Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

Οι λαθρομετανάστες το έκαναν. Βγήκαν αποφασισμένοι, σιτιζόμενοι και στηριζόμενοι από τους "αλληλέγγυους" "αριστερούς" φίλους τους και κατόρθωσαν να κερδίσουν αυτό που δεν δικαιούντο. Και μαζί με αυτό που δεν δικαιούντο, όρισαν και το χρόνο παραμονής στην Ελλάδα που απαιτείται για να νομιμοποιηθεί ένας λαθρομετανάστης σε οκτώ χρόνια αντί για δώδεκα που ήταν μέχρι τώρα. Τι μεγάλη νίκη κατα των Ελληνικών θεσμών!


Ο Πανούσης ο Μέγιστος είπε σε ένα τραγούδι του ότι "θέλουμε αλλοδαπό προπονητή" για να πάμε μπροστά. Η ίδια φράση σε πολλές παραλλαγές, αποτελεί αγαπημένο εφυιολόγημα του Ελληνικού λαού. Μετον Ρεχάγκελ πήραμε το Γιούρο 2004. Ισως απαιτείται για μια ακόμη φορά ένας αλλοδαπός να δείξει το δρόμο στους απόγονους των πρωτοπόρων. Η μάλλον όχι ένας, αλλά πολλοί. Πολλοί μαζί, υποβοηθούμενοι από τους "αλληλέγγυους".

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ:

1. Ανοικτό και διαφανές δημοψήφισμα για την ΑΜΕΣΗ κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περι ευθύνης υπουργών.

2. Σύσταση επιτροπής ελέγχου του δημόσιου χρέους στην οποία θα συμμετέχουν υποχρεωτικά και πρόσωπα όπως ο κ. Λαπαβίτσας, και ο κ. Καζάκης και 300 κληρωτοί πολίτες.

3. Κληρωτοί πολίτες (κλήρωση του αριθμού ταυτότητας με σύστημα ίδιο με το τζόκερ ή το λόττο) στις εξεταστικές επιτροπές για τα σκάνδαλα.

4. Κατάργηση όλων των νόμων που έκρινε ως αντισυνταγματικούς το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Τα αιτήματα πρέπει να περιοριστούν στα ελάχιστα δυνατά που είναι αποδεκτά από όλους σχεδόν τους πολίτες αυτής της χώρας και νομίζω ότι η παραπάνω λίστα είναι αρκετή. Σε όλες τις ψηφοφορίες που έχω δει στο διαδίκτυο υπάρχει αποδοχή 98% της άρσης της βουλευτικής ασυλίας και είμαι σίγουρος ότι το ίδια ποσοστά θα έχουν και τα άλλα τρία αιτήματα. Αν αρχίσουμε να προσθέτουμε, θα χωρίσουν οι δρόμοι του αριστερού με το δεξιό, του αναρχικού με το φασίστα, του Χριστιανού με τον άθεο. Γι αυτό θα πρέπει να γίνει ένας συμβιβασμός στα ελάχιστα αιτήματα τα οποία όμως θεωρώ ήδη ένα τεράστιο βήμα προς ένα καλύτερο μέλλον.

Πρέπει να βρούμε Ελληνες που να το λέει η καρδούλα τους. Να ξεκινήσουν απεργία πείνας με τα παραπάνω αιτήματα.  Και οι υπόλοιποι (οι κότες) να είμαστε δίπλα στους ήρωες αυτούς. Για να εξασφαλίσουμε ότι τα ονόματα τους θα γραφτούν στην ιστορία με χρυσά γράμματα.

Για σκεφτείτε το...

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

5 σχόλια:

 1. Παλικάρι;
  Αν τα αιτήματα των απεργών εγκριθούν από την επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κάτι μπορεί να γίνει.
  Αλλιώς μην περιμένεις ούτε τα blog να το γράψουν.
  Τζάμπα θα πας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε μου Θαλαμοφύλακα, από τους 300 της Υπατίας έπρεπε να μάθουμε ότι για να κερδίσουμε πρέπει να πολεμήσουμε; "Ο λαός έχει τη δύναμη", σήμερα πώς διαφαίνεται αυτό;
  Θα την είχαμε τη δύναμη αν παλεύαμε.. αν πχ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!
  Δεν πρόκειται για ήρωες, θα το πράξουμε αυτοί που δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.. Τους ευχαριστούμε, βοηθάνε στο να γίνουμε πολλοί αυτοί!
  Στεφανία Λυγερού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τώρα αμά έρθουν άλλοι 900 χιλιάδες λαθρομετανάστες και κάνουν το ίδιο θα έχουν άδικο;
  Αφού αυτό το ανύπαρκτο και ανθελληνικό κράτος τους δίνει την δυνατότητα να έρχονται να μένουν και μετά τους δίνει και χαρτία αντί να τους απελάσει.
  Η Ελλάδα κατάφερε και έζησε 400 χρόνια κάτω απο τον Τουρκικό ζυγό, 20 χρόνια όμως ακόμα κάτω απο τον ζυγό του κράτους δεν αντέχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. -Καημένη Υπατία!!!. Μπορεί οι απάνθρωποι μακελάρηδές σου νά κατακρεούργησαν τό κορμί σου, νά τό κομμάτιασαν μέ κογχύλια, νά τό έψησαν στήν πυρά, νά τό έσυραν στούς δρόμους τής Αλεξάνδρειας, μπορεί νά σέ αφόρησαν τά ανθρωπόμορφα τέρατα, νά εόρτασαν το ετος 1998 ώς ετος τού προταγωνιστή τών μαρτυρίων σου, Εσύ εξακολουθείς καί ζείς, υποφέρεις (ελληνικώ τώ τρόπω). Εως πότε; 'Ιων ο Β'

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τα πράγματα είναι απλά. Αν ανησυχείτε για την υγεία των απεργών πείνας και το Συρριζα και δε ξερω γώ τι άλλο δε χρειάζεται να είναι 'Ελληνες. Θα βάλουμε κι εμείς μερικούς πακιστανούς να κάνουν το ίδιο με τους προηγούμενους αλλά με αυτά τα αιτήματα (και πολλά άλλα αν θέλετε). Έτσι θα μας στηρίξει και το συρριζα αλλά θα έχει και πιο ευνοϊκή κατάληξη το θέμα αφού η κυβέρνηση υπολογίζει πιο πολύ τους λαθρομετανάστες απο ότι τους Έλληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου