Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΑΙΤΗΜΑ, ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: "ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ"

Η αληθινή έννοια...
Οι «αλληλέγγυοι» εκπρόσωποι των λαθρομεταναστών δήλωσαν ότι "δεν αποδέχονται την συμβιβαστική πρόταση της κυβέρνησης" που για δεύτερη φορά επανέλαβε ο Υπουργός Εσωτερικόν και ότι "οι λαθρομετανάστες απεργοί πείνας θα συνεχίσουν την απεργία..."


Η συμβιβαστική πρόταση της Ελληνικής κυβέρνησης που συνδιαλέγεται με τους «αλληλέγγυους» εκπροσώπους των απεργών προβλέπει την «ένταξη των λαθρομεταναστών σε καθεστώς ανοχής και την αναβολή απομάκρυνσής τους η οποία θα συνοδεύεται με γραπτή βεβαίωση εξάμηνης ισχύος».

Όμως οι «αλληλέγγυοι» εκπρόσωποι των λαθρομεταναστών επέμεναν ότι...η απεργία πείνας των λαθρομεταναστών θα συνεχισθεί έως ότου η Κυβέρνηση αποδεχθεί το «αίτημα» (δηλαδή τελεσίγραφο) των λαθρομεταναστών και εντάξει στο καθεστώς του νόμου «περί φιλευσπλαχνίας» που προβλέπει και τη χορήγηση άδειας εργασίας.

Όπως αντιλαμβάνεται ο κάθε συνέλληνας του οποίου ο νους ακόμη συλλογιέται και συνάπτει τους αναγκαίους συνειρμούς στη ροή των σκέψεων ώστε να καταλήξει σε λογικό συμπέρασμα βιώνουμε την εξής κατάσταση:

1. Οι «αλληλέγγυοι» ξεσήκωσαν οργάνωσαν την μεταφορά των λαθρομεταναστών από τα Χανιά και καθοδήγησαν τους λαθρομετανάστες στην κατάληψη του πανεπιστημίου Αθηνών, οπού ξεκίνησαν απεργία πείνας την 25ην Ιανουαρίου 2011.

2. Εν συνεχεία οι ίδιοι «αλληλέγγυοι» εκπρόσωποι και "φωνή" των λαθρομεταναστών, αποδέχθηκαν την μεταφορά των λαθρομεταναστών στο κτίριο Υπατία όπου οι λαθρομετανάστες εξακολουθούν να απεργούν καθοδηγούμενοι από τους «αλληλέγγυους» έως ότου η Ελληνική κυβέρνηση αποδεχθεί το τελεσίγραφο που διατύπωσαν οι «αλληλέγγυοι».

3. Η αλήθεια που εμπεριέχεται στο τελεσίγραφο (αιτημα το λένε οι «αλληλέγγυοι») και που έχει αποδέκτη την Ελληνική Κυβέρνηση και εν κατακλείδι την κοινωνία την ίδια θα μπορούσε να αποδοθεί ως εξής:

«Ἠ αποδέχεσθε την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών που σας κουβαλήσαμε εδώ για να σας εκβιάσουμε, ή αλλιώς κάποιοι ταλαίπωροι από αυτούς θα πεθάνουν αργά ή γρήγορα από την πείνα και η "Αθήνα θα καεί" από τους αλληλέγγυους-μετανάστες»

Το ποιοι είναι οι «αλληλέγγυοι» είναι φανερό. Εξ άλλου μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι μέλη της επιτροπής αλληλέγγυων ενώ επίσημα διαβήματα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ δια των κου Παν. Λαφαζάνη και του μέλους της συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κορωνάκη.

Δεν απαιτείται ιδιαίτερη σοφία ή επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος για να να αντιληφθούμε που οδηγούμαστε... Προκειμένου να αποφευχθούν τα χείριστα, όπου η επιπολαιότητα, η απερισκεψία, η εγκληματική ιδεοληψία των έκνομων κομμάτων της αριστεράς και των παραφυάδων τους παρακαλούν και εύχονται να καταλήξουμε, επιβάλλεται αμέσως η μεταφορά των εκβιαστών απεργών στα νοσοκομεία προκειμένου περιθαλπτούν και εν συνεχεία απελαθούν.

Λιγότερο θα κοστίσει αυτό από τις καταστροφές που θα δημιουργήσει η προκατασκευασμένη κοινωνική αναταραχή που επιδιώκεται.

Η Κυβέρνηση και η αντιπολίτευση έχουν εν συνεχεία τον χρόνο να κατανείμουν τις ευθύνες τους για τους κακούς χειρισμούς της πρώτης και την ανυπαρξία της δεύτερης...

Αναδημοσιεύουμε χωρίς σχόλια (περιττεύουν) την…. προειδοποίηση(!) που απευθύνει προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η γνωστή Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, πρώην ειδική σύμβουλος του υφυπουργού Σπύρου Βούγια σε ζητήματα …μετανάστευσης:

Ξυπνήστε… θα υπάρξουν νεκροί και θα καεί η Αθήνα

Οι ευθύνες αυτών που είχαν την ιδέα της απεργίας πείνας και ενθάρρυναν, ή έστω δεν απέτρεψαν, τους μετανάστες να προβούν σε αυτό το έσχατο μέσο διεκδίκησης αιτημάτων, είναι πολλές και δραματικές. Ακριβώς, όμως, επειδή
τον τόπο αυτόν τον κυβερνά η κυβέρνηση (ταυτολογία απαραίτητη), κι όχι οι οργανώσεις και οι σύλλογοι, οι ευθύνες αποδίδονται αποκλειστικά στην κυβέρνηση, δια του Συντάγματος δε.
Εδώ και ένα μήνα οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί εκτιμούν οτι δεν υφίσταται η κρίση στην Υπατία. Εδώ και ένα μήνα οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί (ή οι σύμβουλοι αυτών) δεν επιθυμούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και τις επιπτώσεις αυτού στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στο ελληνικό κράτος. Διαφορετικά δε νοείται γιατί δεν θέλησαν να ορίσουν κάποιον διαμεσολαβητή, οπως είχε γίνει στο παρελθόν σε αντίστοιχη κρίση – με Δελτία Τύπου υπουργών, προφανώς, και δεν υφίσταται χώρος για διαπραγμάτευση.

Και τώρα είναι αργά. Πλέον, οφείλουν να ενδώσουν στα αιτήματα των απεργών πείνας.
Οφείλουν να προστατεύσουν τις ζωές των ανθρώπων αυτών που το μόνο που στην πραγματικότητα διεκδικούν είναι να τους δώσει το κράτος μια κάποια σημασία. Διότι τα αιτήματά τους μπορεί ως μαζικά να θεωρούνται έωλα, αλλά σε ατομικό επίπεδο είναι απολύτως λογικά και υφίσταται σχετική νομοθετική ρύθμιση για την ικανοποίησή τους.

Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρας εν γένει
. Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο – είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi. (διότι στις δυτικές δημοκρατίες, από όσο γνωρίζω, ουδείς πεθαίνει σε απεργία πείνας) Κι όλα αυτά θα συμβούν επειδή κάποιος υπουργός επιθυμεί να επιδείξει σκληρό πρόσωπο. Με ποια νομιμοποίηση, άραγε;

Το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την εξουσία επέδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο έναντι στο μετανάστη. Σε επίπεδο νομοθεσίας , το μεταναστευτικό/προσφυγικό διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της Ελλάδας. Και η διεθνής κοινή γνώμη άλλαξε στάση απέναντι στην χώρα μας. Από χώρα που παραβιάζει συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, πλέον αναγνωρίζεται ως χώρα που πρέπει να υποστηριχθεί από τα κράτη -μέλη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι όλα αυτά θα τιναχτούν στον αέρα, επειδή κάποιος υπουργός έτσι επέλεξε. Γιατί;

Κι αν κάποιοι εκτιμούν ότι η ελληνική κοινή γνώμη δεν θα στραφεί εναντίον της κυβέρνησης, πλανώνται πλάνην οικτράν. Ευτυχώς,
ουδείς από τα 11 εκατομμύρια Ελλήνων επιθυμεί να βάψει τα χέρια του με αίμα.

Για όλους αυτούς του λόγους, έστω την έσχατη αυτή ώρα, ας αντιληφθούν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνουν και ας πράξουν κατά συνείδηση
.

Από το: apneagr.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Εγω λεω να τους στειλουμε ολους αυτους απο εκει που ηρθαν και μαζι τους και την Αφροδιτη Σαλεχ και την παρεα της!Αντε γιατι πολυ σας ανεχτηκαμε μεχρι σημερα,και αν τυχον ΨΟΦΗΣΗ καποιος απο αυτους τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΝΟΗΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΕΣΑΣ!!!
    ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ)ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου