Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΚΕΚΡΟΠΟΡΤΕΣ... Συγκλονιστικό μήνυμα ακρίτα αναγνώστη.


Το παρακάτω μήνυμα μου το έστειλε φίλος ακρίτας αναγνώστης και είναι χαρακτηριστικό πως σκέφτονται και προβληματίζονται οι συμπατριώτες μας και ειδικά οι κάτοικοι των συνόρων. Οπως θα διαπιστώσετε το έγραψε "εν βρασμώ" ψυχής ακούγοντας τον ΓΑΠ να μιλάει στο "Κάραβελ".....


Όσο ακούω την ομιλία του Τζέφρεϋ, τόσο περισσότερο πιστεύω ότι πάμε σε άμεσες εκλογές. Ελπίζω να μην προκύψει κάποια προδοτική συμφωνία με τον Σαμαρά. Αλλά τι λέει ο βρωμοεβραίος; Ακόμη πιστεύει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς. Ή μήπως ξέρει τι κάνει; Γιατί φίλε μου το βλέπω καθημερινά, ο κόσμος είναι ... στον κόσμο του. Βρίσκεται σε βαθύ ύπνο. Ξέρεις το νέο τους παραμύθι που έχουν αρχίσει ήδη να περνούν στον κόσμο είναι: "Ναι τα σκ....σε, αλλά ποιον άλλον να ψηφίσουμε; Μακάρι να υπήρχε άλλος".

Αυτή είναι η νέα άθλια προπαγάνδα τους που ήδη άρχισαν να την εφαρμόζουν. Τα πρασινόσκυλα έχουν ήδη βγεί έξω στην κοινωνία, στα καφενεία, παντού και προσπαθούν να παραπλανήσουν.
Ακόμα τον ακούω τον άθλιο.... Βλέπω όμως ότι, παρ' ότι είναι ομιλία στο Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ, αυτοί που χειροκροτούν είναι ελάχιστοι !!! Όσο συνεχίζεται η ομιλία , τόσο περισσότερο πείθομαι ότι πάμε σε εκλογές κατά 99,99%.

Προσπαθεί να επιρρίψει όλα, τα πάντα στη ΝΔ ... και αυτό με οδηγεί στην σκέψη ότι -μάλλον- την Τρίτη ο Σαμαράς δεν θα συμφωνήσει μαζί του και θα πάμε σε εκλογές....αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει. Ολοι Μασώνοι είναι.
Φίλε μου Θάνο, έχουν ανοίξει οι κερκόπορτες. Στην Ηγουμενίτσα που είναι πολύ μικρή πόλη, οι λαθρομετανάστες καθημερινά οργιάζουν. Επιθέσεις σε πολίτες, σε αυτοκίνητα, σε αστυνομικούς, λιμενικούς, σε καταστήματα.

Ένα παράδειγμα: Ένα αρτοποιείο τους έδινε καθημερινά ψωμί δωρεάν. Μια μέρα πήγαν αργά και επειδή είχαν πωληθεί όλα, οι αχάριστοι άρπαξαν τυρόπιτες-γλυκίσματα κ.ά. -τα πάντα ότι βρήκαν- και ... μετά τα έσπασαν όλα.

Στην έξοδο της πόλης, δηλαδή στην αρχή της Εγνατίας πετάγονται ξαφνικά μπροστά στα αυτοκίνητα και τα αναγκάζουν να σταματήσουν και υποχρεώνουν τους οδηγούς να τους δώσουν χρήματα. 'Οταν δεν τους δίνεις, πετούν πέτρες στα αυτοκίνητα και προκαλούν ζημιές. Κάποιοι οδηγοί άναβαν φλάς προσποιούμενοι ότι θα σταματήσουν και εν συνεχεία επιτάχυναν και έφευγαν. Τώρα όμως, το έμαθαν το κόλπο και ξεπετάγονται 15-20 άτομα μαζί, οπότε δεν μπορείς να ξεφύγεις, εκτός κι΄αν πέσεις πάνω τους......σε συτή την περίπτωση θα ξεφύγεις αλλά ... δεν θα ξεφύγεις από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και φυσικά τους βρωμολαγνολαθροσυριζαίους !!! Στην πραγματικότητα, φίλε, η Ηγουμενίτσα είναι ένα μεγάλο χωριό και όμως η κατάσταση είναι τραγική. Υπήρξαν και μαχαιρώματα πολιτών καθώς και τραυματισμοί λιμενικών-αστυνομικών. ......
Στήνονται σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων κρυμμένοι και ξαφνικά ..... εμφανίζονται στους οδηγούς και ζητούν χρήματα. Αν τους δώσεις κάτι να φάνε, αρνούνται, θέλουν μόνο χρήματα. Αν δεν τους δώσεις, όταν επιστρέψεις βρίσκεις το αυτοκίνητο χαραγμένο ή με σπασμένα τζάμια. Αυτά σε καθημερινή βάση. Οι προβλέψεις της FRONTEX είναι ότι το καλοκαίρι θα ξεπεράσουν τους 3.000, δεν συμφωνώ με το νούμερο αφού είναι σήμερα περί τους 2.500. Η κατάσταση είναι χειρότερη και από τραγική.

Πολύ φοβάμαι ότι θα αποτελέσουν την 5η φάλαγγα. Πολύ κοντά στα σύνορα, στους Φιλιάτες, το τάγμα πάει για κλείσιμο. Στο στρατόπεδο σχεδιάζουν να φέρουν Κούρδους. Προσπαθούν να το διαψεύσουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι πήρε μικρή αναβολή.

Ακριβώς στα σύνορα, το Στρατιωτικό Φυλάκιο ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ Σαγιάδας ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ δεν υπάρχει πλέον. Είναι η περιοχή που σου έγραφα τον Ιούνιο, ότι από εκεί προσπαθούσαν να εισέλθουν κάθε χρόνο οι Τσάμηδες, στην πραγματικότητα Κοσσοβάροι και Ουτσεκάδες (υπήρχαν και τα σχετικά λάβαρα).....Βγάλε συμπέρασμα φίλε. Συνδύασέ τα με αυτά που διαβάζουμε τελευταία για την Βαλκανική. Το σχέδιο του ΣΟΡΟΣ σε εξέλιξη....

Επιπλέον, σε Σαγιάδα-Φιλιάτες-Ηγουμενίτσα κλείνουν πολλά σχολεία, Γυμνάσια, ταχυδρομεία, Αστυν.Σταθμοί κ.ά. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβουμε το σχέδιό τους.

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε πολλά πρασινόσκυλα που ξεπουλούν τα πάντα προκειμένου να αποκομίσουν όφελος οι ίδιοι και για τον λόγο αυτό ήδη ξεκίνησαν (προεκλογικό) αγώνα για να ενισχύσουν τον βρωμοεβραίο Τζέφρεϋ.

Αδερφέ μου Θάνο, είμαι πλήρως απογοητευμένος. Ελάχιστοι αυτοί που αφυπνίσθηκαν. Οι περισότεροι δεν θέλουν να ξέρουν. Εθελοτυφλούν. Κάποιοι μου το λένε κιόλας: "Δεν θέλω να αρρωστήσω, δεν θέλω να καταλήξω σε ψυχίατρο, γι' αυτό προτιμώ να μην γνωρίζω τίποτε!!!!!".
Εδώ είναι που λένε ... κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, ο οποίος εν μια νυκτί θα μετατραπεί σε ύπνον του μωρέως....

Φίλε ίσως σε εκπλήξω αλλά πιστεύω -αυτό που έγραψε πρόσφατα κάποιο ιστολόγιο- ότι κάθε οικογένεια πρέπει να φροντίσει να έχει όπλο στο σπίτι. Το ακούω και από συναδέλφους, το πιστεύουν πραγματικά, δεν είναι λόγια. Το πιστεύω και εγώ, αλλά που να βρούμε... Μπορεί να είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αλλά δεν θα πεθάνουμε .....σαν το σκυλί στ' αμπέλι. Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και απ' ότι φαίνονται. Πρέπει κάποιος να ζει σε παραμεθόριο περιοχή για να το καταλάβει.......

Δεν βλέπω "φως" φίλε. Οι ανώτεροι αξιωματικοί έχουν πουληθεί στους πολιτικάντηδες. Αν αυτό δεν συνέβαινε, θα είχαμε μια ελπίδα, να ξεσηκωθεί ο στρατός και να ξεβρωμίσει την Ελλάδα μας από όλους τους βρωμερούς πράκτορες της εβραιομασωνικής Νέας Τάξης. Αλλά δεν υπάρχει τίποτε.

Μόνη ελπίδα μας, ο Θεός. Να κάνει κάτι που μόνον Αυτός γνωρίζει, κάτι που δεν το περιμένουμε....... Διαφορετικά ... καλύτερα να μην γράψω τη σκέψη μου.

Αυτά φίλε μου και συγγνώμη αν σε κούρασα.

Φίλος Αναγνώστης από το Koukfamily

1 σχόλιο:

  1. αν ολα τα παραπανω ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα τοτε συνελληνες ΑΕΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου