποκαλύψεις υπάρχουν και κάποιες ψεύτικες. Και ενώ δείχνουν εντάξει, στην ουσία δημιουργούνται ασυνέπειες που με οδηγούν στην απόρριψη. Σκάβοντας λοιπόν μετά την απόρριψη, οδηγούμαι πάλι σε παραδοχή. Διλήμματα τύπου "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?"
    Φαύλος κύκλος.

    Πως θα μπορέσουμε να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχω γραψει κι αλλοτε οτι δεν μπορεςι να συμπερανεις οταν εισαι ανυποψιαστος.
    Υπεβαλα τον εαυτο μου σε πειραμα οπως έγραψα ηδη και καταλαβα οτι η σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου ειναι που αξιζει περισσοτερο να μελετηθει γιατι ολα εκπορευονται από εκει. Οτι φαινεται ειναι για να φαινεται και να μας κοιμιζει
    Οποιος παει να τα πει αυτα τον αποκαλουν ευφανταστο, συνομοσιολογο, εθνικιστη, γραφικο και τελος ψυχασθενη.
    Διαβασμα και κριτικη σκεψη των οσων μας προσφερονται ερευνα των πηγων και διασταυρωση των πληροφοριων παρατηρηση και πειραμα λεγανε στην φυσικη. Παρτηρη και πειραμα ισχυει και για τις κοινωνικες επιστημες τελικα κατηγοριοποιηση των πηγων των πληροφοριων που αντλεις για να μπορεις να παρατηρεις αποτελεσματικοτερα.
    Δεν ειναι ακατορθωτα ειναι εξουθεωντικα και απιτουν καταμερισμο των δρασεων και οργανωμενη εργασια. Ποσοι εχουν χρονο και χρημα να το κανουν
    οταν ομως εισαι κατακτημενος δεν εχεις επιλογες να το παιζεις μονιμα οχαδερφιστης δε συμφωνειτε;
    θα πρεπει επισης καποια στιγμη να συγκρουστουμε ευθεως και σε διαλογο με οσους παραπληροφορουν και κοιμιζουν τους αδαης Πρεπει να βγουμε μπροστα.


    Οσο για το ξεσπασμα οχι δεν ξεσπασα μαλλον φορτωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mια και ο λογος για τη σκοτεινη πλευρα του φεγαριου θα σας βαλλω στα δυσκολα.
    Ποιος καθηγητης μεγαλου πανεπισςτημειακου ιδρυματος παραπεμπεται στην εισαγγελια γιατι εγιναν παρα πολλες καταγγελιες σε βαρος του για περιεργη εμπλοκη του σε εξαφανιση κονδυλιων ΕΣΠΑ και ασκηθηκαν πιεσεις από το περιβαλλον το στενοτατο του Προθυπουργου αν και αυτος ανηκει στο ακριβως αντιθετο κομμα;
    Δηλαδη με αλλα λογια οι πρασινοι και οι βενετοι χρονια τωρα τα τρωγανε μαζι και ο ενας καλυπτε τον αλλον αλλα εχουν φθασει στο εχατο σημειο οι βοηθοι εκπληρωσεως του ΔΝΤ να απειλουν γιατι καποιος υπαλληλος εκανε το καθηκον του και παρεπεμψε προς διερευνηση την υποθεση στη δικαιοσυνη και ποιος απειλει παρακαλω ο ιδος ο ΓΑΠ για ποιον για τον ΑΚΗ οοοοοχι αλλα για ενα παιδι της ΝΔουλας.

    Και μετα οταν θα ερθουν εκλογουλες παλι εμεις δε θα ψηφισουμε και αυτοι παλι θα κανουν περιπατο με τις περσονες που γραφουν καλα στο γυαλι
    ΕΛΕΟΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ
    ΟΛΑ ΣΤΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ή ήρωες θα γίνουμε ή μάρτυρες...(Τσε).

    Ας αποφασίσει ο καθένας για τον εαυτό του. Όταν βάζεις την λογική μέσα στην σκέψη σου είναι δύσκολο να νικήσεις την ... βόλεψή σου. Γιουργια. Αυτό μόνο πρέπει. Και όσοι Ζωντανοί...

    Το είχαμε πει και παλιότερα: "θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία"
    Δεν θέλει ούτε σκέψη, ούτε πολιτισμό, ούτε πτυχία, ούτε διάλογο. Κανένας μας δεν έπεισε κάποιον άλλο με το διάλογο. Με τις κουβέντες μεταξύ μας, ή τον χρόνο μας περνάμε ή γινόμαστε γραφικοί στην παρέα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διαφωνώ κάθετα.

    Ο διάλογος πάντα βοηθάει στην ανταλλαγή απόψεων. Κάνει το μυαλό να παίρνει πιο πολλές στροφές. Βοηθάει στο να κατανοείς καταστάσεις, να βρίσκεις καλύτερες λύσεις και να βελτιώνεις τη γνώση για διάφορα θέματα.
    Κανείς δεν είναι παντογνώστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βουνό δίκιο έχεις.
    Άλλαξες ή σου άλλαξαν μετά από "διάλογο" οι απόψεις σου? Δηλ. με τον διάλογο νομίζεις οτι αλλάζουν οι άνθρωποι απόψεις? Και αν ναι πως γίνεται αυτό αφού μετά από τόσα χρόνια διαλόγων δεν άλλαξε κάποιος? Αυτός ο διάλογος είναι τοποθέτηση, παράθεση απόψεων και τίποτε άλλο. Λέω αυτά που πιστεύω, λες και εσύ τα δικά σου και όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, πας σπίτι σου και μονολογείς:"αχ ωραία τα είπα !!! τον τάπωσα...δεν είχε τι να πεί !!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ...!!!"

    Αυτόν τον διάλογο τι να τον κάνω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δίκιο έχεις και συ.
    Όμως θεωρώ ότι για να μιλάμε τώρα γι αυτά τα πράγματα, είμαστε κάτι παραπάνω από αυτούς που λένε 'τον τάπωσα'. Προσωπικά είμαι ανοιχτός σε κάθε διάλογο, σε κάθε άποψη. Και πιστεύω ότι έχω την απαραίτητη κρίση για να καταλάβω τι στέκει και τι όχι.

    Αν όμως δε μιλήσουμε, πως θα καταλάβουμε ότι είμαστε στην ίδια ρότα? Από 5 σχόλια σε κάποιο blog? Όλοι εμείς που νομίζουμε ότι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε κάτι, ας έρθουμε πιο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου