Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 11/09...


Στην ενεργό δράση κατά των νεοταξιτών, της κυβέρνησης του ΔΝΤ και των τοκογλύφων, περνά από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου  2010, το Πατριωτικό Μέτωπο. 

Ξεκινά ανένδοτο αγώνα με πρώτη πράξη, την υποδοχή του Γ.Α. Παπανδρέου στις  11 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ
                                                                                    
με τα «παλιά μας τα παπούτσια».

Ανένδοτο αγώνα ξεκινά από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2010, πρώτη μέρα του Φθινοπώρου το Πατριωτικό Μέτωπο. Ο αγώνας αυτός, παράλληλα με την συνεχιζόμενη οργάνωση του Κινήματος, στόχο έχει να κινητοποιήσει σε δράσεις τον ελληνικό λαό, κατά της κλιμακούμενης μείωσης της προσωπικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας, από την κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο.

Με πρώτη δράση στις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα άφιξης του πρωθυπουργού Γ.Α. Παπανδρέου, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, οπότε και το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί τον Βορειοελλαδίτικο λαό να εκφράσει την περιφρόνησή του, πετώντας τα παλιά παπούτσια, του, στη διαδρομή του,  από το αεροδρόμιο προς τη ΔΕΘ.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜ και διανέμεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη, το Κίνημα αναφέρει:

«Έλληνες Πατριώτες. Σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2010, ξεκινάμε ανένδοτο αγώνα για το σπίτι μας, τη δουλειά μας, την Πατρίδα μας, τα παιδιά μας, την αξιοπρέπειά μας. Κάνοντας αρχή από τη Θεσσαλονίκη, «υποδεχόμαστε» στη ΔΕΘ τον πρωθυπουργό της νέας  τάξης, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, των τοκογλύφων, όπως του αξίζει, πετώντας τα παλιά μας τα παπούτσια.
Είναι ανεπιθύμητος, (persona non grata), γιατί μας είπε ψέματα σωρηδόν: Για το χρέος, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το Αιγαίο, την οικονομία, τις συντάξεις, το ΦΠΑ, τις αυξήσεις στους μισθούς, τους μικρομεσαίους, για όλα.

Συμπατριώτες Βορειοελλαδίτες-Θεσσαλονικείς.

Την Κυριακή 11 του Σεπτέμβρη, ο πρωθυπουργός που παρέδωσε την λαϊκή εντολή στο ΔΝΤ, σε ξένα κέντρα εξουσίας και στους τοκογλύφους, έρχεται γεμάτος θράσος και αλαζονεία, για να εξαγγείλει νέα μέτρα περιορισμού της προσωπικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Έρχεται για να εξαγγείλει νέες μειώσεις στους μισθούς και νέες αυξήσεις στα προϊόντα άμεσης καταναλωτικής ανάγκης για  όλα τα νοικοκυριά: Φτωχά και μικρομεσαία.

Έρχεται για να προετοιμάσει το έδαφος για την εκποίηση του ονόματος της Μακεδονίας, για την αποδοχή του νεοθωμανισμού με συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους, για την αμφισβήτηση της ελληνικότητας της Θράκης, για την υποταγή στη «παγκόσμια διακυβέρνηση» των τοκογλύφων, την οποία με πάθος υποστηρίζει και πρεσβεύει εδώ και χρόνια.

Του απαντάμε με τον δικό μας τρόπο, δείχνοντας την περιφρόνησή μας στα ψεύδη του, πετώντας τα παλιά μας τα παπούτσια στη διαδρομή του από το αεροδρόμιο για ΔΕΘ. Το Πατριωτικό Μέτωποκαλεί όλους τους Έλληνες, από όλες τις γωνιές της ]χώρας και ιδιαίτερα από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, να σταθούν ενωμένοι στον κοινό αυτό αγώνα, υπενθυμίζοντας για μια ακόμη φορά πως δεν είναι κόμμα, δεν έχει «καθοδηγητές και μεσσίες», είναι οριζόντια και δημοκρατικότατα οργανωμένο - υποδεχόμενο όλους τους πολίτες από οποιαδήποτε ιδεολογικοπολιτική καταβολή, μόνο  με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ  τουςταυτότητα  - και δεν σκοπεύει να  παράξει «επαγγελματίες πολιτικούς», ούτε πρόκειται να ζητήσει την ψήφο κανενός.

Ακόμη καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες που δεν μπορούν να έλθουν στη Θεσσαλονίκη, να συγκεντρώσουν τα παλιά τους τα παπούτσια σε σάκους και να τους αποστείλουν στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με την ένδειξη «Πατριωτικό Μέτωπο», ή με όποιον άλλο τρόπο μπορούν. Μπορούν να ενημερώνονται εξάλλου για τα σημεία και τους χρόνους των κινητοποιήσεων, στην ιστοσελίδα του ΠΑΜ,

 www.pamet.gr

Ο αγώνας κατά των νεοταξιτών ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω.



ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ                                                   
Aθήνα 1 Σεπτεμβρίου 2010


Το έλαβα με email από:

Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ: 
6980292626
www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Αφού όπως ισχυρίζεστε:
    "Το Πατριωτικό Μέτωπο, .. δεν είναι κόμμα, και δεν σκοπεύει να παράξει «επαγγελματίες πολιτικούς», ούτε πρόκειται να ζητήσει την ψήφο κανενός",

    τότε ποιός ο λόγος της παραπάνω δράσης; Ας πούμε ότι ο Παπανδρέου μετά το παπούτσωμα, πείθεται να εγκαταλείψει την κυβέρνηση δηλώνοντας προδότης ή ανίκανος, ποιοί θεωρείτε ότι είναι ικανοί να αναλάβουν την διοίκηση της χώρας;

    Κατά τη γνώμη μου, καλές οι αντιδράσεις, η ενέργειά μας όμως πρέπει να συγκεντρωθεί, στην δημιουργία ενός αξιόπιστου πολιτικού φορέα, ικανού να κυβερνήσει το κράτος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου