Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...


Κύριοι,

Διαβάσετε τις συνημμένες πληροφορίες που αφορούν στην επιχειρουμένη, από την Πολιτική Ηγεσία, κομματικοποίηση και διαίρεση της Πολεμικής Αεροπορίας, με ότι κακό αυτό συνεπάγεται για το ηθικό και την επιχειρησιακή ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.


Το μεγάλο έγκλημα που έκαναν οι πολιτικοί, αμέσως μετά την μεταπολίτευση, ήταν ότι κομματικοποίησαν την παιδεία και τον συνδικαλισμό. Παράλληλα ένα μεγάλος αριθμός αχρήστων ατόμων, πολλοί από τους οποίους είχαν  βεβαρυμμένο ποινικό μητρώου, αυτοπροσδιορίστηκαν σαν αντιστασιακοί και απετέλεσαν τους πυρήνες των κομμάτων.   Αυτή η κατάσταση συνεχίσθηκε και γιγαντώθηκε στην περίοδο του Ανδρέα Παπανδρέου, περίοδος κατά την οποία ανετράπη κάθε μορφή αξιοκρατίας στη δημόσια Διοίκηση, επήλθε ισοπέδωση  βαθμών , καταργήθηκε κάθε μορφής επιθεώρησης και ελέγχου, ενώ παράλληλα γεννήθηκε και το αυγό του φιδιού. Στη φάση αυτή εμφανίστηκαν οι λεγόμενοι προοδευτικοί, οι κάθε λογής αντιρρησίες  που κατέλαβαν θέσεις και αξιώματα.
Το αυγό του φιδιού ή όπως ονομάσθηκε κομματόσκυλο, ήταν ο πρασινοφρουρός που στον χώρο εργασίας του αντλούσε δύναμη λόγω της κομματικής του ιδιότητας. Βέβαια κομματόσκυλα είχαν σε μεγάλο ή μικρό βαθμό οι επακολουθήσασες κυβερνήσεις.
Στις Ένοπλες Δυνάμεις Κομματόσκυλο είναι ένας αξιωματικός μειωμένων προσόντων, αριβίστας ή άτομο υπερβολικά φιλόδοξο  που παραβιάζει κάθε κανόνα ηθικής δεοντολογίας και αξιοκρατίας προκειμένου να είναι κοντά στην εξουσία για να απολαμβάνει τα οφέλη που παρέχει αυτή.
Το κακό που έκαναν τα κομματόσκυλα στο σύστημα ήταν ότι καταργούσαν την ιεραρχία και την πειθαρχία, μετέθεταν ή έστελναν σε εκπαιδεύσεις ή σε θέσεις εξωτερικού, αξιωματικούς  που δεν ήσαν κατάλληλοι. Ενίοτε προωθούσαν προτάσεις ή συγκροτούσαν επιτροπές για προμήθεια Οπλικών συστημάτων σύμφωνα με την επιθυμία του εκάστοτε Υπουργού.
Τα κομματόσκυλα έπαιρναν ενεργό μέρος στον προεκλογικό αγώνα  του Κόμματος με το αζημίωτο.

Σήμερα υπάρχει μία ομοψυχία στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Υπάρχει ομοψυχία γιατί οι Αξιωματικοί δεν πιστεύουν στα κόμματα, τα οποία έχουν απαξιωθεί από κάθε άποψη.
Για τους Αξιωματικούς το πολιτικό σύστημα παίζει τον ρόλο της Παγκοσμιοποίησης, μιας παγκοσμιοποίησης που θέλει την Ελλάδα διαλελυμένη σε δέκα τρείς περιφέρειες με το ισλαμικό στοιχείο να κατακλύζει τον Ελληνικό Χώρο, με τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ισχυρότερες από ποτέ και τις Ελληνικές Δυνάμεις διαλυμένες .
Οι Έλληνες Αξιωματικοί είναι επαγγελματίες πατριώτες και αν τους άφηναν μόνους τους, ώστε οι ίδιοι να εξέλεγαν την ηγεσία τους, να είσθε σίγουροι,  η επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων θα ήταν πολύ καλύτερη.
Δυστυχώς αυτή η Κυβέρνηση τρέχει πιο γρήγορα από ότι τρέχει ο Big Brother. Βιάζονται να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους….
Η αποστολή τους είναι η οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση της χώρας, η διάλυση του αμυντικού συστήματος και το ξεπούλημα της χώρας.
Αμυντική διάλυση της χώρας  επέρχεται με την διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας, της ΕΥΠ, με την ανυπαρξία παλλαϊκής άμυνας και με την συσσώρευση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και πολλών τρομοκρατικών οργανώσεων.

Η διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων επέρχεται:
·       Με την φυγή των αξιόλογων Αξιωματικών από το σύστημα.
·       Με την διάλυση ζωτικών Μονάδων και την παράδοση των Στρατοπέδων στους λαθρομετανάστες.
·       Με την μη συντήρηση του κυρίου υλικού
·       Με την μείωση της εκπαίδευσης
·       Με τη πτώση του ηθικού του προσωπικού που επέρχεται με τις ψυχολογικές επιχειρήσεις που εκπέμπονται απευθείας από την Κυβέρνηση ή μέσω των ΜΜΕ. 
·       Τέλος με την διχαστική πολιτική της Κυβέρνησης με το να στρέφει την μία ομάδα εναντίον άλλης και να διαλύει τον ιστό της πειθαρχίας και ομοψυχίας μέσα στο στράτευμα.
     
Οι Ενώσεις Αποστράτων πρέπει να βοηθήσουν τους εν ενεργεία συναδέλφους να  βρουν τον βηματισμό τους.
Οι Ενώσεις πρέπει να πουν στον Υπουργό αυτά που δεν μπορούν να πουν οι εν ενεργεία, λόγω θέσεως, βαθμού και πειθαρχίας.
Έχετε φαντασθεί τις Ενώσεις Αποστράτων να πήγαιναν και να έλεγαν στον Υπουργό ή αλλάζετε αυτό ή φύγετε.
Να είσθε σίγουροι ότι ο κάθε Υπουργός θα ερχόταν σε δύσκολη θέση. Θα ερχόταν σε δύσκολη θέση γιατί έχει πληροφορίες ότι ο Ελληνικός Λαός βράζει. Έχει πληροφορίες ότι ο Λαός υποστηρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις που αντιτίθεται με όλες τις δυνάμεις τους στο ξεπούλημα της Πατρίδος.
Σε ορισμένα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πληροφορίες για μίζες μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις ή εγκληματικές παραλήψεις των πολιτικών Προϊστάμενων. Κανείς όμως δεν ερευνά και κανείς δε παραιτείται
Ο υπουργός που με τον περίφημο νόμο με το οποίο έδωσε άσυλο  στην  διαφθορά, επιχειρεί  τώρα να διαλύσει τις  Ένοπλες Δυνάμεις.
Κύριε Υπουργέ, «δέκα χέρια θες να κτίζεις και μένα χέρι το γκρεμίζεις». Γκρεμίζετε ένα σύστημα που θέλει πολύ αγάπη, προσπάθεια και χρόνια για να ξανακτισθεί.
Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν δέχονται να διαλυθούν και να παραδοθούν αμαχητί στο Νταβούτογλου.
Γνωρίζει ότι οι Έλληνες Πιλότοι είναι αστέρια. Γνωρίζει ότι στα πρώτα δέκα πέντε χρόνια της καριέρας τους, οι απώλειες των πιλότων ανέρχεται στο 20-30%. Επίσης γνωρίζει ότι οι μηχανικοί της Πολεμικής Αεροπορίας είναι οι άριστοι των αρίστων.
Αυτοί που δέχονται να γίνουν τελικά Αρχηγοί και να ενδώσουν σε ένα πολιτικό σύστημα που απαξιώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν πρέπει να θεωρούνται αετοί, είναι συνήθως τσαλαπετεινοί.
Όταν θα φύγουν από το σύστημα  τότε θα καταλάβουν τι έκαναν, αλλά θα είναι πολύ αργά. 

Οι Τουρκικές Δυνάμεις δυναμώνουν, δεν υπακούουν στην πολιτική τους ηγεσία….. ενώ η (Ελληνική?) Κυβέρνηση δέχεται να διαλύσει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, υπακούοντας σε ξένα κέντρα αποφάσεων.

Με τα παραπάνω κατά νουν, προτείνεται όπως οι Ενώσεις Αξιωματικών του Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και δώσουν τον αγώνα τους για τη σωτηρία της Ελλάδος.
Υπάρχουν πατριώτες δικηγόροι και οικονομολόγοι που είναι έτοιμοι να υποβάλουν μηνύσεις και να βοηθήσουν και σας και την Ελλάδα από τα μιάσματα της πολιτικής μας ζωής.
Θα πρέπει οι Ενώσεις να ενημερωθούν από τον Υπουργό που το πάει. Να του υπενθυμίσουν  ότι ο εχθρός είναι εντός πυλών και ότι η Κυβέρνηση και τα κόμματα βαυκαλίζονται.
Να έλθουν σε επαφή με την Στρατιωτική Ηγεσία και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και να αφουγκρασθούν τα προβλήματα τους.
Να υποβάλουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου που συκοφαντεί και μειώνει το κύρος και το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Το Έθνος είναι σε εμπόλεμη κατάσταση έως ότου αποχωρήσει και ο τελευταίος λαθρομετανάστης από την Ελλάδα.
Το Καστελόριζο είναι το Σύνθημα, Λαθρομετανάστευση το Παρασύνθημα και όπως λέει ένας Πιλότος «  Έλληνας είναι αυτός που θέλει να πεθάνει ή πεθαίνει για την Ελλάδα».

Τέλος ένας καλός φίλος μου έγραψε

«Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν, 
Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε που αλλού να πάμε.

Μιλτιάδης»
Πριν από τη μάχη του Μαραθώνα


Στέργιος Σμυρλής
Ταξίαρχος (ΕΑ)

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να το διαβάσουν ΟΛΟΙ οι αξιωματικοί και οι οπλίτες (κληρωτοί και μισθοφόροι , εν ενεργεία και απόστρατοι , ΟΛΟΙ ! ! ! ) Τους έχουμε ανάγκη και (μακαρι να μην , αλλά...) θα τους χρειαστούμε ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου