Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ (ΟΧΙ ΑΠΙΘΑΝΑ) ΣΕΝΑΡΙΑ...

Μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη για τις διεθνείς εξελίξεις από τον φίλο Θωμά Τ.

Τελικά κοιτώντας το παγκόσμιο χάρτη σε συνδυασμό με τα τελευταία γεγονότα μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα. Παρουσιάζεται κωδικοποιημένη η αλήθεια... 


Ας δούμε τις τελευταίες εξελίξεις με τη σειρά:

1.Συμφωνία Ισρηλ Κύπρου, 


2.Αναγνώριση του ''φιλελληνικού'' κράτους Ισραήλ της ΑΟΖ κατω από την Κρήτη ως ελληνική που ούτε εμείς δεν αναγνωρίσαμε( σε αντίθεση με την αναγνώριση των σκοπίων που είχε κάνει ως "Μακεδονία")


3.Ξεσηκωμός Αιγύπτου δίπλα στη φιλοαμερικάνικη Σαουδική αραβία


4.Ξεσηκωμός Λιβυής


Πιθανοί επόμενοι στόχοι: Ο χάρτης μιλάει ξεκάθαρα: Συρία και Λίβανος


Τακτική: Δημιουργία τόξου διπλα από ο κράτος του Ισραηλ με: Ελλαδα (μας πηραν άνετα),Κύπρο,Λίβανο,Συρία ,Αίγυπτο,Λιβυη ,Σαουδική Αραβία

Αντικειμενικός Σκοπός: Εκμετάλλευση οικονομική από τον ορυκτό πλούτο από ισραηλοαμερικανους με πιθανή συμμετοχή Γερμανών και Γάλλων (''ευρωπαϊκή ένωση'' και καλά) και προστασία του Ισραηλ

Συμπέρασμα: Επέλαση Δυτικών προς την Ανατολή και πλησίασμα της μεγάλης δύναμης της Κίνας

Απορία: Ο ρόλος της Ρωσσίας

Μου το έστειλε ο Θωμάς T.

1 σχόλιο:

  1. Με βαση το σχεδιο της μπιλντερμπεργκ κ χωρις απροοπτα απο αφυπνισμενους οι επομενοι στοχοι(Συρια,Λιβανος)ειναι σωστοι κ ετσι θα γινει.
    Η Κινα ειχε(κ εχει βεβαια)οικονομικες βλεψεις προς την βορεια Αφρικη(ορυκτος πλουτος)κ την Μ.Ανατολη(πετρελαια).Η Αμερικα τωρα κατω απο τις διαταγες της μπιλντερμπεργκ θελει να ανακοψει αυτη την επεκτατικη στρατηγικη της Κινας.Οχι τοσο για οικονομικους σκοπους αλλα για λογους εξουσιας κ ελεγχου.
    Για το θιασο της μπιλντερμπεργκ μεγαλυτερη σημασια εχει η εξουσια εφοσον εχουν τοσα λεφτα που εχουν ξεχασει ποιες τραπεζες τους ανηκουν.
    Μην ξεχναμε βεβαια οτι η Κινα ηταν "συμμαχος" της Αμερικας στον ψυχρο πολεμο κατα της Ρωσιας.Εξυπηρετουσε κατα πολυ την κατασταση να εχει η Αμερικη την Κινα απεναντι στην Ρωσια.
    Το θεμα ομως ειναι οτι η μπιλνερμπεργκ(νεα ταξη πραγματων)εχει κ κινεζικο λομπυ κ ρωσικο λομπυ κ ολοι αυτοι εχουν κοινο σκοπο-στοχο.Αρα σκεφτομαι...Μηπως ολα αυτα που βλεπουμε εμεις με τοσο ενδιαφερον στις ειδησεις κ τις εφημεριδες ειναι ετσι για να γινεται ντορος κ να εχουμε κατι να ασχολουμαστε??
    Π.χ θελουμε να ανεβασουμε την τιμη στο πετρελαιο,τι κανουμε...Ωχ τι ηθελα και το σκεφτηκα,"ολοσδιολου τυχαια" ξεκινησαν εξεγερσεις στη Λιβυη τους φταιει ο ηγετης(αμερικαν μαριονετα)τους.Το 80% της εξορυξης πετρελαιου γινεται στη Λιβυη αρα με αυτες τις ταραχες εκει κατω πως να μην ανεβει το πετρελαιο!
    Μονο αν γινουμε σε στυλ φαρ-ουεστ θα δει ασπρη μερα αυτος ο πλανητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου