Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ (ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ

Οι παγκοσμιοποιητές αμολάνε θολούρα και προσπαθούν να παραστήσουν τους υποκινητές των λαϊκών κινημάτων της βόρειας αφρικής για να τα σπιλώσουν και να απελπίσουν τους λαούς...

Οσο θα περνάνε οι μέρες και τα κινήματα στην βόρεια αφρική θα εμφανίζονται δυναμικά να απαιτούν αλλαγές και δικαιοσύνη, τόσο θα πυκνώνει και η θολούρα που αμολάνε οι εχθροί της αυτονόμησης των λαών από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό κατεστημένο.


Και θα προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να εμφανίσουν τις κινητοποιήσεις αυτές ως υποκινούμενες και ελεγχόμενες από διάφορα κέντρα και κυρίως από το επίκεντρο του σκότους, τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Με σκοπό να σπιλώσουν τα λαϊκά αυτά κινήματα και να απογοητεύσουν και να απελπίσουν τους λαούς, που βλέπουν στις κινητοποιήσεις αυτές μια ελπίδα και έναν δρόμο λύσης και για τα δικά τους παρόμοια προβλήματα.



Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ποντάρει σε πολλά άλογα, ταυτόχρονα. Ωστε να έχει πάντα τον νικητή δικό της. Το ίδιο κάνει και η Microsoft. Εχει μετοχές από όλους τους μεγάλους ανταγωνιστές της. Και μερικές φορές φαίνεται να στηρίζει και τεχνολογίες που ποντάρουν στην καταστροφή της.

Αλλά αυτές οι τακτικές δεν εξηγούν αυτό που γίνεται στην βόρεια αφρική.
Το κίνημα των αιγυπτίων και των τυνήσιων και των άλλων χωρών, εχει χαρακτηριστικά και ιδιότητες που είναι το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί να δει η κάθε σκοτεινή τρύπα του Langley, καθώς και η κάθε, αναλόγου φωτισμού, ημέτερη.
  • Δεν έχει προβεβλημένους αρχηγούς (και πως να “μοχλεύσεις” έτσι;)
  • Δεν έχει ακραίους πολιτικούς ή άλλους στόχους (ισλάμ κλπ)
  • Δεν έχει ένα στρατηγείο, συντονιστικό όργανο και κέντρο αλλά άπειρα
  • Ξεμπροστιάζει τον οικονομικό ρόλο των δικτατόρων και των χειριστών τους, ως έναν βαθμό
  • Ακυρώνει την πρακτορίστικη αστυνόμευση των λαών και την κοπιαστική χαφιεδίστικη εργασία δεκαετιών
  • Εδειξε πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα στις φήμες και στην χειραγώγηση και εμμονή στον αρχικό στόχο
  • Αποκαθιστά την κοινωνική αλληλεγγύη με έναν πρωτόγνωρο τρόπο
  • Εμφανίζει, ως κίνημα, δημοκρατικά χαρακτηριστικά πολύ πέραν όσων θα επιθυμούσε κάθε σκοτεινή τρύπα
  • Δίνει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ παράδειγμα στους άλλους λαούς (και γι’ αυτό πρέπει να συκοφαντηθεί και ως υποκινούμενη κλπ με τη γνωστή θολούρα)
Εν ολίγοις τα κινήματα της βόρειας αφρικής έχουν χαρακτηριστικά αυτόνομου και ακηδεμόνευτου λαϊκού κινήματος.

Εξάλλου οι αριθμοί των διαδηλωτών είναι τέτοιοι που υπερβαίνουν τις δυνατότητες μαζικής χρωματιστής κινητοποίησης όχι μόνο του Langley αλλά όλων μαζί αθροιστικά των σκοτεινών τρυπών.

Θραξ Αναρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου