Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ MYKONIATO.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ DVD. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΝΤΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΚΟΝΙΑΤΟ.



Αν δε διαθέσουμε 4!!! ευρω για να βοηθήσουμε παιδιά που προάγουν τη γνώση, ίσως μας αξίζει να χαθουμε.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ DVD!!!

Στειλτε email με τα στοιχεια σας στο mykoniato@yahoo.gr

2 σχόλια:

  1. Ολα καλά, οι στατιστικές, οι κριτικές, το ιντερνετ,αυτο που πρέπει να κάνουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι είναι να οργανωθούμε, σήμερα, ΤΩΡΑ.
    Δείτε στο site www.pamet.gr θέσεις - προτάσεις για υγεία, παιδεία, εγωτερική ποιλιτική, καθώς και νέο προτεινόμενο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, όπου υπάρχουν όλες οι απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα. Το βασικότερο χωρίς χρώματα, ενωμένοι όλοι να διεκδικήσουμε αυτά που μας που μας αξίζουν, Ελευθερία, δικαιοσύνη. Παλαιότερα, και εννοώ πρίν απο 5000 χρόνια ακόμη και οι Κινέζοι μας αποκαλούν "Σιλά" απο το Σήλιος= Ηλιος, και Σέλην=Ελλην= Φωτοδότης. Σήμερα τι είμαστε Φωτοδότες, με λεβέντικη Ελληνική ψυχή ή ραγιάδες? 'Ολες οι οργανώσεις να ενωθούν για να σωθεί η πατρίδα μας απο τις ληστοσυμμορίες και τα λαμόγια.Αφείστε την μοιρολατρεία, την θυματοποίηση, -εγώ θα βγάλω το φίδι απο την τρύπα? Ναι φίλε μου μόνον εσύ και εγώ και καθένας που έχει υπερηφάνεια και αυτοσεβασμό. Οργανώσου σήμερα, ΤΩΡΑ.ΑΣ επαναλάβουμε σήμερα μετά απο 100 χρόνια [1911]την αλλαγή του Συντάγματος. Φιλικά Χρήστος Κοσμίδης 6996034750

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι ακόμη, σταματήστε να φοβόσαστε, το πολύ πολύ να πεθάνετε, μα αν φοβάσθε είστε ήδη ζωντανοί νεκροί -ζόμπι,δεν είσθε ελεύθεροι, συνεπώς σταματείστε να υπογράφετε ανώνυμα άρθρα και κριτικές, βάλτε φαρδειά πλατειά το όνομα και το τηλέφωνο σας, ήδη σας γνωρίζουν απο τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.Εδώ στην Ελλάδα κρίνεται το μέλλον της ανθρωπότητας, είναι η νέα μάχη της Σαλαμίνας, αντισταθείτε, με πρώτο βήμα την οργάνωση.Αυτό φοβούνται οι κοσμοκράτορες και τα τσιράκια τους.Κοσμίδης Χρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου