Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ‏

Ο Πρύτανης με την αντιφατική προσωπικότητα είναι εκείνος που με τη στάση και τις ενέργειες του συνεχίζει να παίζει θέατρο και να εμπαίζει με τους θεσμούς. Σε αυτό συνηγορούν όλες οι απόψεις (Εισαγγελέας, Πανεπιστημιακή Κοινότητα, Πολιτικά Κομμάτα και Κοινωνία), διότι είναι ο ηθικός αυτουργός για την μεταφορά των παράνομα μεταναστών από την Κρήτη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Και αυτό διότι γνώριζε από την πρώτη στιγμή το τί επρόκειται να συμβεί. Εξάλλου είναι γνωστές οι σχέσεις που διατηρεί με ανθρώπους από το ΣΥΡΙΖΑ. Όταν οι μετανάστες εγκαταστάθηκαν στο χώρο της νομικής ως Πόντιος Πιλάτος δεν έλαβε καμία απόφαση, αντίθετα συνέχιζε να πραγματοποιεί πρόβες για τη νέα του θεατρική παράσταση. Όμως όταν είδε ότι δεν έχει πια την πολιτική κάλυψη και συγκεκριμένα της Υπουργού κα. Αννα Διαμαντοπούλου, προέβη στην άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου. Στο έγγραφο που για πρώτη φορά δημοσιεύεται και έχει την υπογραφή του κυρίου Πελεγρίνη αποδεικνύεται του λόγου του αληθές. Μέχρι σήμερα οι μετανάστες βρίσκονται στο κτίριο που νοικίαζει το Πανεπιστήμιο Αθηνών στο κύριο Ρουντζούνη, ο οποίος είναι φίλος με τον κ. Πελεγρίνη. Αυτή τη στιγμή ο Πρύτανης -Ηθοποιός προτιμά να παίζει το ρόλο του αγνωστικιστή, δηλαδή "δεν ξέρω και δεν άκουσα τίποτα". Τα έγγραφα όμως άλλα πιστοποιούν. Ας ελπίσουμε στη κορύφωση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το δράμα να έρθει και η κάθαρση.

Το έλαβα με email από τη φίλη Ματίνα Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου