Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ....

Στις 21 Νοεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη, κόρη του Δράκουλα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τού τέως πρωθυπουργού ιδρύει ένα νέο κόμμα.

Αν και είναι αντιπαθής στους Έλληνες, και ως πολιτικός και ως άνθρωπος, δεν το βάζει κάτω η κυρά και επιμένει να θέλει να μας κυβερνήσει, ακόμη και όταν φτάσει σε βαθιά γεράματα, ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα της.

56 ετών σήμερα εκείνη, 91 ο Δράκουλας. Και οι δύο κρατιούνται γερά και αλληλοϋποστηρίζονται. Η λεβεντογέννα Κρήτη με το αγνό παρθένο ελαιόλαδο ευθύνεται για το τσαγανό της, ή το ότι ο Δράκουλας της έχει διδάξει όλα τα μυστικά και το γεγονός ότι το αίμα νερό δεν γίνεται; Μάλλον το δεύτερο!

Και η αλήθεια είναι πως όσο και να προσπαθεί η κυρά Ντόρα να μας κάνει να ξεχάσουμε ποιος είναι ο πατέρας της, με διάφορους τρόπους, ακόμη και κρατώντας το επώνυμο "Μπακογιάννη" χρόνια μετά το θάνατο του πρώτου της συζύγου και το δεύτερο της γάμο, κανείς δε ξεχνά πως η Ντόρα είναι κόρη του Μητσοτάκη- γεγονός που την κάνει ακόμη πιο αντιπαθή στο ευρύ κοινό!


Ωστόσο επιμένει! Και αφού απέτυχε να ανέβει στο θρόνο της Ν.Δ και από εκεί να γίνει βασίλισσα μας, δεν το βαλέ κάτω! Ο στόχος της ήταν εξαρχής αυτός, για αυτό και έγινε βουλευτής, μετά δήμαρχος , έπειτα υπουργός εξωτερικών... Μόνο που μέχρι εκεί μπορούσε να φτάσει. Ως εκεί! Μετά άρχισαν οι συνεχόμενες ήττες και η Ντόρα πείσμωσε περισσότερο, μια και θεωρούσε δεδομένο πως θα ανέβει στο θρόνο.

Ντόρα ξύπνα! Σταμάτα όσο είναι καιρός!

Δε θα γίνεις ποτέ πρωθυπουργός!

Από:  trupokarudos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου