Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ

Ε λοιπόν, ναι. Είμαι ρατσιστής.

Γνήσιος δαρβινιστής.  Μισώ όλες τις υπανάπτυκτες φυλές που δεν έχουν καταφέρει εδώ και χρόνια να προοδεύσουν και να εξελιχθούν.


Είμαι ρατσιστής....

Μισώ όλες τις φυλές των έγχρωμων πολιτικών. Σιχαίνομαι και τους κυανόδερμους, και τους πρασινόδερμους και τους ερυθρόδερμους και τους μελαψούς.

Μισώ τις φυλές των τραπεζιτών. Των άθλιων αυτών υπανθρώπων που ζουν παρασιτικά εις βάρος των λαών.

Μισώ τις φυλές των δημοσιογράφων. Ολων των καναλιών. Και των κρατικών και των ιδιωτικών.  Αυτών των ανθρωποειδών που για ένα κομμάτι ψωμί θα σε γδάρουν ζωντανά μπροστά στο κοινό.

Μισώ τη φυλή των πανεπιστημιακών καθηγητών.  Των υπανθρώπων αυτών που σαν τα σκυλιά τρώνε και πίνουν λεφτά ευρωπαϊκά και γαβγίζουν σε όποιον αντιταχθεί στα αφεντικά.

Οι φυλές αυτές δεν έχουν ακολουθήσει την ανάπτυξη της υπόλοιπης ανθρωπότητας και έχουν παραμείνει άγριες και βαρβαρικές.  Δεν έχουν καταφέρει να μάθουν μια τέχνη παραγωγική. Ζουν παρασιτικά καθισμένοι στην πλάτη των λαών. Κι όταν τους βλέπω, νιώθω όλο μου το ρατσιστικό μίσος να ανεβαίνει στο κεφάλι μου και θέλω να τους εξαφανίσω από τον πλανήτη γη.

Είμαι ρατσιστής.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

3 σχόλια:

  1. "βράβευση τσι μέρας" για την Τετάρτη σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου.
    Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση "ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ".

    Καληνωρίσματα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον δεν ξερεις τι εισαι... Πρεπει να το δουλεψεις κι αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον εσύ πρέπει να δουλέψεις κι άλλο την κρίση και τη λογική σου Ανώνυμε 2 Αυγούστου 2012 9:02 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου