Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Aπίστευτο! Η “Κίνηση ενάντια στο φασισμό & τη φασιστική απειλή” κάνει εκδήλωση συμπαράστασης στους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ!!!

Τελικώς ο φερετζές και η μπούργκα είναι της μόδας και στη δυτική πολιτική κι όχι μόνον στα δικτατορικά καθεστώτα του αραβικού κόσμου.
  • Μπορεί μια οργάνωση που επικαλείται ότι είναι εναντίον του φασισμού να κάνει εκδηλώσεις υπέρ Νατοϊκών τρομοκρατών;
  • Να υποστηρίζει μια ιμπεριαλιστική επίθεση;
  • Ναι! Η “Κίνηση ενάντια στο φασισμό & τη φασιστική απειλή”!
  • Ελπίζουμε -δεν το πιστεύουμε- να έχουν παρασυρθεί από τους γνωστούς-άγνωστους επιτήδειους που εισχωρούν σε κόμματα και οργανώσεις για λογαριασμό των αμερικανών και του σιωνιστικού ναζιστικού καθεστώτος.
  • Πάντως, εδώ στην Ελλάδα η «κίνηση» και οι «Σύριοι» της αμερικάνικης πρεσβείας έχουν γνωστούς αντιφασίστες συμπαραστάτες, όπως τον… Αβραμόπουλο και την τροϊκανή συγκυβέρνηση και καλό θα είναι να τους προσκαλέσουν για να χαιρετίσουν την εκδήλωσή τους.
  • Βέβαια να μην ξεχάσουν τη διεθνή συμπαράσταση στον «αγώνα» τους από τον Ομπάμα, την Μέρκελ και τον σοσιαΛΗΣΤΗ Ολάντ που ονειρεύεται να ξανακάνει αποικία του τη Συρία.

Τι θέλουν μας πουν αυτοί οι «τραγουδιστάδες»; Ότι το ΚΚΕ ή οι οργανώσεις της αντιιμπεριαλιστικής αριστεράς, το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας, το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, η Χεζμπολά, η ευρωπαϊκή μη «εκσυγχρονισμένη» αριστερά, που παλεύουν εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης στη Συρία είναι φασίστες;

Παρά την μεγαλύτερη επιχείρηση προπαγάνδας που έχουν εξαπολύσει Cia και Mossad από το Στρατηγείο τους στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, υπάρχουν κόμματα, λαοί που αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό!

Η Συρία θα γίνει ο τάφος των ιμπεριαλιστών!

Αναρτήθηκε από Σίβυλλα



Το είδα στον Τσουτσουνερό

2 σχόλια:

  1. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΣΣΑΝΤ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ
    ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΕΕΡΦΑ!
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ...ΜΕ ΤΙΣ 18 ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου