Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ...


Η Αργεντινή είναι μια χώρα με πάρα πολλές ομοιότητες με την Ελλάδα.

Πριν 60 χρόνια, ήταν μια πάρα πολύ πλούσια χώρα, με ευημερούντες κατοίκους.
Τα τελευταία 60 χρόνια κυβερνήθηκε από "ανίκανες" και προδοτικές κυβερνήσεις που διαδέχονταν η μία την άλλη με αποτέλεσμα η διαφθορά να φτάσει στα ύψη, το δημοσιονομικό έλλειμα να ξεφύγει από τον έλεγχο, και η χώρα να χρωστάει άπειρα χρήματα. Τα ομόλογα της έγιναν λεία των κερδοσκόπων, η χώρα δυσκολεύτηκε να βρει δανειστές και κατέφυγε στο ΔΝΤ.

Δεν ξέρω αν όλα αυτά σας θυμίζουν κάτι...


ο Δ.Ν.Τ. εφάρμοσε στην Αργεντινή μέτρα παρόμοια με αυτά που εφάρμοσε στην Ελλάδα (τα οποία τώρα η Τρόϊκα με "φρίκη" διαπιστώνει στην τελευταία της έκθεση ότι δεν είχαν το "αναμενόμενο" αποτέλεσμα). Το αποτέλεσμα της εφαρμογής των μέτρων μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Αυτό που ίσως δε γνωρίζετε είναι το ότι για να φύγει το ΔΝΤ από την Αργεντινή, χρειάστηκε να πεθάνουν 25.000 άνθρωποι.

Έξυπνος είναι ο άνθρωπος που μαθαίνει από τα λάθη του. Σοφός είναι αυτός που μαθαίνει από τα λάθη των άλλων.

Ελληνικέ λαέ.

Ακόμα προλαβαίνουμε. Σε παρακαλώ δείξε λίγη σοφία και μη βάλεις τα παιδιά σου να περάσουν τα τα ίδια...

Δείτε το βίντεο.


Argentina from blog www.aformi.wordpress.com on Vimeo.

1 σχόλιο:

  1. E Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! ! ! Είδατε τι μας επιφυλάσουν για μετά (στην ουσία το είχαν προβλέψει για τώρα , μετά τους νεκρούς στην MARFIN αλλά δεν τους βγήκε ..)¨αυτην που κρατάει ένα σκήπτρο η δολερή ¨ την Δ Ι Χ Ο Ν Ι Α ! Αυτήν που από την πρώτη ανάσα του Ελληνικού ΄/εθνους (Αθάνατο ΄21)έσπειραν στον λαό μας ... Αυτήν που τα κοινωνικά τους ¨μοντέλα¨ βγάζουν σαν ¨αποτέλεσμα¨ για το μέλλον της χώρας μας με αυτό το εκρηκτικό μίγμα ¨πολιπολιτισμού¨ ,του πλούτου με την φτώχεια , την δουλειά με την ανεργία, το βόλεμα με την εξαθλίωση και τους πατριώτες με τους προδότες-εαυτούληδες..! Ν Α Ι , ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ (πολύ λίγος αλλά υπάρχει) χρόνος για να μην θρυνήσουμε ΠΑΛΙ την έμψυχη αφρόκρεμα μας..! ΟΛΟΙ ξέρουμε τι γίνεται , το ακούμε στους δρόμους,στα τρένα,το συζητάμε στα μπακάλικα,στα περίπτερα ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχουν σχόλια εδώ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου