Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ''ΕΞΕΓΕΡΣΗ'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ..

Μία μόνο φορά πέραν των όσων ζούμε τώρα, στην νεώτερη ελληνική Ιστορία (αν εξαιρέσουμε την Κατοχική κυβέρνηση) ηγέτης εμφανίστηκε ανάμεσα στο λογικό,το πιθανό και το ολοφάνερα λάθος, να επιλέγει με μία απίστευτη συνέπεια, σε σειρά διαδοχικών αποφάσεων την πολιτική του το "λάθος.

Είναι η υπόθεση Ζαχαριάδη που για μερικούς εξηγήθηκε βάσει των καταγγελιών του Βαφειάδη και κατ΄άλλους μέσω του ίδιου του τέλους που του επιφυλάχθηκε από την Σοβιετική Ένωση.Και οδήγησε σε μία προδιαγεγραμμένου αποτελέσματος,"εσωτερική αναμέτρηση" με τους επαχθέστερους για τον τόπο, όρους...

Η (προ-κατ) ΙΣΤΟΡΙΑ... ΚΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ


Φυσικά εγνώριζε ο νυν πρωθυπουργός την ύπαρξη της Διεθνούς Οικονομικής Κρίσης. Όπως εγνώριζε π.χ. ότι όλα τα μέτρα που λαμβάνει θα επιδεινώσουν την ύφεση και την μείωση των Δημόσιων εσόδων. Αλοίμονο εάν δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αυτό που είναι και το "βασικό λογικό σχήμα" αντίληψης του μέσου πολίτη.


Γνωρίζει που οδηγούν οι μειώσεις μισθών, η ανεργία, η αύξηση του φόρου στα καύσιμα θέρμανσης.Ακόμη και εάν προβλήματα -ό μη γένοιτο για τον άνθρωπο- παθολογικά ευρήματα, του αποστερούσαν αυτήν την ικανότητα, είναι αδύνατο να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο για όλο το επιτελείο του...


ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ... ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ "ΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟ" ΤΡΟΠΟ!

Είναι αδύνατον να αναζητήσουμε σε μορφές διακυβέρνησης όπως αυτές του... Καλλιγούλα ή του Τσαουσέσκου την ιστορική αναφορά στα όσα συμβαίνουν σήμερα. Στο σήμερα που όλα είναι τόσο ελέγξιμα. Άρα τι μένει;
Γνωρίζει ότι έρχεται "εξέγερση" και οδηγεί τον τόπο σε αυτήν με τους... λάθος όρους, ώστε να αποτύχει. Όχι, δεν έχει μελετήσει ο ευγενής κ. Παπανδρέου τον... Νίκο Ζαχαριάδη. Φρόντισαν άλλοι για αυτό. Οι πλέον γνώστες...
Θέλει μία φθινοπωρινή ή χειμωνιάτικη "εξέγερση" ώστε ακόμη και εάν χρειασθεί η καταστολή να είναι εξαιρετικά βίαιη,η μετέπειτα κόπωση και ο φόβος των πολιτών να του (τους) εξασφαλίσουν την άκρα πειθάρχηση!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΟΝΤΩΣ ΗΓΕΤΩΝ

Επιδιώκουν λοιπόν οι "γνωστοί-άγνωστοι" της διεθνούς Γεωπολιτικής μια "εξέγερση". Ακραία και μη ελεγχόμενη! Ώστε η καταστολή της να επιφέρει ως "αναγκαίο κακό" για το πόπολο (τον αμείλικτο "γιο της πλύστρας" για τον οποίο μίλησε ο Λένιν κινώντας την αντίδραση της Ρόζας Λούξεμπουργκ) την αποδοχή μέτρων όπως αναστολή άρθρων του Συντάγματος που αφορούν τις συναρθροίσεις, το δικαίωμα στην Απεργία, τις διαδηλώσεις κ.λ.π.
Την απαρχή μιας "Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας" που θα εναρμονισθεί με Γεωπολιτικούς στόχους της Νέας Τάξης για τη Νότια Ευρώπη.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ;

Οι ισχυροί δεν είναι αναγκαία καλλιεργημένοι, πολύ δε περισσότερο αλάθητοι.Ο Χίτλερ διακήρυσσε πως η Ελλάδα των Αρείων θα ανήκει στις ηγέτριες χώρες της τότε ευκταίας Νέας Τάξης. Οι ανάγκες της Βέρμαχτ και της Γερμανίας τον οδήγησαν στην αποστέρηση των βασικών αγαθών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τους Βαλκανικούς κ.α. Σλαβικούς λαούς (και τότε αποκαλούντο "γουρούνια" όπως τώρα μας αποκαλούν PIGS) και στην όντως Αντίσταση.
Εδώ και στην Σερβία χάθηκε ένα μεγάλο μέρος του πολέμου με τις ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που ακολούθησαν, την καθήλωση μεγάλου αριθμού μεραρχιών του Άξονα, την αποστέρηση τους από το Ανατολικό μέτωπο, τα σαμποτάζ κ.α.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

Τώρα πολλοί "διανοούμενοι" της πιο χυδαίας μορφής επαναλαμβάνουν το δήθεν ευφυές "και που είναι η εξέγερση;"
Το ίδιο που έλεγαν οι όμοιοι τους όταν το σκληρό Απρίλη του 1941 ο ελληνικός λαός δοκιμαζόταν όσο ποτέ.Και τότε φαινόταν να μην αντιδρά.Ομως λίγο αργότερα, μερικές "τυχαίες" αποφάσεις τον έβγαλαν στον δρόμο (και όχι μόνον...)τόσο ξαφνικά, τόσο απροσδόκητα, τόσο καθοριστικά...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΕΣΤΩ ...ΕΝΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Για να ακυρωθούν τα όσα θα επιφέρει στα σχέδια τους η αντίδραση που πλησιάζει εδώ στην "χώρα- πείραμα" το όριο ζέσης. Την "κρίσιμη μάζα" που θα έλεγαν και οι Αλχημιστές στα παράδοξα πειράματα τους που δεν εστερούντο πάντα χρησιμότητας και επιστημοσύνης.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

"Ξαφνικό θα είναι" που έλεγε και η πλέον αξιοσέβαστη μορφή του λαού μας. Απέναντι στην Κρίση Προφητείας για την οποία μίλησαν οι σπεσιαλίστες της Νέο- Ανορθοδοξίας καθηγητάδες, ας αντιπαραβάλλουμε την έκπληξη που εναι η βάση -μαζί με την εκδίκηση-του ενδιάθετου του είδους...


Για να εκτραπεί η... παρεκτροπή τους,σε Τραγωδία λαθών της πολιτικής τους.

Μάκης Δεληπέτρος

Αναδημοσίευση απο "Ρεσάλτο"



Αναρτήθηκε στο klassikoperiptosi.blogspot.com

Το είδα στο ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου